67

Дякона

преди 1 година

Теста на Менса са една тъпотия измислена за аутисти! Историята на теста е интересна. Поразровете се из нета...

66

Анонимен

преди 1 година

Тествали 165 на фона на 600-800 хиляди.... толкова са интелЕгентни, че на най-елементарната матура - тази по български език, едвам връзват 3. Да ти се догади само докато гледаш как пишат "наЙстина", "незнам", пълен и кратък член им е тъмна Индия. Малцинство са децата, дето наистина са научили нещо.

65

Аноним

преди 1 година

Все повече *** се шири в училищата.

64

Гошо

преди 1 година

Още ли е председател оня "професор" Христо Радков дето е написал /според него де/ закона за движение по пътищата

63

Анонимен

преди 1 година

КАТО УЧАТ ФАШИСТКА ИСТОРИЯ ДЕЦАТА А В МАКЕДОНИЯ ИСТИНСКА ЕТО ВИ КАК ТУКА СЕ ПРИЕМА КЛУБ ЦАР БОРКО-СТОПРОЦЕНТОВ НЕМЕЦ А ТАМ НЕЕЕ И БОЙ СЕ ЯДЕЕЕ

62

Анонимен

преди 1 година

верваме вишчайе шукарийе

61

Анонимен

преди 1 година

Къде могат да се видят тези тестове на Менса? Да се пробва човек.

60

Киро Парапета

преди 1 година

Аз също съм в 99-тия персентил !!!

59

Китай

преди 1 година

След 1990та интелигентността намаля в световен план. Заради краят на левите политики. Хората зад Рейгън, въвеждащи неолиберализмът, въведоха култура и изкуство което да казва - че парите са щастие, че богатите хора са героите, преди това дори в САЩ, ФИЛМИТЕ, РОМАНИТЕ И ПЕСНИТЕ СА КРИТИКУВАЛИ ПАРИТЕ И БАГАТСТВОТО КАТО ЗЛО И ГРЯХ, И НИТО ЕДНА ПЕСЕН НЕ Е ИМАЛО ДА ГИ ВЪЗХВАЛЯВА. Но 1980 г. след това финансират такива песни, филми и книги.

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 63 : и да бях прав нямаше да си го признаеш. Даже щеше да предпочетеш да се измъкнеш от темата посредством обида. Както и правиш де :) Бъди щастлив :)

57

Хахахахаха

преди 1 година

Майтапчииии!!! :)

56

Анонимен

преди 1 година

До 62 Така звуча за теб и твоята ограничена представа за света. Хубаво е от време на време да допускаш, че може да има и неща, които не знаеш...

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 61 : Просто така звучиш драги. Отде да знам, може изказа ти да е на прекалено високо ниво за да го разбера с простият си програмистки мозък.

54

Анонимен

преди 1 година

До 60 Тц. Обърка се, в стремежа си да ме наместиш в подредената си, но ограничена представа за света. Смени боба на който гледаш, че тоя нещо не познава...

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50 : Звучиш като обиден служител, защото са повишили някой друг вместо него. И естествено, според българската логика - той е повишен защото е нахален натегач, а защо не и връзкар? Но никога няма да си ти виновен нали? Ти си най-добрият, фирмата се крепи на теб, а повишават други. Ако е така - напусни, няма да е проблем да си намериш по-добра, ако си толкова добър, нали?

52

фактология

преди 1 година

Няма по прости хора от българите. 97% са неграмотни, и не могат да общуват и анализират. Това дори се вижда по коментарите в интернет, и изявите български там, и чалга пиянското съзнание на българите, и младите са още по прости, чупят тъпомерът.

51

Анонимен

преди 1 година

Или пък тестовете стават все по прости ... не знам

50

Давид Севрюков

преди 1 година

Израел е 43 място, България е на 44 място. На първите 10 места са монголската раса, и Италия. Менса не е България. Сигурен съм, че всяко правителство и парламент в Африка са по интелигентни от българският политически елит, и докторите са така и учителите и професорите в Африка. Нивото на образованието и стандартът са определящи за умственото ниво - дават опит с информация и задачи, самочувствие.

49

Анонимен

преди 1 година

Глупости! Точно обратното е! Когато Менса е дошла в БГ, малко след промените, Българите излезли от образователната система на бай Тошо са ни поставили на второ място в света! Към днешен момент сме на около петдесето! Проверявайте си информацията.

48

Иван

преди 1 година

Изключително неадекватен анализ. Интелигентните ще ги познаете обикновено по съвсем други белези, не по жалките ви тестове...