39

Анонимен

преди 1 година

Истината е , че в България всички сме си македонци , но се правим по - големи българи от самите българи за да живеем по - добре.

38

Петрич

преди 1 година

Македония на Македонците !Бугарите в Азия.

37

Анонимен

преди 1 година

РезултатЪТ.

36

SDI

преди 1 година

До Пиринска МакедонияПродажник нещастен!

35

Do edin Blgarin

преди 1 година

Ami ne e imalo Makedonci do 1945 sto ni edin okupator ne e iskal da goi pise kato Makedonci ami da gi asimilira Makedoncite , inace samocuvstvieto e nesporimo Makedonsko , barem kakto sa ni raskazveli naste pra dedi i babi

34

Анонимен

преди 1 година

Монките и татарите се карат кои е повече " македонец".Марс обратно в Волга

33

Един Българин

преди 1 година

До Пиринска Македония А дали между 1912та и 1945та е имало македонци и македонки? Защо не питате баби и дядовци ако има живи какви са и какви етноси е имало във Вардарска Македония, защото аз в пиринска съм питал, че и колеги имах.... България е единствената държава, в която жителите на македонската и област знаят какви са. Някакви плахи опити има в някои села във Византия в последните 10г. Вардарска Македония както обикновено е най-назад от събитията защото ги управляват сръбски комунисти!

32

Анонимен

преди 1 година

Прогласеният за македонист 1 на 20-ти век Кръсте Мисирков си признава че"се велехме българи", а да не говорим,че в следващите години от живота си се отрича от "За македонцките работи" като се отрича от собствения си труд и изтъква неправилните си изводи в нея.Даже той разбира колко грешно е размишлявал в определен период от време,когато се е лутал между българското начало и превръщането му в македонистко.

31

Анонимен

преди 1 година

Македонистите пак изпълзяха от дупките си.Колкото и да се пеняват,Гоце Делчев ще си остане българин,какъвто се е родил и каквото е цялото му семейство.И не се е борил за Независима Македония,а за автономия на Македония и Одринско,т.е. за изпълнението на решенията на Берлинския конгрес.

30

Ами

преди 1 година

До Пиринска Македония Излизайте на протести бе, какво ревете? Или тогава ще се види колко сте?

29

До 25

преди 1 година

За да приключа : обвиняваш хората, които защитават България , че са поклонници на една вредна за нас държава, заглавието й започва с Р, но всъшност точно те ти плащат да пишеш такива неща. Както казах: ще дойде Видовден и за вас . .!. (Средният ми пръст още е с чудесен маникюр, 40 паунда платих все пак )

28

До 25

преди 1 година

Казвам се Ана , портрета на въпросният дядо се пази в музея в Самоков :) знам, че те боли, но. :)

27

До 25

преди 1 година

*** ти и към копейкин ли имаш любовни щения? :) вероятно си като него - от боята хаха :D

26

Пловдив

преди 1 година

Какви македонски българи ? Тези правят всичко за пари.

25

До 25

преди 1 година

Българка съм. Никога не съм имала интерес към Джамбазки или който там те кара да получаваш сутришните си *** лол но ми е приятно да зная, че те вбесявам :)))) я се ядосай още хахаха

24

Анонимен

преди 1 година

Джамбаски сега и Англичанин стана.А може и Костадинов да се е включил.

23

Анонимен

преди 1 година

И маникюр си е направил. Браво бе момче ,така трябва смело.

22

До 19

преди 1 година

Аз ходих. Исках да намеря повече информация за прапрадядо си , известен там комита , писали са го в техните учебници като велик македонец - българин си е бил човека . Архива им се пази от сърбите от ВМРО ДПМН. Не ми позволиха и дори вербално ме заплашиха. Ако нямах английско гражданство , покрай българското , Бог знае какво още щеше да ме споходи в онази кофа за *** , наречена Македония. Такава бедност е там, толкова са зле, че Ви е бедна фантазията. Сами са си виновни. Срамувам се от тях

21

Анонимен

преди 1 година

Е ти си сменил пола ли?Джамбаски килограмите се ясни,но за пола и токчетата не знаех.Браво гордея с теб.

20

Анонимен

преди 1 година

да не съм луд да ходя утре на гроба и да ям там шамари