116

Анонимен

преди 1 година

Тоз гинерал требва да пратим в украйна да види кое как става

115

У-ууууу

преди 1 година

Тоя е за психиатър, за какво Азовско море бълнува. Ако всичките ни генерали са такива, жална България. Един реален анализ не може да направи.

114

SS

преди 1 година

Повръща ми се от тия от клуб Атлантик . Мръсни комунисти пребоядиса ли се за една нощ . Тия утре и фесове могат да сложат заради гювеча .

113

пуйката

преди 1 година

Подготвена или не все тази.Срещу Русия надежда в началото много пъти е имало,но лек над триста години не е намерен.

112

Анонимен

преди 1 година

Събев да целува ръка на Америка за България. И да скрие дипломата от военното училище. Територии, разсичане на фронтове и пр. - остават за журналистиката. Във войната са важни унищожението на въоръжените сили и ресурсите на противника. Докато това не е факт, Украйна ще тегли тегло.

111

Анонимен

преди 1 година

Армията на Украйна да се готви за ония свят.

110

SS

преди 1 година

А ,ако ви кажат,че сте положили клетва,кажете на н.и.щ.о.ж.е.с.т.в.о.т.о ,че това е кух ритуал,породен от законовите разпоредби,а не доброволно .Те и депутатите дават клетва ,че ще служат на народа ,а служат за собствените си и партийни интереси .Защо за тях закона да не важи,а за вас да важи ?

109

Анонимен

преди 1 година

Тцъ, тцъ, тцъ, гледам ТЪгарев съм го изписал. Отвътре ми е дошло, верно ми става тъжно, като го слушам тоя и подобни. Иначе, Магарев и Шашмаланов им отива, чудесно ги прекръстиха по сайтовете!

108

Петрос Вангелис

преди 1 година

Тодор Тагарев, Велизар Шаламанов, Шивиков и Събев = ТОП 4 ГЕНЕРАЛИ на Воллгария ! :)))...Муахахаха . И ген. Радев бих добавил .

107

SS

преди 1 година

И ако ви мобилизират и ви кажат ,че имате дълг към родината,отечеството и прочие глупости кажете на шапкара ,че вие не вземате заплата за това ,нито 20 брутни заплати при пенсиониране ,нито пенсията на шапкар т.ъ.р.т.е.й .Кой е по задължен тогава ?

106

Анонимен

преди 1 година

Руската армия воюва с маса, не с технологии?! Моите впечатления са други. Но дали не затова ми спряха руската телевизия?

105

до 108

преди 1 година

Точно така - Тагарев и Шаламанов бяха, благодаря! Ей, все им забравям имената на тези експерти. Сигурно повечето българи сме така, затова ни пускат Съби Събев, лесно се помни.

104

ЛОЙД ОСТИН-Мин.Отбра

преди 1 година

ГЕНЕРАЛ СЪБЕВ И ГЕНЕРАЛ ШИВИКОВ = ВЕЛИКАНИ И ПРИЯТЕЛИ НА САЩ И НАТО !

103

БайХ.Й

преди 1 година

От кога наОлигофрените започнаха да им викат генерал ????

102

SS

преди 1 година

Извинявам се ,че съм краен с изказванията си но лично,аз изпитвам почти генетична омраза към Бг военните и ченгетата .Особенно пък към бивши комунисти Сега първи ,,демократи"

101

Анонимен

преди 1 година

За Тъгарев и Шаламанов явно се усетиха, че не са много да им се дава думата. Ама Събев са го упущили. Ще го приберат и него.

100

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами нормално е, технологиите са скъпи, а денги нет, но затова пък пушечно месо в путинова раша есть ... !!!

99

Анонимен

преди 1 година

Абе къде отидоха Тугарев и Шейтанов? Да не са на фронта вече? Ще ми липсват тапотиите им по телевизията.

98

SS

преди 1 година

Пази боже да стане война и с такива генерали да воюваме . Бг шапкара е ***,нищожество който от 1945 год не е направил нищо за държавата и народа си освен да яде и пълни тоалетната.

97

Анонимен

преди 1 година

Някой да защити "спеца"? Ш,*** удаЙти в плюмки! Абе кой ги прави такива генерали, та излезли и акъл да ръсят. Явно добре се плаща за изявите им.