63

До 60

преди 1 година

Златото,което е на кюлчета е проба 999 и няма отенъци.Нещо не са ти ясни каратите.Мани ами и струва 142 лева грама.значи кюлче 1кг струва 142хиляди.В бижутерията такова злато не се използува и повярвай не е заради икономия.Просто злато без примеси е меко и се драска с нокът.и

62

процедурно питане

преди 1 година

а що не купуват рубли..ха.ха

61

Анонимен

преди 1 година

По време на война държавите конфискуват спестяванията на раята ЗА ОБЩОТО ДОБРО. Всичко що е в банката може да бъде конфискувано.

60

Турист

преди 1 година

Чак сега ми светна защо през годините,когато съм пътувал с руснаци ТЪРСЕХА ЗЛАТО И ВСЯКАКВИ ЗЛАТНИ НАКИТИ - не е изключено в дългосрочен план тия да са действали по заповед и да изкупуват злато от страните,които посещават,защото не бяха състоятелни,но окажеха ли се сред злато -НЯМАХА НИКАКВИ ОГРАНИЧЕНИЯ В ПАРИТЕ ?! Не е изключено като се знаят подлите действия на руснаците !

59

Кютук

преди 1 година

Ми но т'ва си е най сигурната "валута" - ск'гаш си има цена не'й кат $ро Дека нищо не чини на го държат на кислород и да мародерстваат по целио свет. Русия има злато и го продава на руснаците а САЩисаните отдавна немаст нищо, за т'ва и ръчкаа по целио свет та да пиат кръв.

58

toti

преди 1 година

Те добре разбират,че Рублата загива,Русия фалира и само златото ще има цена,не и разни хартиени рубили с който може да идеш до двете 00

57

понеже

преди 1 година

рублата е стабилна валута и политиката на Кремъл е икономически иноваторска

56

Тттт

преди 1 година

До дата НАТО. Алоу, събуди се. Обед стана

55

По същество

преди 1 година

Умни хора. Нашите купуват крипто. Хахахаха

54

запознат

преди 1 година

Не знам ако ти се наложи да бегаш в Австралия, Нова Зеландия, Аржентина или Чили дали ще ти е по лесно да продаваш там волфрам, титан, неръждаеми сплави на желязото, хром-ванадиеви ножове или волфрамови бронебойни играчки и дали ще има кой да ги купи. Според мен златото по лесно ще бъде продадено там за местна валута. Не ми хвали долара и еврото, защото при ядрена война тези пари няма да имат никаква стойност защото държавите които стоят зад тях няма да съществуват.

53

Да те светна

преди 1 година

До Орт тв: Путин ще унищожи запада като превърне в радиоактивна пустиня и това е добре както за теб така и за човечеството! Иначе дълбоката държава окупирала САЩ ще ликвидира човечеството чрез вируса който се разработва сега в лабораториите на фазера!

52

Анонимен

преди 1 година

Пуснали са го много евтино руското злато, заради санкциите, които забраняваха покупката на руско злато и диаманти от другите държави.

51

запознат

преди 1 година

До Попов: Ами руснаците мислят с главите си и са напълно наясно, че след като Путин унищожи запада като го превърне в радиоактивна пустиня, то няма шанс Русия да не пострада. Поне големите и градове ще бъдат ударени. В каква степен зависи от руското ПВО. Но да купиш 24 каратово злато на цена от 23 000 $ за кг. и да го продадеш на българите след това на цена от над 60 000 $ за кг. направо си е делавера.

50

Попов

преди 1 година

Явно се подготвя голяма екскурзия!

49

запознат

преди 1 година

Забележете цената на която купуват руснаците! 23 000 $ за кг. 24 каратово злато. И аз искам да купя на тази цена! За сравнение в БГ в момента 14 каратовото злато върви над 70 лв. за грам. 24 каратовото е над 110 лв. за грам (62 000 $ за кг.).

48

запознат

преди 1 година

Ами напълно нормално е да си обръщат спестяванията във злато! При това намаляване на покупателната способност на еврото и долара с над 40 % за година в какво да си държат парите хората. В имоти ли! При война това е най губещата инвестиция! Ако не вярвате гледайте Украйна! Аз също обърнах всичките си спестявания във физическо злато и съм готов да замина за Аржентина при мобилизация в БГ.

47

Ха ха ха

преди 1 година

Е как бе, нали са бедни.

46

Анонимен

преди 1 година

До 46 - Абе ... Не питай. Глей си работата

45

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен 46 Че то и у нас е така. Едни купуват жилища за по половин милион , други питат от къде са парите.Кво да праиш ? Съдба .

44

Dj

преди 1 година

Мата Хари е рускиня. Ето ги кюлчетата, ало Гешев, нема я да ти вършим работата