57

Беловежкото

преди 1 година

...споразумение е съюз на НЕЗАВИСИМИ държави. Русия Не го спазва!

56

Ами да

преди 1 година

Рудкият комунизъм си е бил винаги империализъм, само че комунистически. Агресори долниии!

55

До 57

преди 1 година

А ха ха ха! Значи когато е полски или украински национализъм се нарича фашизъм, а когато е руски - се нарича патриотизъм?!?!

54

АЗ

преди 1 година

Браво !

53

Анонимен

преди 1 година

Ауу,а поведението на тия дето сега се правят на жертви не го обсъждаме.Даже и за Бандера си мълчи,ама страха е по-силен.

52

Дани

преди 1 година

Поляците са по-големи католици от папата и по-големи ф***шисти и от украинците, о, пардон, модерно е да се наричат националисти.

51

Анонимен

преди 1 година

Горките поляци напикани от страх като болтийците..не им е лесно исторически между дви големи държави Германия и Русия и все ги правят поляцити и балтийците на палачинка! Затова са напикани от страх и си крият зад Големия Памперс Байдън :)

50

Ехаа

преди 1 година

Тоя хюм упорито иска да докаже че, името Дуда идва от дудук.

49

до 39

преди 1 година

До Анонимен,разбрахме,само българите са читави,нали казвате,че ако зависи от вас ще избиете целия свят,ти си нагледен пример за българското самозабравяне,гледй да не паднеш от високо,наг.лец не.ща.стен

48

Анонимен

преди 1 година

хахахахаха, още един изтрещял. Някой да му каже за една много стара технология която минава много над облаците и Полша се вижда като на длан.

47

Анонимен

преди 1 година

Тая Дуда-бубонка не съм чел да е бил артист, пък все ми напомня на клоуна зельо? Смешни са разни дребни, като се ежат, и ги избива все на голЕмо.

46

Анонимен

преди 1 година

мяза на подепилиран изпедофилен комсополец

45

Анонимен

преди 1 година

Duda e д'рво с чиито листа се хранят разни там глистоиди, гъсеницръцляци и пеперудиговнярки. Това е панове с Дружина Плоска

44

Анонимен

преди 1 година

Халал да са им на поляците всички земи и украинци на запад от Лвов и да вдигат каквато си искат стена. Няма да е по-дълга от китайската, нито по-висока от берлинската, нито ще трае дълго, щото и Дуда няма да изкара дълго.

43

Анонимен

преди 1 година

А бе, Хитлер не влезе ли в Полша като на парад? А англетата не им ли казаха да кротуват и не им помогнаха?

42

Анонимен

преди 1 година

Сталин /Русия са освободили Полша ??? Хора гледайте по обективно на историята - нищо не са освобождавали - избили са елита на нацията в опит да наложат тяханата власт и де факто да я управляват. Същото е с нас - не си мислете че много ни харесват единственото което руснаците ги интересува на балканите е достъп до проливите който така и не постигат.1878 - нашите интереси съвпадат, после не е така и главно на тях (Русия) дължим Македония да е отделна държава

41

До 42-ри

преди 1 година

В Сталинград немците ги победи руският генерал Зима. Без него сега в цяла Европа щеше да се говори на немски!

40

Змей

преди 1 година

Изключителен президент и велик евро-националист. Желязната завеса срещу азиатските орди трябва да влезе в действие, руските пасольства - съкратени до няколко в Европа, а първото изритано пасольство от територията на ЕС да бъде съветското такова в България. Тогава ще има мир и червените кхмери в правителсво, президентура и народно събрание ще глътнат вода.

39

Шефрет

преди 1 година

Щото са много стока поляците та при всяка война кой ги не е хванал ,не ги е оноходил. Май са мазохисти. Малко им са явно били по там лагерите.

38

Анонимен

преди 1 година

Хитлер прегазва Полша за 2 седмици. Поляците не стават за войници, защото са страхлив народ. Руснаците са друга бира. Немците видяха много повече зор като влязоха в Русия. А при Сталинград даже ядоха бой немчугите.