27

гост

преди 1 година

Сигурно затова не им върви четенето с разбиране?

26

Анонимен

преди 1 година

ако си умен не наближаваш тия американски "неправителствени" организации - за тях нашите деца са индианци разходен материал - няма ли да се намери някой управник с топки като орбан дето ги изрика като фъ-шк-ии от унгария та им просветна и имат прираст 1 милион за 20 години

25

Анонимен

преди 1 година

хвалят пропадането на българчетата - недоучени но похвалени и щастливи

24

Анонимен

преди 1 година

Ако беха толкова интелигентни, нямаше да гласуват за Слафчо, а впоследствие и за харвардския мушшмулль

23

Анонимен

преди 1 година

Те ако бяха толкова интелигентни, нямаше да ходят да се тестват в някакво измислено НПО.

22

Анонимен

преди 1 година

Ние затова сме се заринали в нобелови лауреати, доайени в науката и успешни предприемачи създали водещи в бранша си компании. Ура.

21

Бонго Бонго

преди 1 година

О виждам виждам,колко са интелигентни ...Интелигентно ви крадат парите Петков и Василев

20

Анонимен

преди 1 година

Резултатите от различните тестове варират, понякога в не малка степен. Да, тези от Менса са се наложили по един или друг начин, пък колко и те са върха на сладоледа е не е много сигурно. На техен тест съм изкарвал 131, на друг 135, на трети 127, четвърти 123 и т.н., все в интервала 123 - 135, а всичките са правени в рамките на 10 години, та и това си е относително.

19

баба

преди 1 година

"Най-умните деца обаче редовно търпят подигравки". - И при мойте деца беше така, но успях да ги възпитам и изуча в най-престижните професии на Света. Примамлива задача е да подиграеш тъй подигравача, че той след миг учуден да се види.

18

Анонимен

преди 1 година

До 18 - интелигентен човек лесно може да се нагоди според ситуацията и да се адаптира към средата. Човек с претенции и абстрактни, излишни познания, може да се оплаква и да обвинява каквото пожелае. Но ще му е от полза да признае, че не е точно "интелигентен".

17

Анонимен

преди 1 година

Все още героят на класът е татуирана битанка който блъска във фитнеса и има3 думи в речникът. Едната от които е "бате"

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 : Значи трябва да си опростят изказа за да слязат на нивото на другите, вместо другите да се постараят малко и да си вдигнат нивото? Това е логиката на всички прости бачкатори. За щастие скоро ще ги изкараме от играта и няма да са фактор.

15

Анонимен

преди 1 година

До Реалист - през последните три години се оказа, че българите са сред най-интелигентните хора на планетата.

14

Тиквар

преди 1 година

Чудя се една ТИКВА колко точки ще изкара на теста ???

13

Анонимен

преди 1 година

До Родител - детето е с проблеми, и те не са че е"прекалено интелигентно". А написаното за Германия показва, че родителят определено не е интелигентен. Вече не е 1980 г.

12

Анонимен

преди 1 година

"Голям проблем за хората с висока интелигентност е, че не се чувстват разбрани, чувстват се различни, били са подигравани, трябва да изпростяват изказа си, за да бъдат приети, не вдигат ръка в час, за да не бъдат подигравани" - ако си интелигентен, не виждам какъв проблем би имал да опростиш изказа си, да проумееш приемлива дозировка за вдигането на ръка и така нататък. "Голям проблем".

11

Диньо Халембака

преди 1 година

"На нас гении не ни трябват"- реплика от "Опасен чар". Отличниците по МЕНСА са гигантски ощетени в друго, Господ, като даде много, взема и много отдругаде. Менсаджията не може да си върже връзките на обувките до 14-годишен примерно, заеква, има проблеми в общуването, пердашат го, подиграват го, вкл. момичетата... абе я си вземете по-добре нормално дете.

10

Анонимен

преди 1 година

До Родител 11 : В германия? Германия, която приюти орди от примитивни същества наречени "мигранти"? Не ви съветвам, вече не е толкова хубаво. Преместете се в по-добър квартал.

9

Родител

преди 1 година

Вкъщи са си. Не иска да излиза. Стои само пред компютъра. Решава задач,чете книги, играе игри на телефона и на компютъра и я страх да отиде дори до магазина, заради бабаити и хора които търкат гуми и форсират колата си. Страх я е да ходи на училище и си търси все извенение и се преструва на болна, а има само шестици и от Mensa IQ- 143.Мислим да емигрираме в Германия, където живота ще е по - спокоен, не е заради стандарта, а просто малко повече законност и тя да се чувства в сигурност.

8

Нормално

преди 1 година

Другите се изнесоха в чужбина.