34

Анонимен

преди 1 година

ТОВА Е БОЖИЕТО НАКАЗАНИЕ ЗА ПРИЧИНЕНАТА БЪЛГАРСКА МЪКА!

33

Дони

преди 1 година

Хахаха, смeшkoвци...

32

Сръбска комунистка

преди 1 година

Жената на Георги Димитров е сръбската комунистка Люба Ивошевич.Тя имигрира в България за да работи като шивачка (в България идват да работят от цяла Европа-немци ,швейцарци) Тя го създава.Когато се омъжват Димитров е никой.Няма дори основно образование.Та го учи на немски дава му какво да чете обучава го от гимназиални учебници .Просто го подготвя ... Димитров вече големец я зарязва в една руска психична клиника и палува с гимнастички ...Там тя скача (или е бутната?) от прозореца и умира на 48

31

Tangra

преди 1 година

Като грабеха земи от България им беше добре. Айде сега ду..х...те.Винаги сте ни забивали нож в гърба и го правите от много време, а ние винаги ви съжаляваме.

30

Стамболов

преди 1 година

В независимия Лондонски съд твърдят ,че Райхстага е подпален от немски националисти хора на фюрера.Още тогава фашисти и комунистиса били комбина в схемите и двете течения са едни престъпни терористични организации.Да живее демокрацията и народовластието.Социал-демокрация е истината като в Дания в момента.

29

Психодиспансера

преди 1 година

Хитлер идва на власт след масови палежи от червените в Германия ,след убийството на Станболийски Димитров бяга в Австрия и организира червени немски другари да палят наред в цяла Германия. Самия Димитров с Попов и Танев подпалват Райхстага.Червените весници пишат "Германия гори като средновековна клада".Така хитлер бива избран от немците за да се справи с червения терор,но после адолф мръдна и си показа психопатиите пред света...

28

История даге

преди 1 година

До АнонименПодпалването на Райхстага е бонус за Адолф ,който тогава се готви за избори.Самия факт, че червените им палят Райхстага подтикна немците да гласуват масово за Адолф.Червените помогнаха на хитлеристите да спечелят .След това Сталин и Адолф бяха съюзници имаха и подписан договор-после се скараха кой колко да вземе от Полша и др...

27

История даге

преди 1 година

Терориста Георги Димитров(подпалил Райхстага и организирал заедно с Всил Коларов взрива в софийската църква Св Неделя и убил 250 души по време на погребение на български генерал)подари Македония на сърбите те за 50 години изтриха името българско от Македония,жертвите нямат чет нямат и гроб с име...

26

По фактите...

преди 1 година

Наскоро сръбските националисти обявиха Софийско за сръбса земя населени със съръбскити племе според тях-шопи.Показват некви генетични анализи (измислени разбирасе като тези в социалките)Де сте виждали сърбин генетик из шопско да взема проби за ДНК анализ.Факта ,че нападнаха София през 1885г(подтикнати от руската империя ) след като се обявихме за царство не е случаен-Войната на капитаните срещу генералите.Такаче сърбомани успокойте се...

25

GHT

преди 1 година

До И да скачате Точно така. Който е с парите, в него е правото. И да скачате, и да не скачате, трябва да приемете реалността. Например богатите хора с Г-класите и подобни коли са над вас и имат право да ви мачкат. Ей го Семерджиев. Човекът има пари и положение. С пълно право и газ може да прави децата ви на кайма по светофарите, а вие трябва да приемете реалността и много да не шавате.

24

Анонимен

преди 1 година

Кога 30 години ги управляваше един хърватин Тито, нямаше предател. Сега кога е сърбин викат предател.Ей досущ сте като нас българите. Скачате според тоягата.

23

По същество

преди 1 година

Каквото и неразбирателства да сме имали със сърбите - аз съм с тях. Косово е Сърбия. Никой не може да им отнеме част от територията, защото там били плъзнали ***. Дайте да късаме парчета от Париж и да го даваме на Африка или парчета от Англия и да ги даваме на Индия и Пакистан. Македонците ще ни питат за помощ когато техните албанци решат да довършат Велика Албания. Само заедно православните и славяните можем да се противопоставим на мюсюлманското нашествие от Изток. Не като 14 век.

22

Анонимен

преди 1 година

Руските партии като Възраждане в Сърбия протестират, защото това е знак, че Сърбив иска да върви по пътя към ЕС и на руските фашисти не им е изгодно.

21

Анонимен

преди 1 година

Много имат да плащат заради всички злини, които са направили. Винаги има възмездие на този свят. "Всяко престъпление е човешко, а наказанието следва невидимите проявления на божествената воля, която спасява човешкото у човека " из Престъпление и наказание.

20

Лол

преди 1 година

Какъв цирк! Какви красиви хора хахаха защо не напишете как този красив вучич се е държал нагло с наш журналист в сърцето на София , след въпрос за българите в Босилеград и Ниш !? Парламента им е скупщина, Националния им театър е сбирщина- е такива са тия. Само еничарите в Македония ги харесват тия , останалите на Балкана не можем да ги понасяме . Всички войни започват от тези нищота.

19

Хе-хе

преди 1 година

В Косово е най-голямата американска база в Европа - Бонтстийл.

18

Анонимен

преди 1 година

....Какво е това "демокрация" имаш ли си представа..... Демокрация означава народовластие, демек форма на управление, при която управляват излъчени от народа (гражданите) представители; с основни характеристики равнопоставеност на индивида и свободна воля. Ааааа, ама четете книжки, бре!

17

Алекс

преди 1 година

Това е положението.Парите са в богата Европа.Обаче се получават след изпълнението на определени условия.

16

Анонимен

преди 1 година

В какъв свят живееш !?! Какво е това "демокрация" имаш ли си представа ?

15

И да скачате

преди 1 година

И да вдигате плакати реалността е такава и Вучич(След дълго отлагане и нежелание да го стори)Ви я каза право в очите.Такова е сегашното положение и трябва да приемете реалността такава,каквато е!