94

Зелен боб

преди 1 година

И ние имахме много танкове Т34,можеше да ги дадеме на укрите ама след 1989г.наще продажници ги подариха на наще приятели в С,Македония,а те пък взеха и ги претопиха за желязо.

93

Капитал

преди 1 година

До 117. Ако руснаците са произлеви и един танк в последните 5 години ще се прекръстя. Т-14 го хвалят от 10 години, а един бог знае дали има достатъчно произведени и за една рота. Не млъкнаха да разправят СУ-57, колко страшен бил и как бил по-добър от Ф-35, ама от СУ-57 официално има 4 броя + 10 прототипни, а Ф-35 наближават 900 бройки. Какви танкове от 2019 виждаш аз не знам. Прав си, че Русия не е СССР щот в нея вече не се произвежда нищо освен нефт... досущ като араби.

92

До 123

преди 1 година

Значи аз на такива им викам путинофили! Дефиницията за путинофил е български продажник който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! :)))))))))))))))))))) та това което си написал напълно съответства на дефиницията на путинофил! :)))))))))))))

91

Анонимен

преди 1 година

До 111. Гледай какво става, този вече измисли динамична танкове броня. За пръв път чувам за такава, явно е супер нова и само руснаците я имат. За реактивна бях чувал, за активна също, ама динамична.... После с такива умни експерти и сиимпатизанти как Русия да не смаже Украйна?

90

Анонимен

преди 1 година

Ще има ли пречупени кръстове на Леопардите,тигрите и пантерите.Така ще е по АРТ специалната операция на Путин.

89

Анонимен

преди 1 година

Майкооо и тука кипи от коментари на експерти. Почвам да снимам да си имам за спомен. То разбирачи от танкове, авиация, ракети, артилерия, тактика, стратегия, логистика и поддръжка на военна техника... абе златна находка от мозъци тука. Последния път като се бяхте развихрили така бяха първите дни на войната и обяснявахте как е сега всеки момент предстои руснаците да победят... бе няколко дни им трябваха направо. Тогава пак си скрийншотнах такива коментари за спомен.

88

Анонимен

преди 1 година

До велик е нашия в-к - има едни Гепард които пазят точно от ракети и дрони. Пехотата е по-големия проблем.

87

до 111

преди 1 година

аааа! пак съ бъркаш! та питаш какво могат да предложат Украйнците срещу Т90М Ми аз ше ти кажа javelin му се вика! *** ги кат ...! Да не казвам, че ше ме санкционира тука! После ако требе далекобойност има едни М777 му се вика! бахтът Т90М от има нема 20 километра! Инак ако па ти требе нещо от въздуха едно байрактар му се казва! та виж там понаучи се! :)))))))

86

Анонимен

преди 1 година

До 110.Чалънджър в тая война бе най-неточния от всички.И ония танкове не бяха съветски,а правени по лиценз и си бяха иракско производство.Тука не говорим за танк от преди 49г правен с незнайно какви материали,а за танк 2019 година с много по-добра защита и с по-силно оръдие.Дори и американците си казват,че бронята на Т-72 стария който имат останал от бившите соц.страни от стандартите 1800м не могат да пробият бронята с един изстрел на който и да е техен танк

85

велик е нашия в-к

преди 1 година

Танка е бил сериозно оръжие през Първата и Втората св.Войни.Сега танка не определя изхода от войните,има вече ракети които направо го стопяват от 100 километра,така че стига с тия танкове.

84

Анонимен

преди 1 година

До 112. Ама кво разправяш направо е пълно с Т-14. Какви Т-14 ще пратят? Всичките 5 броя произведени за последните 10 години + тия дето се палиха по парадите ли?

83

Капитал

преди 1 година

До ZZ top 109. Термовизионните мерни прибори на най-новия и масов модел на Т-72 - Т72Б3 са френски. Тия с кви механици и резервни части ги поддържат? Кажи, че ти явно ги разбираш нещата. Отделно вече писането ти почва да става насечено, бъркаш думи, разменяш букви, абе не е изглежда здравословно. Наистина се прегледай да не получаваш аневризма или инсулт, че ти идва малко в повече copium-а. Като го комбинираме и с едни русофилски количества алкохол и нещата не завършват добре.

82

Анонимен

преди 1 година

Хахаха. Няма такава подигравка. На ви танкове, ама няма муниции за тях. Ще ги тъпчат с барут и бренеке като черешовото топче. Лелелеле

81

Руки вверх

преди 1 година

Рус Иван има танкове т-14 Армата,много добри,Т-90м,също с много добри ТТ данни,и Т-72В3м,които са се доказали в битки.И не са 13 000 а 22000.Не си играйте на войни с руснаци,НА ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И НА ВОЙНИ.В Украйна живеят над 16милиона руснаци,има много смесени бракове,семейства ,иначе войната одавна да е свършила и да сме забравили за нея.

80

Анонимен

преди 1 година

Е какво могат да предложат срещу Т-90М.Нямат динамична броня,не са им по-силни оръдията.А и забравяш,че един танк без подкрепа на артилерията е просто едно желязо.Тук обаче украинците нямат никакво превъзходство.В съвременната война танка е една част само от схемата и 150 дори 200 танка няма да променят нищо.дори и да са западни,а руските не им отстъпват по нищо даже ги превъзхождат.

79

Анонимен

преди 1 година

До 105. Нямам идея при положение, че по-старата версия на Чалънджър се доказва при операция Пустиння Буря като танк със съвсем различна класа спрямо същите съветски *** които се ползват днес. Просто си чакат приятелчетата от Германия и САЩ преди да влязат в интензивен бой.

78

ZZ top

преди 1 година

Русофоби прости понеже сте жени ще ви го кажа просто тези стари танкове само да се повредят са извън строя. Русофоби прости за да експлоатираш една техника е необходимо да имаш механици, резервни части и ремонтни работилници до фронта. Русофоби прости понеже дори и не можете да мислите ще ви кажа, че ВСУ не разполагат с това. Тези танкове са поридното горяво НИЩО. Меки китки дори и при най малка повреда са извън строя мислете малко с тети празни глави.

77

Анонимен

преди 1 година

До 106 Зеленски беше първи като освободи затворници и ги въоръжи.

76

Путин е рептил

преди 1 година

Не се сещам в човешката история и най-долните диктатори и тирани да са пращали буквално престъпници на война срещу опрощаване на престъпленията. Да пращаш убийци, крадци и изнасилвачи да "освобождават" народ сигурно е супер печеливша тактика. Тоя народ няма търпение да бъде освободен.

75

Анонимен

преди 1 година

До 102.Що да не ги брой щом противника няма нищо по-добро.Тоя леопард1 е на баба ми от сватбата.Леопард 2 е правен да се противопостави на Т-62 и Т-64.Сега руснаците са вече с по-нови.Странното е,че англичаните изискват техния Чалънджър 2 да не бъде пращан в зони с интензивни боеве.Как мислиш от какво,се страхуват?