22

Анонимен

преди 1 година

Да кажем ги извоюва...ще заколя всички хора там ли?Ще бъде голяма трагедия.Вместо да бяха давали пари за бомби и да обучават дрогирани азовци можеше да ги дадат тези милиарди на хората там.Така щяха да са доволни и нямаше да искат да се отцепват.Вместо това са ги тормозили,обиждали и репресирали по всякакъв начин.Те не искат киевския режим.Отгоре на всичкото явно част от същите са дошли и тука ни пишат ние да сме се били изнасяли в Русия.Пишат ни "чемодан и т.н.".Я те да си се връщат в Украйна!

21

селянин

преди 1 година

на вчерашното заседание в оремако стигнахме до извода дека украйна чрез референдум ке се присъедини към СССР

20

Анонимен

преди 1 година

Ама как ? Българските слуги досега повтаряха обратното -- за няколко месеца и украйна щяла да разгроми "окупаторите." Американските гаубици стреляли много точно. Ха-ха, хи-хи !

19

Бай Чеп

преди 1 година

Еее.., разгеле. Даже Пентагонът разбра че,.... "Татко ще ми купи колело, ама друг път".

18

Петров

преди 1 година

малко вероятно е българия скоро да се се освободи от разни американски слуги в политиката и медиите

17

Хмм

преди 1 година

Само с първото изречение умрях от смях : "заявиха четирима високопоставени служители на Министерството на отбраната пред депутати от Комисията по въоръжените сили на Камарата на представителите по време на секретен брифинг." :) Леле, колко да са високопоставени и каква секретност - не е истина :)

16

Анонимен

преди 1 година

Те и гейовете не могат да имат деца ама се опитват .

15

Анонимен

преди 1 година

А защо тогава тикате ЕС във войната?Щото Ес ви изпревари ли?

14

Анонимен

преди 1 година

Какъв е Крим - Руски, дори и Пентагона ви го каза

13

Анонимен

преди 1 година

Пентагона питали ли са нашите тъпогрозни, те са на друго мнение и все пак всички са военни експерти хахах

12

Анонимен

преди 1 година

По-важно и лесно е да си върне Крим. Донбас има голяма граница с Русия. Крим може да се отреже от Русия. Загубата на Крим ще е краят на Путин.

11

Анонимен

преди 1 година

Крим и големи части от Украйна никога повече няма да са техни. Скоро и Лвов ще бъде дръпнат от Полша и от Украйна ще остане едно джудже.

10

В същото време

преди 1 година

На Източния фронт Русия освободи още три населени места Николаевка Красного и Сакко и Ванцети....в Артьомовск боевете са вече в южните и източните квартали на града. От Пентагона съобщават че бандеровците са започнали да се изтеглят

9

абе

преди 1 година

трябва да си л-уд за връзване да помислиш че путин ще изостави крим и донбас и ще избяга зад урал! това са руски територии населени с руснаци! ама зеления плъх се разкрякал че ще ги върне към укрия.....и как ще стане тая работа?

8

Анонимен

преди 1 година

Пентагонът не вярва, че Украйна има - или скоро ще има - способността да изтласка руските войски от Крим и решително сменя стратегията: ще засили доставката на съвременни оръжия за бендеро-нацисткия киевски режим и ще му разреши да нанася удари по руските обекти на полуострова. Прогнозата е на журналист от Bloomberg.

7

Украйна не бърза

преди 1 година

за Крим... Трябва първо да получи необходимите оръжия и едва тогава ще си го върне.

6

русофилче

преди 1 година

Чудесноооо.......!

5

Анонимен

преди 1 година

И аз като Роналдно много реейджнах срещу Меси пуснах Батълфилда и с Украйна изкъртих Русия после се събудих и плейстейшъйа ми беше прегрял а телевизора целия изпочупен, включчих новините - Русия щяла да вкарва танковете пак до източна германия

4

Анонимен

преди 1 година

WarGonzo съобщава, че ВС на РФ са обърнали в бягство ВСУ в района на Кременная.

3

Анонимен

преди 1 година

Днес Пентагона има други кахъри. На голяма височина над Пиндостан е забелязан и се наблюдава разузнавателен въздушен балон.