10

Анонимен

преди 1 година

Единственото нещо за което знам че следят е дали ортаците им се отчитат подобаващо. Ако някой кривне,се чете по вестниците, иначе кеши ли им , всичко е точно.

9

mery

преди 1 година

Нашите политици и полицаи нямат работа в Република Северна Македония за тези чествания освен ако не са поканени официално. Който милее за Гоце Делчев има достатъчно места и паметници в България където да му се отдаде почит.

8

Анонимен

преди 1 година

Християн беше нападнат трима срещу един и в гръб. Това само показва колко страх имат от българите. Нямат доблест за честен двубой.

7

Сата НАТО

преди 1 година

Отнасяйте се с уважение към суверенитета на Македония, да не ядете отново бой и да плащате репарации.

6

Няма страшно

преди 1 година

Споко. Никой няма да отиде. Джамбазки и валерката могат само да бият баби по границата. За Македония днес утре ще им излезе някаква неотложна работа у нас. Все пак, те лаят за гласове, не защото им пука чий в Гоце Делчев.

5

Анонимен

преди 1 година

А българските военни кога ще се погрижат за бъдещето на бившите български територии?

4

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си много мaлoмно парченце че да ходиш в скапaнaта Македония по такъв повод, освен ако не искаш да се сбиеш с някой македонец. Аз друга причина не виждам.

3

Анонимен

преди 1 година

Каквото сам си направиш....Изнесохте навремето костите на Гоце и това е най-голямата грешка.Няма смисъл да ходите на гайната си,Поднесете цветя на паметника му в Благоевград.

2

Е, тва ясно

преди 1 година

Кой ще пусне нашите тюфfлеци в Македония? И по-добре. Ще излезе пак някой жиужицу мастер македонче, та ще станем за смях. Стоите си у нас. Толкова мутри има за чадър, друсалки и пияници за ескорт. Кво ще се навирате между шамарите.

1

Анонимен

преди 1 година

Пак ще има бъхтани хаха