380

Анонимен

преди 1 година

Борисов всичко е готов да каже и обещае, само господарите да го върнат на власт! За него интереси на България няма! Има само лични интереси!

379

Анонимен

преди 1 година

Войната, която НАТО води за разпарчетосването на Русия (за това се говори съвсем открито и в Европейския парламент), показва най-вече пълната умствена деградация на Запада, пълното им неумение за общувабе между живи субекти. Наблюдаваме на практика лешояди. И Българи я е в кюпа, заради деградиралите и неспособни за собствено действие политици.

378

Анонимен

преди 1 година

Вълкът козината си мени,нрава-не.Продажникът си осава продажник.

377

Анонимен

преди 1 година

Приятел на Украйна= Предател на България!

376

<><>

преди 1 година

А на България кой и е приятел и кой ще и помогне ? Май само ни унищожават ....всичко българско искат да отнемат дори и Лев-а ....животновъдство , земеделие ...сега и розовото масло било химично .....дървесината заминава за чужбина ....природните богатства най вече Злато-то ....отива в на Кирчо родината и при оня проклет остров дето има бели роби !

375

До 421

преди 1 година

Бойко те го избира българският а САЩ! Затова предизборните ме лозунги са насочени към лоялност спрямо Украйна и САЩ! А не спрямо България!

374

Анонимен

преди 1 година

Всички "приятели" на Украйна сега само способстват за убиването на колкото се може повече украинци, за разрухата на страната. Голодоморът е преодолян, натоморът е в ход.

373

КуКлус

преди 1 година

Путин да хвърля една ядрена и да се свършва с Украйна че покрай тая Украйна тия наще хептен забравиха че в България живеят Българи , а не украинци ! Няма ли да изтеглите някой заем да го преведете по сметките на Зеленски ?

372

ухаа

преди 1 година

боко даже и от резервната скамейка и ошишкавял пак успява да се поклони достатъчно, че да целуне евроатлантическите за-ници

371

Анонимен

преди 1 година

Борисов и шайката му от селски крадливи некадърници ще използват всички средства за да дестабилизират Държавата преди Изборите. С надеждата заблудените отново да ги изберат.

370

Ваню Княза

преди 1 година

В България най-заклетите комунисти са най-върлите демократи,всичко е наопаки, против всякаква логика- нормално,!

369

До 417

преди 1 година

Кажи кои са тея български представители, че грасувам за тех!

368

Анонимен

преди 1 година

Дон Вито Корлеоне (на снимката), притежател на съкровено пазена членска книжка от БКП и престъпник, член на СИК, внезапно обяви джобната му партия ГРОБ, била силен поддръжник и приятел?!? Обаче това е резултат от Сорос и Козяк, които са му натиснали копчето и са му ашладисали мисли в тиквата. Интересно, като е силен поддръжник и приятел дали поне кило брашно изпрати в Донбас, за когото любимите му укро-фашисти твърдят, че е Украйна и населението му са украинци???

367

Анонимен

преди 1 година

Защо не може да изберем наши български представители, а винаги посочваме марионетки, кукли на конци, които дори са горди, че са ни набутали в нео-колониалните политически организации ЕС и НАТО. Защо трябва все да "принадлежим" на някой, като африканци, преди да го еманципират. Ние самочувствие и достойнство като българи нямаме ли? Не може ли да бъдем самостоен и независим народ, който да може да се управлява сам. Защо ни е чуждестранно началство?

366

Състезание

преди 1 година

Кой е по голям приятел на Украйна = кой е по голяма марионетка на САЩ!

365

Анонимен

преди 1 година

Ей не спряха да се мазнят на Козяк еее предатели! Кой е по голям приятел на Украйна = кой е по голяма марионетка на САЩ!

364

Избори БГ

преди 1 година

Бойко: Аз съм приятелНа Украйна!Киро:Аз съм Спасител на Украйна!Българина: ????

363

Анонимен

преди 1 година

Бойко не си г ъзи много! Киро е СПасителя на Украйна! Него че го избират за марионетка та САЩ!

362

До 408

преди 1 година

Бойко Да вземе и Киро Парапета с него!

361

До 400

преди 1 година

Става. Но при условие, че Буци е пръв дихател и поведе дружината от герп заедно с Мравояда, генерал Танас, Сюлейманчо Паси, Карадагоебъ, Шкембе войвода, Простото и Кокорчо и прочие из мет. А аз да съм зад тях с калашника!