136

Сорсоидни

преди 1 година

Б.клуци! Тази война,я искате повече от руснаците.РАЗПАД НА ЕС Б .РДАКА! ТОВА Е РЕШЕНИЕО ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА!В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ С ТРИ КАТА МАСКИ И ТРИ ДОЗИ ВАКСА У КАУФЛАНД СЛЕД 12:00ч.*** СТЕ НА Г.З.СТАВАЙТЕ ДА ПОМИТАМЕ ЕВРОПУМИЯТА,ИНЪЧЕ ТЕ НАС ПОМИТАТ!

135

r3v0lv3r

преди 1 година

Това са глупости, украинците имат нужда от помощ и определено нямат достатъчно техник, артилерия и боеприпаси. Руснаците също не са цъфнали и вързали, ама все още имат повече запаси.

134

Анонимен

преди 1 година

До Митко Къв цивилизован свят бе и ди от?!? Тези с 34-те пола, джендерите и сексуалното насилие над деца, тези с цензурата, или онези които ни изпомпват националното богатства (концесия на златните ни мини срещу 0,5% за България), двойните стандарти и грандиозната корупция (фон дер Ла й н ен - 74 милиарда)???? Хайде да не пиша повече, ако си с акъла си, не би писал за "цивилизования свят".

133

Митко

преди 1 година

Много комунисти тука - и все русия защитават. Защо ли не ходят да се запишат във Вагнер? Все русия гледат, а в Европа живеят. И срещу Европа и НАТО говорят, все едно са им натрапени. Ако утре ни оставят, чудно ми е какво ще правят - ще се молят на Турция, или на Русия да ни "оправя"? Веднъж да сме на страната на цивилизования свят, и пак ще намерим начин да сме губещи. Това ако не ни прави заубеняци като народ, какво друго? Бяхме съюзници с русия и фалирахме 3 пъти, нищо хубаво не идва оттам...

132

Анонимен

преди 1 година

До Калеко Алеко.Значи според теб Русия,която сама си произвежда оръжието няма,ама видиш ли украинската армия,която основни воюва с руско оръжие има.Даже има повече снаряди от нея.Мерни си температурата,че нещо си прегрял ми се струва.Не си добре.

131

Чичи(До Крум 136)

преди 1 година

Той тоя не само сменил плочата, *** май сменил и "резбата".От сичкуту му празнословие стана ясно, че обича да споделя генералската си пенсия с активни геюви, които редовно го онож-дат отзад и му пълнят устата с евроатлантически спермо-лин.

130

Анонимен

преди 1 година

На Русия от 5 месеца все и свършват бояприпасите, атя продължаа да сипе огън и жупел. Ако такива късогледи генерали управляват нашата войска - бог да пази България!

129

Чичи(до коментар 96)

преди 1 година

Вярно е Бай дъ Уей, че ръководството на военните обмисля да бягат от Бахмут. Докато все още имат възможността. Току-що четох статия по въпроса в друг сайт .Явно руснаците нямат спиране за момента. Командването усети, че украинците са леко пречупени и ще ядат Бахура в Бахмут.

128

КРУМ

преди 1 година

Съби е абсолютен профан в тактическо и оперативно отношение....Същият вероятно ще "смени плочата" както го е правил не веднъж..лакей....

127

Събьооу,

преди 1 година

Армията на Покрайна я подготвихме,а нашата армия в какво състояние е , пр0дажно 1/2-клетъчно нещо?!?!?

126

Анонимен

преди 1 година

Сега генералчето иска да ни убеди,че е имал повече снаряди от Русия,която има 102 завода,а България 2.Понеже тя воюва с маса до декември си беше още с армията от края на февруари,а армията на Украйна нещо се стопи точно при Бахмут и Соледар.Като гледам,какъв е генерал ме е страх да отида на лекар.

125

Какъв

преди 1 година

Военен експерт,този е срам за армията!

124

Вагнер

преди 1 година

Бръщолевене, бръщолевене смехотворнотворно, бил той генерал. Изпаднал от реалността!!!

123

Анонимен

преди 1 година

"Русия продължава да воюва с маса, а не с технологии..." този или е природно т ъ п или нарочно лъже! Ега ти генерала - така и не е разбрал, че Русия воюва с Украйна с около 300 000 човека срещу милион украинци. Е кой воюва с маса, псевдо генерале?!? Я да си изгориш дадените по милост пагони и подавай оставка, защото си сляп като крът.

122

Анонимен

преди 1 година

Генерал Събев?!? А, да - националния предател на България от ДПС, който получи генералски пагони, за да може да вреди повече на България. Тоя тип е виден американски прислужник и на нито една дума не бива да му се вярва, защото военната му ексертиза е НУЛА! Но пък го мъкнат по студията, за да озвучава опорките от Козяк.

121

БАНко

преди 1 година

СЪБИРАЧИТЕ НА ПУШЕЧНО МЕСО ПО УЛИЦИТЕ НА КИЕВ Е НЕПРЕКЪСНАТО !!!

120

Анонимен

преди 1 година

не е добре човека, по погледа се познава , а и много години е вече от запаса

119

Анонимен

преди 1 година

Путин няма кой да го спре ната сащ никой панимаеш

118

Валери

преди 1 година

Смъ.рт за путин и неговата шайка,колото по бърго го ликвидират по добре

117

Анонимен

преди 1 година

аман от генерали прустутиии прочие