96

SS

преди 1 година

Какъв генерал може да бъде тоя където и в една престрелка не е участвал? Бг евроатлантик= на пребоядисал се бивш комунист.

95

Анонимен

преди 1 година

Генерала е в друг филм. Реалноста е почти диаметрално.

94

фото Папакочев

преди 1 година

Гледам снимката и виждам едно посмешище представящо се за "военен експерт", па на всичко отгоре и със звание ГЕНЕРАЛ .Божкеее... това си е живо ИЗВраЩЕНИЕ !!!

93

вервам ти!!!

преди 1 година

По негови думи руската армия няма да насочи удара си към Бахмут." - да, ама се оказва, че Бахмут е 95% обкръжен - странно, защо го обкръжават, като според тоя "военен спец" няма да го превземат ??????????? или , ей така, играем си на война ? от Соледар 4 дни са пътували камиони към украина с тру пoве на украински войничета - същото ще е и с Бахмут - а зеленият ги грие в хладилни вагони на унгарската граница.

92

97

преди 1 година

:))))))))))))))))), вица на деня . отдалеч си личи че си платен агитатор де се опитва да загради някоя заблудена овца

91

Петрос Вангелис

преди 1 година

В МОМЕНТА ЕЛОН МЪСК И ВЕРМАХТА (БУНДЕСВЕРА) ПРАВЯТ И Е НА ФИНАЛНАТА ПРАВА НА 95 ПРОЦЕНТА = ПЛАТФОРМАТА ЗА ''ЛЕОПАРД 3'' - ТРИИИ !!!..УНИКАЛЕН ТАНК, ОГРОМЕН ТЕРМИНАТОР-РОБОТ..КАТО от ФИЛМА РОБОКОП ОТ 1987 г. ЗЛИЯ РОБОТ от филма, но на верижна платформа и 4 пъти по-голям + С ДВЕ ДУЛА С ОГРОМНИ ЦЕВИ !....РУСИЯ НЯМА ИЗХОД -- ОСВЕН РАЗПАДАНЕ .

90

Анонимен

преди 1 година

САЩ ги е страх само от БСП! Гласувайте за БСП!

89

До Шоу

преди 1 година

Защото тук тече истерична укронацистка пропаганда. И тоя специалист да вземе да се гръмне! Всеки ребятата превземат поредното населено място, укронацистите се стягат да напуснат Артьомовск/Бахмут, самия клоун заявява за изключително тежкото положение на фронта, ама тоя специалист иска да си постели пред колониалните куратори от Козяк.

88

Анонимен

преди 1 година

Във Вашингтон са замислили втора мощна контраофанзива в Украйна. Имали обаче един проблем - местните войници вече не достигали. Да се стягат евроатлантиците. Мешките, кубинките и напролет - на влака София - Киев.

87

Калеко Алеко

преди 1 година

До Анонимен ... "...Генералчо,Събев...боеприпасите сами не стрелят...." ... абе така е товарищ, но да не се окаже че на двама руски солдати се пада по една пушка-кремъклийка, като във "Враг пред портата" с идеята единия като се могилизира да я поеме другия дорде и той се катурне под могилата ... !!!

86

Буммм

преди 1 година

Руските войски са освободили Николаевка. Обрача се затваря за фашагите в Бахмут.

85

еле па тоя...ТУЛУП !

преди 1 година

Как е станал генерал????

84

Факт

преди 1 година

Поредните глупости.

83

стигам до извода че:

преди 1 година

Всички генерали в България са без топки и не могат да гледат реално на ситуацията в Уркия...опорките спуснати от Козяк ги правят смешни и жалки...това не е случайно!!!В българина трябва да се насажда мнението че армията ни е неспособна и некадурна/особено генералитета ни/ и че трябва да има само НАТОВСКИ бази и армия у нас!!!

82

Анонимен

преди 1 година

Много държави взеха неутрално решение,а в Германия предотвратиха преврат . Работата върви към световна война,аСАЩ са далече,да му мисли Европа

81

Анонимен

преди 1 година

Говорят за Леопард 2, все едно е новата S класа, 2024-а модела, а рускитя танкове са Москвич от 62-а. Извинявам се, но разлиакта между Леопард 2 и Т-80 е символична и докато Леопарда е по-добър танк от Т-72, то не етолкова по-добър, че 4 Леопарда, да бит 6 Т-72-ки, примерно. Съотношението Леопард към Т-72 в украна е 1 към 10 и това е, ако сме щедри.

80

Анонимен

преди 1 година

Украинците са номер едно а кремълското джудже - съветски джикоджия!

79

Шоу

преди 1 година

Защо тогава бягат и се предават на Руснаците?

78

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 81 - какво да внимавам, аз вече се чудя за нас ли са изборите или за Украйна? Всички приказват и се загрижили за украинците, не чух нещо за българите и българия. Пък за хората по карловско изобщо...

77

р-к Гъзибаров

преди 1 година

Г-н генерал,мое ли да ме цунеш ти знаеш къде...напускам армията щом ти си ми генерал!