156

на тоя тъпанар

преди 1 година

ако му сменя лявата с дясната обувка няма да може да се обуе, те толкова за тоя генерал.

155

Не е баш тъй

преди 1 година

До Браво: Долу-горе е така. Ген. Събев трябва да л'ъже като натовски генерал, а истината е някъде на друго място.

154

Слава за какво?

преди 1 година

До Анонимен 159: "Слава на Украйна"? И за какво да ги славим. Заради тях цяла Европа плаща за по-скъп втечнен газ, САЩ купуват руски нефт през Китай, войната гълта пари (които САЩ и ЕС дават), а краят и не се вижда. Каква слава е това?

153

Браво

преди 1 година

Точно така трябва да говори натовски генерал.Добре е, че има кой да ни съобщава и истината.

152

Генерал Ганев

преди 1 година

СЛАВА,СЛАВА,СЛАВА

151

Генерал Ганев

преди 1 година

Освен на америката,НАТО Украйна и на генерал Събев Непобедими!

150

Генерал Ганев

преди 1 година

Слава на ГЕНЕРАЛ СЪБЕВ,Слава,слава блазе на такъва армия с такъв ГЕНЕРАЛ!

149

Анонимен

преди 1 година

До Митко.Това,че ти казват в прав текст,че не можеш да победиш Русия във война ли ги прави комунисти.Аз мисля,че хората са реалисти.В България за разлика от тия на запад имат по-добър поглед,какво представлява Русия като военна мощ.Решението е преговори и да се вземе под внимание,че тия в Донбас сами не искат да са част от Украйна.

148

Анонимен

преди 1 година

До гола вода.За Зеленски са по-важни парите и сега като почна да губи се опитва да вкара НАТО директно във войната.

147

Анонимен

преди 1 година

До ле-ле.Тогава ти кажи защо толкова хора избягаха от Украйна в началото на военните действия,а не останаха да я защитават,ако зеления *** не беше затворил границите още щяха да избягат.Сега защо се мобилизират хора насила и се пращат да воюват без никакъв опит.Това не е ли репресия,какво очакваш от такъв човек,че ще умира за Украйна ли,или ще бъде убит просто за интереса на някой на запад.

146

А снаряди няма

преди 1 година

САЩ са изпразнили складовите си запаси от снаряди 155мм и вече са започнали да доставят за Украйна от складове в Израел и Южна Корея. Украинците ги изстрелват по-бързо отколкото могат да им доставят. А като свършат израелските и корейските тогава?

145

Гола вода

преди 1 година

е този наш "експерт". Украйна търпи големи загуби, не Русия. Руската армия не бърза да настъпва, просто чисти украинците от място. Бахмут е в оперативно обкръжение, но Зеленски не им разрешава да се изтеглят, защото за него шоуто е по-важно от живота на украинските войници. Накрая те все пак ще развеят белия байряк.

144

Ха ха ха

преди 1 година

Ама тоя вярва ли си на това дето разправя. Щом украинската има оръжие и боеприпаси, защо реве Зеленски. Защо постоянно иска. Първо бяхя давелини, после химарси,гаубици, танкове, сега иска и самолети, ако може и далекобойни снаряди ... иначе всичко си има.

143

Ле-ле ,

преди 1 година

...руските тролеи ще ми говорят за "репресии" на Киевския "режим"??? Уникални са ! И това е от държава, която ако кажеш думата "война", те чакат от 5 до 15 години затвор? Тука да не са ви промитите мозъци на крепостните ,бе?

142

Анонимен

преди 1 година

Ръбев,а онези хора там,които са си гласували да не ги репресира повече киевския режим?Защо даваш боеприпаси да ги убият?Не им ли стигат 8 години мъчения?Давате боеприпаси по поръка на Запада,а същия този Запад ще затвори заводите.Заради санкциите не може вече суровини от Русия.Заради санкциите вече няма да има търсене на такъв тип боеприпаси,защото всичко се унищожи в Украйна,а новите оръжия са натовски.Алчността ще ви погуби.Честит ви предстоящ фалит!

141

Правец

преди 1 година

Тоя хрантутеник дет не мои си върже връзките скопеца мръсен . Кой го пита и му вярва.

140

Анонимен

преди 1 година

До 142 Митко:Нещо си в грешка.През първата и втората световна война все сме били срещу Русия.Все на грешната страна.

139

питанка

преди 1 година

До Митко - А не си ли се замислял , че не са толкова много, просто флудят всяка тема - 3-4 са в състояние да пуснат над 150 дори 200 коментара... заработват копейка след копейка рубла..рубла след рубла - милион .... и те така... ама повечето са злетаци...няма граматика, няма стил, няма смисъл..важното за тях е - е да има мислещи като теб ...

138

Анонимен

преди 1 година

Съвсем скоро хамстерите ще обърнат палачинката и друга песен за възхвала ще запеят. От където духне вятъра близа4ите натам угодно се надупват.

137

Анонимен

преди 1 година

Събито е ***.