114

До 133

преди 1 година

Бе как да ти кажа, като си прав прав си! Но "леко" си се объркал пак! Та те Украйнците не знаеха какво да правят и с 16 HIMARS комплекса и с няколко дрона байрактар! Пък виж как тия 16 HIMARS комплекса как ритнаха руската мечка! та сега тя се уди дали е мъжка или е женска и дали въобще е мечка! няма да казвам, че точно тези 16HIMARS накараха рашистката ярмия да бега! виж Херсон виж Харков! Та това само имах да дпълня към словоизлеянията ти тука! :)))))))

113

Анонимен

преди 1 година

До 143 е има ли значение,активна или динамична.Не прави ли едно и също?

112

до Капитал

преди 1 година

В момента сащ са гола вода и пишеш пълни глупости!!! От тези 900 броя Ф35 над 70% са приземени дават страшно много дефекти. Те сащ имат 11 самолетоносача ама само 2 са в изправност Рейгън и Буш защото са по нови. За стойноста по едно оръжие се съди ако имаш топки да го използваш и противника ако не смее да излезе срещу теб значи твоето е по добро. Разбра ли бе неолиберална мека китка.

111

Анонимен

преди 1 година

До 149 няма пленен Т-90М.И аз съм гледал клипове,ама са Т-72 БЗ и не забравяй,че около тия танкове драмата беше тяхна."Прати ти,не,не прати ти,е добре аз ще пратя,ама,ако и ти изпратиш твоите"

110

Анонимен

преди 1 година

До 138 Това се казва активна, а не динамична защита. Най-актуалната такава на руснаците към момента е Арена и в Украйна се вижда, че МАСОВО не са снабдени с нея, защото явно нямат бройки. Каквито танкове имат с активна защита тя е Щора, доста по-стара и нефективна от Арена и пак и от нея липсват бройки. Чул си 2 глупости по руските медии, запомнил си 1 и успешно си преразказал 0. Украйна отделно ще получи не малко Леопард 2А6, които могат да носят активна защита, ако бъдат пратени с такава.

109

До 138

преди 1 година

Въх майкоо! глей ся тия котъйки дето са по танковете се нарича реактивна защита! А онова за което ти пишеш, дето засичало ракетата на метър от танка, се нарича активна защита! Не искам да те обиждам, просто в момента си се объркал! Много си се объркал! Приеми го и давай нататък!

108

Анонимен

преди 1 година

До 137 е колко да са бе щом пак и трябва на Украина.Това,че руснаците могат да ги изоставят ей така значи си имат.А що сега не пленяват.Стига с тия опорни.Гледай сега,че Русия ги натика в градовете да се крият сред цивилни.

107

Анонимен

преди 1 година

Западът не искаше да праща танкове докато 2 броя от най-новия и страшен танк на руснаците, който ползват в Украйна - Т-90М не бяха пленени непокътнати около Купянск и пратени с експреса в САЩ и Германия за анализ и разглобяване. Ако това не ви говори достатъчно значи сте загубена кауза. Пращат се такива оръжия, за които се знае, че ще действат и има смисъл от тях. Явно Т-90М доста им е смъкнал оценките за способности на руските танкови войски.

106

До 131

преди 1 година

Значи прав си! Като си прав си прав! Но "леко" се бъркаш! Та прав си, че Украйна няма техника да унищожи толкова танкове! Но виж САЩ имат техниката да съсипят сичките ви 50000 ли бяха 1000000 ли бяха вече не помня колко танкове ЛЪЖЕХТЕ , че имате! А САЩ дават на украйна в момента! Та това искам само да допълня!

105

Анонимен

преди 1 година

До 130 ми разгледай единТ-90М може иТ-72Б3 а може и Т-90А и като видиш едни кутийки по танка това е динамична защита.Задейства се на метър от танка щом приближи снаряд или ракета и се изстрелва взрив,който противодейства на снаряда Руснаците я имат,а защо западните я нямат е друг въпрос Всъщност Леопард 2А5 я има май и тия следващите А6 и А7.Която е взета от Израелската Меркава..Но тоя основнякойто ще пратят в Украина е А4; и няма.

104

Анонимен

преди 1 година

Предвид колко танкове украинците плениха от руснаците от началото на войната насам Путин заплаши, че ще спре газта на Русия.

103

Посейдона

преди 1 година

Червената армия ще се справи не с 88 а и със 88 000 танка.Куфарчето с червеното копче постоянно е с Путин,така че не се хабете.

102

бай Гошо

преди 1 година

да де, ама то не били компютри, а компоти, и не танкове, а бракове...Ама точно такиве требва да са те - сега укронацистите да се набутат в тях, да им заварят люковете и да потеглят за фронта, за да бъдат демилитаризирани и денацификацирани !

101

до Отчаяния Ресофоб

преди 1 година

Това copy paste изречение не ти ли омръзна да го публикуваш ? И какво ще направят с тези 80 чужди за Украинците танкове. Тепърва ще обучават екипажи, нямат резервни части, механици, работилници. Укронацистите имаха над 2400 танка и не им стигнаха да прикрият пехотата си сега с тази смешна бройка вече ще бъде прикрита. Абе от къде ви намират такива шарани да пишете глупости не знам.

100

Анонимен

преди 1 година

До 128.От Зеленски ли черпиш информация.Не му вервай,прекалява с белото.

99

Анонимен

преди 1 година

До 128 Украйна няма техника да унищожи толкова танкове,ама щом смяташ пиши направо 4-5 хиляди няма проблем.Тук всичко може.Ама не забравяй,че от "Ние побеждаваме" се мина на трябват ни танкове и самолети ситуацията е тежка.

98

До 127

преди 1 година

Ми той човека си е написал! Явно е толкоз нова, че само рашистан знае за нея и само рашистан я има! И никой в целия останал свят не е чувал за такава! Но ти явно и да четеш НЕ можеш! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Това малко разширява дефиницията за путинофил!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))

97

Анонимен

преди 1 година

До Капитал Т-90М е 2019г и има около 200бр в Украйна.Може би за това зелето почна да иска западни.

96

Анонимен

преди 1 година

Украйна унищожи над 3 хиляди руски бракми без нито един западен танк.Няма нужда да се коментира повече този позор за руските оръжия.

95

Анонимен

преди 1 година

До 123 руските имат,а ти щом не знаеш,какво е динамична защита на един танк,какво да ти обяснявам повече Радвай се,че ви пращат нещо,а пък дали става срещу съвременни оръжия е друг въпрос