134

Анонимен

преди 1 година

И леопардите и руските танкове са от времето на студената война. Тя се върна в наивна Европа. Скоро ще започне и продължението на ВСВ. Фюрера е на линия ... каквото и да значи това.

133

Анонимен

преди 1 година

Докато за нас услугата коментари не работеше за задокеанските тролеи е работела. Те си написали мнения и си сложили лайкове на спокойствие.

132

Анонимен

преди 1 година

Накрая сложи си лайк и аз ще ти сложа. Служебния минус цъфна вече. Идват задокеанските поради часовата разлика. Ти ако искаш пиши си но и гласуването е важно.

131

Fool

преди 1 година

До 162 каква руска степ бълнуваш? Войната се води на територията на Украйна, там степ няма. Руснаците вадят Т-62 от съветската епоха, Леопард 1 са предназначени за контра точно на тези танкове. Напълно логично е да ги извадят от склада да видят работят ли. В крайна сметка Украйна е тестовата площадка за запада. Накрая просто САЩ и ЕС, ще се договарят с Русия как да свърши войната и ще съобщят на Зеленски, до тогава обаче колко оръжия има запада да тества... :)

130

Анонимен

преди 1 година

На пък Запада ако сте видели нещо лошо от Русия за тия 30 години след разпадането на СССР и обединеното на ФРГ и оттеглянето на руските войски от Германия. Обаче доброто го забравихте германците. На Германия добро не трябва да се прави защото тя отговаря като зло куче с леопарди.

129

Анонимен

преди 1 година

Кой пускаше в петък фалшиви ракетни тревоги и спираше нарочно тока за пред лаен по време на посещението. Хайде малко по сериозно. Същите лъжи.

128

Анонимен

преди 1 година

Добре леопарде но защо не слагаш лайкове.

127

Анонимен

преди 1 година

Никой не смее да сложи минус на танкиста с куче защото има цели десет гранта задокеански а пък уж системата временно не работеше. Инсинуации и фалшификации са явно да.

126

Анонимен

преди 1 година

На мен ми падна съобщение че услугата коментари не работи но явно за задокеанските грантове работи понеже са написали доста обидни за човешката раса коментари . С вашите камъни по вашите глави това ще стане защото тоягата винаги има два края.

125

Анонимен

преди 1 година

Германия не е видяла нищо лошо от Русия и от руския народ и нищо добро няма да види от Украйна. Политиката на Германия е неприемлива. Съветския съюз не е пречил на Германия да се обедини. Защо Германия няма доблест и мъжество да откаже на САЩ доставката за нейното прокси. Много сме разочаровани от Германия меко казано. Те са окупирани от САЩ те са васали . Ще горят в ада.

124

Анонимен

преди 1 година

14/88 естественно.

123

Слон советский

преди 1 година

Одъртялата мечка реве на умряло. Скимтят и джудженцата-мечета. Лошо будушче се е задало.

122

Танкист и куче

преди 1 година

Дали повече от 100 "фашистки" танка ще свършат работата, епа гледайте и пълнейте. Ще скапем Матушката ви.

121

Zavod

преди 1 година

Един завод превзехте за 6 месеца. И ако това не е по-беда - здраве! Сега превземането на Бахмут продължава по план. А Киев, Одеса, кога? През 22 век ли? Ами тогава Рассия няма да съществува.

120

SS

преди 1 година

До военните ,,експерти" в форума ! Спрете да дрънкате глупости !

119

SS

преди 1 година

Много военни ,,експерти" тук бе ! Ще ви кажа, вярвате ли ,че тези танкове ще обърнат хода на войната ? Ако вярвате значи сте наивници !

118

До 149

преди 1 година

Сега колкото до бахмут и соледар! та вижте там вече от месец два го превземате сека седмица тоя град! днеска чета, че още не е превзет! макар, че сито путинофил тука твърди, че е превзет от горе доле 2 месеца насам! та де да ви знам колко и къде ЛЪЖЕТЕ! единственото което се знае със 101% сигурност тука е, че путинофилията ЛЪЖЕ! Та така! :))))))

117

до 149

преди 1 година

Бе прав си, като си прав прав си! Само, че леко се обърка пак! :))))))))))) Брех много се бъркате това путинофилията днеска бре!! Та ясно е, че и кораба москва и той така сам си потъна! По вашто главокомандване от заспал моряк с цигара в уста! Ясно, е че те украйнците не могат да управляват байрактари! те затва съсипака хиляди танкове с тез байрактари! то е ясно, зе украйнците и HIMARS не могат да стрелят1 и затва и рашистанската армия избега от харков 10 месеца след нахлуването си в украйна!

116

Анонимен

преди 1 година

До 147,ако знаеш как работи една РСЗО няма да пишеш глупости.Тоя Химарс за да е ефективен в бой Трябва да е с касетъчна или термобарични глава.С тая която има експлозивната трябва да търси единични цели складове и такива неща.Тия ракети обаче се свалят и там,където има РЗК не правят нищо.С байрактарите е същото.Просто руснаците влязоха като на парад и не бяха подготвени.Що при Соледар няма нищо от това което изброи и не помогна.

115

Анонимен

преди 1 година

До 146. Има значение дали е динамична или активна. Едната съществува, а другата не. А до колкото бъркаш реактивна защита (кутийките) и активна защита (дето се активирала когато снаряд наближи) тия двете ТОТАЛНО не правят едно и също.