47

Анонимен

преди 1 година

Дано да поумняват тези деца, че положението с тези около 20 годишна възраст е трагично. Знаят само да искат, да имат претенции, без да показват нищо насреща. Мързеливи, без уважение към работодатели или по-възрастни. Доста такива съм интервюирал и обучавал и наистина е отчайващо.

46

?

преди 1 година

Работя в детска ясла. Има много умни деца на 2-3 год. възраст- говорят правилно, играят, танцуват, рисуват, моделират. Колеги от детски градини споделят и се радват също на такива деца, подпомагат тези със затрудненията. Питам къде в образователните нива се допуска грешката да не се доразвие потенциала на повечето ни прекрасни деца ?

45

Анонимен

преди 1 година

До 47 Не, не са по-интелигентни нискоинтелигентните. Но са по-нахални и това им помага. А и стратегията за опростачването на нацията ни е удобна за някои.. Огледай се и виж как чалга културата е издигната на пиедестал, как управляващите ни я имат две мозъчни клетки, я и тях са избили с наркотици, как ни натрапват чалгoпитеци като "успешни" личности, как промиват съзнанията на децата като им представят плеймейтки за връх на успеха, как пр.остотоята ни е заляла отвсякъде и ще разбереш какво казвам

44

Анонимен

преди 1 година

Добре е , че развиваме интелигентни роби, че все некой трябва да бачка и да плаща

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 46 : По принцип е нормално шефа да е по-ниско интелигентен от служителите си. Иначе нямаше да има нужда от тях. Само че има една тънка разлика - когато наемаш хора, по-умни от теб - не трябва да им казваш какво да правят. Точно обратното, те ти казват какво да правиш.

42

Анонимен

преди 1 година

До 46 - "нискоинтелигентните, които действат "чрез нахалство към прогрес" и се наместват на ръководни позиции" - значи... според теб "интелигентните" вършат нежеланата работа, а "нискоинтелигентните" са успешни и напредват? Хммм тогава излиза, че "нискоинтелигентните" са по-интелигентни от "интелигентните" хехе, ама че парадокс?

41

Анонимен

преди 1 година

То въпросът е не има ли интелигентни, а какви условия им се предлагат, за да се развие и приложи тази интелигентност, така че да е в полза на обществото. У нас такива обикновено, във всяка една област, са наритани в някое кьоше и вършат работата на нискоинтелигентните, които действат "чрез нахалство към прогрес" и се наместват на ръководни позиции. Така е от политиката ни, та до най-ниските нива... За съжаление в България няма възможности за развитие на интелигентните.

40

до 42

преди 1 година

Разсмя ме. Айде, моля те, кажи си какво IQ ти пише във фиша със заплатата (понеже се имаш за много интелигентен). Много те моля, кажи! В моя ясно си пише, че съм в топ 1 на 110000 души у нас, та да те питам теб :)

39

Анонимен

преди 1 година

И колко бройки са те?

38

Анонимен

преди 1 година

Тестовете на Менса лесно се манипулират. Иначе казано, доста остарели са и не могат да сметнат реалното IQ. Всякакви комплексирани родители без 2лв. в джоба насилват нещастните си дечица да зубрят някакви тестове и си мислят, че това ги прави интелигентни, както и медалите от Олимпиади, на които се явяват 50 деца, 40 от които са българчета на побъркани родители. Това го казвам като човек с интелектуален бизнес и интелектуална професия. Българите са едни от най-нискоинтелигентните нации в ЕС.

37

От хората

преди 1 година

Някой са закъснели в заключенията си.Българчетата винаги са били интелигентни ,но това не искат да го признаят много държави.

36

Анонимен

преди 1 година

Сега, вие нали не очаквате, че това е масово? Естествено, че групата на нискоинтелигентните е много по-голяма и рядко ще срещнете интелигентно дете. Това е така навсякъде и е нормално.

35

Анонимен

преди 1 година

Аз не оставам с впечатлението, че масово българчетата стават все по-интелигентни. Децата на амбициозните и умни родители, може би, но масово се раждат uдuотu.

34

Анонимен

преди 1 година

До Чик чок 36 : Напълно достатъчно е да не му се мотаеш в краката и да слушаш какво ти говори.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35 : Злопаметен съм да. Не е задължително на теб да ти харесва. Важното е че се случва.

32

Анонимен

преди 1 година

До R.A.T.M 34 : Чел ли си баснята за лисицата и гроздето? "Наглед си хубаво, но киселиш"

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33 - Ти пък, с твоето желание да мачкаш, звучиш като говедар с претенции! Щото нормалните такива си пасат говедата и не се напъват да се правят на каквото не са. Затова са за уважение.

30

R.A.T.M

преди 1 година

Както е казал един умен човек високия резултат на Менса единствено показва, че добре решавате такива тестове и нищо повече. Пример Магнус Карлсен човекът с най-големия ЕЛО откакто я има тази система никога не е правил тест и вероятно нма и да направи, защото всичките, които имат невероятни резултати и IQ според Менса, ще ги бие всеки път, колкото и пъти да играят с него.

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 : Само се чуй : "Абстрактни и излишни познания". Кои познания са излишни? Според кого? Звучиш като старшина или бригадир от 80те. Пpocт, необразован, но горд с това. Член на работническата класа. Тази епоха свърши - тогава ни мачкаха, сега е наш ред! Ама никак не им харесва.

28

Анонимен

преди 1 година

Т.е., искат да кажат, че приближават нивото на българчетата от соца? Добра новина е това, че беше тръгнало на безнадеждно направо.