294

Смях

преди 1 година

Руските олигарси обявиха лов на леопарди и определиха големи награди за всеки хванат жив и относително здрав леопард.После тържествено обещаха да ги върнат по родните им зоопаркове,ако родните им зоопаркове надлежно заплатят за транспорта по завишени цени.

293

Анонимен

преди 1 година

Фашисткото Възраждане подкрепя Джуджака и е антинародна популистка организация. Опомнете се! Те проповядват насилие и разграбване на хазната в полза на Рашата.

292

Анонимен

преди 1 година

Пластичните операции и ботоксът са му изяли акъла на Джуджака.

291

Гилямсерсем е

преди 1 година

Тоя !

290

Поезд смерти

преди 1 година

Володя,Володя- ти съвсем изтрещя.Колкото и да манипулираш,не можеш излъга средно-интелигентния европеец.Аналогиите с втората световна война са меко казано неуместни. Ако услужливо си забравил- този път агресорът е Матушка Россия.

289

Анонимен

преди 1 година

Долу Възраждане!

288

българин

преди 1 година

До Русия-смех... Аааа не дей тъй бате, ние може да си нямаме вече телеграфи, ама те си имат! И си ги ползват! Със здраве да си ползват... Може след 5-600 години да излезнат и с мобилна версия - Смарт-Телеграф... ще се транспортира на камион ЗиЛ и ще може даже да се пращат мобилно поздравления за рождения ден на вожда!

287

DIvanov

преди 1 година

Малко не по темата, но как върви блицкригът? Превзехте ли Киев?

286

Анонимен

преди 1 година

долу еуроатлантическата жълтопаветна тълпа

285

Анонимен

преди 1 година

вкараха си автогол немците с тези танкове с кръстове.. мноого са чувствителни руснаците на тази тема, където почти всяко семейство загуби някой в онази война

284

Анонимен

преди 1 година

Лежим и чакаме да умрем от студ и глад тая зима :D точно каквото русофилите искаха правим !

283

Иван

преди 1 година

Лежите си на топличко и пръцкате, е като сте такива мъже хайде в Украйна и помагайте, ама само на думи в Интернет нали, на живо мълчите

282

Русия-смех...

преди 1 година

В Русия времето е спряло някъде в края на миналия век...Телеграфната агенция на Съветския Съюз ( ТАСС) продължава да работи въпреки ,че вече не съществуват нито телеграфи, нито съветският съюз...

281

ЖУЖИ С АРМАТАТА.

преди 1 година

КОГАТО САЩ ВОЮВАХА ВЪВ ВИЕНТАМ РУСИЯ ПОМАГАШЕ ЛИ С ОРЪЖИЯ НА ЖЪЪЛТИТЕ? СЕГА Е ОБРАТНО. А РУСКИТЕ ТАНКОВА В ЧЕХИЯ И УНГАРИЯ, СЕГА И В УКРАЙНА МОЖЕ?

280

Читател

преди 1 година

Този път настъпиха мотиката яко неолибералните крадци, това не са Ирак и Афганистан, много от пишещите не познават и 1 руснак и не знаят нищо за мисленето им.

279

ЛилиПутин

преди 1 година

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

278

Анонимен

преди 1 година

Ясно е, откъде черпят циничното фалшифициране на историята Белград и Скопие, от Москва.

277

666

преди 1 година

Изправи се малчо, и избълва един куп глупости. Ей това малките мъже, са много опасни за човечеството. Малък - големи комплекси.

276

Анонимен

преди 1 година

Този път обаче сте на погрешната страна. Ако не беше западът, съюзническите сили, СССР нямаше да победи германските танкове.

275

ха ха

преди 1 година

Малкия гном се прави на Сталин, пробутва 1941г. Е, няма кой да се върже, освен генералите около него. Няма на своя страна и САЩ, Англия да му пращат яко през севера камиони, храна, коли, части и какво ли още не. А, забравих яките заеми, за което те след войната се направиха на ударени да връщат.