74

Анонимен

преди 1 година

МИ КАТО Е *** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

73

Евробизнес

преди 1 година

Този е бързобзабогатял бизнесмен поуредена Еропрограма. Няма начин сам спечелил оарите си бизнесмен да бъде толкова плиткоумен и наивен.

72

Банкеръ

преди 1 година

Много шарани плуват в Българското блато.Банките такса взимат за да си държиш парите там.Инвестициите са рисковано начинание.Даже и акции да си купиш за един милион,на другия де дружеството ще си вдигне капитала и пак отначало.Тоя Шаран е трфеен направо 1 млн на гола кука.

71

Ралица

преди 1 година

Поне напишете какъв му е бизнеса, че иначе статията ви е като хартиена бюлетина. Нещо с ремонт на ремонта от октопода герб ли е? Или наследник на БКП кадър? Кажете го кой е и с какво е заработил този 1 милион като е такъв балсама, че поне всички да знаем да отидем да му предложим сделката на живота му, все някой друг милион трябва да му е останал за още 3-4 опита.

70

Ралица

преди 1 година

Тоя ще да е от герб. Обеща ли му пари без работа и той веднага налапал анадолският по стар бойко ханъмски обичай. Може и от *** да е, да е изпрал мръсните пари на някой руснак срещу шепа копейки.

69

Анонимен

преди 1 година

През соца такива шушляци Чаровния ги въртеше на вход пред ЦУМ ама ставаше дума за 100-200 долара а сега дойде демокрацията и всеки балък има кинти та шлявенето е по-сериозно. Едно е същото, БАЛЪЦИТЕ.

68

Анонимен

преди 1 година

Криптото е супер-измама за ниско ЕнТЕЛЕгенти!Моята дефиниция за криптото е (Преливаме от пусто в празно и пишем я един халваджийски тефтер).Пълен жмел е жетона ама нали има мУдерни телете дето до вчера са тичали в двора на село ..

67

Анонимен

преди 1 година

Къв баламурник е бай ти Гааня, не е истина.Да ги беше превел на Нексо-кексо та поне да му ги гепят ЕнТЕЛЕгентно. Щеше да разбере след 1година поне.

66

Софийски "Б&quo

преди 1 година

От котилото- чаламби, забогатели с протекцията на Българска Коменистическа Партия.

65

Умник

преди 1 година

Милионер, а "прекаран" Каза ли ви Дедо ви Морз, че поне половината милионери са с едноцифрено IQ.

64

Анонимен

преди 1 година

Вдигнете данъците на богатите и бизнесмените. Парите трябваше да са взети като данъци.

63

Пенсионер

преди 1 година

Лакомия ,наивност и простотия.Чудя се как с този акъл е събрал 1 милион лева.

62

ЕС

преди 1 година

ООН,НАТО И СЗО СА НЕОФАШИСТКИ ГРУПИРОВКИ СЪЗДАДЕНИ ОТ ЕЛИТА ДА РАБОТЯТ ПРОТИВ ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!ОТ 01.01.2024 ВИ СВЪРШВАТ ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА,ПРОСТО КОЛОНИЯ НА СОРОС.ПЛЮЙТЕ СИ ПУТИН Т.ПАЦИ ДОКАТО ВРАГА НИ Е ЗАД ВРАТА

61

Така е

преди 1 година

Краварите ви крадят по сред бял ден,а вие викате ура за фащ и есес!НЕ СЕ ЛИ ПОМЕТЕ ТАЗИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА П.МИЯ ЩЕ ИМА МНОГО БОГАТАШИ,КОИТО ЩЕ ОБЕДНЕЯТ,ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА БЕДНИТЕ

60

До първия

преди 1 година

И кое е съмнително?Ден през ден гърмят криптопирамиди дори и регистрирани,а нашите криптонексо да не би да са давали печалби или връщали активи?Нексо тепърва ще връща но само на американските клиенти,но реално са оперирали в целия свят.Установено е че когато техни клиенти си поискат депозита с лихвите им блокират акаунта.Лакоми измамници,като чичко си Дубайски.

59

Анонимен

преди 1 година

Нарича се инвестиционен риск. Има го навсякъде. Другия път да сложи в имоти на Марс. Там ще удари кьоравото след 2-300 години.

58

65

преди 1 година

Криптото е измама и се използва за престъпления. ЕС, понеже е организирана престъпна група в лицето на наднационално то управление в брюксел, са решили и избрали една крипто "монета", уж да не е криминална, за да изперат трилиони "напечатани" фиатни евро без покритие. Това също е престъпление.

57

Анонимен

преди 1 година

"Един бизнесмен в една платформа", тука много ми звучи като налагане на криптото като измама, което не е истина. Всичко в тая статия е доста съмнително.

56

Анонимен

преди 1 година

Кокорчо ли си тоз пишман бизнесмен ба?

55

Анонимен

преди 1 година

Ако са му чисти парите ще си ги влага в криптовалути или в бизнеса който му е изкарал тези пари?