42

през 3-4-тири......

преди 1 година

Коментара някакво психо набляга плашейки на ,радиоактивна пепел ,,-- ти не разбрали че на онея от крайбрежието не им дреме !

41

до Калеко.....

преди 1 година

90-те години нато не ги разоръжи напълно остави ги и очакваше да се демократизират ,като грешно сметна ,че повече те враг не могат да бъдат ---- да ама със тоя ако ще и остарял да е ядрен арсенал могат ! Та нато трябва да се заеме със пълното ядренолразоръжаване на Русия -- това трябва да залегне във всякакви нови преговори за каквото и да е ! После е ред на комунистически китай и северна корея ! Ядрения мерак трябва да изчезне особено на разни мракобесници със психически проблеми !

40

Някой

преди 1 година

Че то Лавров твърдеше, че Русия никога не е нападала Украйна? Вервайте му!

39

До руснак

преди 1 година

Страните от "СИВ" отдавна са зачеркнали този период в историята си, приравнявайки хитлеровия фашизъм със Сталиновият комунизъм и ще се държат за Вашингтон докато кремълските комуно-фашисти не бъдат изправени пред съда за военнопрестъпници в Хага ... !!!

38

Да не забравяме !

преди 1 година

Как кюрдите се биха мъжката срещу най различни обещания със ислянска държава и свършиха мръсната работа ! И когато трябваше да се радват на победата щатите ги изоставиха на аскетра който ги подпука със свежи сили ! Винаги от тогава си имам едно наум ,внимавайте украйнци ,то вече за вас назад няма но щатите могат да ви въоражат и да ви въоражат ! То така със лъжичка на час не става защото живата сила е украйнска ! Вие им свършихте работата те се чудят какъв да е обсега и колко да са танковете ?

37

Калеко Алеко

преди 1 година

То никой не вярваше и в разпада на СеСеСерото но то се случи неочаквано за много хора, скоро и Путинската федерация ще го последва, а когато това се случи нищо в раша няма да бъде същото, включително и сатута на Крим ... ще дойде време и Китай да предяви претенции за Сибир ... путин изолира рассия както никога досега и превърна гражданите на руската федерация в пушечно месо за целите си, вкарвайки ги своя кремълски психотрилър ... !!!

36

КОВИД и война

преди 1 година

дали ще решат проблема с окрадените здравни, социални, пенсионни и други обществени и частни фондове ??? Докато тълпите от заблудени кратунчовци с промити черепи се карат помежду си КОЙ е КРИВ и КОЙ е ПРАВ, ГОЛЕМИТЕ ШАРЛАТАНИ си играйкат с тях. ЖАЛКА КАРТИНКА !!!

35

Педо питър

преди 1 година

Бабата пред блока знае това, без бюджет от няколко милиарда. Закривай краварника.

34

toti

преди 1 година

МОже само ако тая разруха се пренесе на Червения площад....тъка много Руснаци ще си отворят очите и разберат какво е да ти разрушат дома и държавата без причина !!!

33

Анонимен

преди 1 година

Крим винаги е бил македонски! Не знам къде се бутата зеленюгите в тази схема?!?!?!

32

Анонимен

преди 1 година

Е как? С тези 20-30 танка работата е в шише, не ги обезсърчавайте!

31

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Украйна, никога няма да си върне нищо. Руснаците ще коригират тази изкуствено създадена грешка.

30

Анонимен

преди 1 година

И едните и другите които ги насъскват срещу Русия си го знаят и не от вчера, но се правят на големи. Играта на америка да изтощи Русия с надеждата тя да се разпадне, а играта на покраинците е да играят по гайдата на чорбаджиите си, докато всички покраинци накрая се сберат под една круша, крякайки слава покраине. Имат много здраве от арменския поп.

29

Анонимен

преди 1 година

До 43 - Направо кажи на ген. Остин да идва да се настанява в Крим, каква Англия, каква Турция?! Ахх, да, изинете - неговите анализатори са му казали преди теб, че това нема как да стане нито сега, нито в обозримо бъдеще

28

Анонимен

преди 1 година

Е, близко, близко....колко пък да е близко това бъдеще. След 3000 години може би.

27

Анонимен

преди 1 година

До 30 - Искаш да кажеш, че САЩ са убийци, тъй като сега правят същото каквото и СССР по ония времена? Така ли? Това ли искаш да кажеш? Ами кажи го, де, кажи го! Какво увърташ?!

26

Хора

преди 1 година

По целият фронт в Донбас ВСУ и наемници те бягат в ютуб има клипове как изплашени грузински наемници не искат да се бият и командира им ги удря и бута напред.

25

думи на сталин

преди 1 година

" който посегне на българия, ще си има работа с мене."

24

Брей

преди 1 година

То Украйна скоро няма да има , те за Крим ми говорят.В Крим отдавна никой не иска дори да чува за Киев, да не говорим за Донецк и Луганск.Янките хитро прецакаха ЕС и Украйна, с любезната помощ на Русия-няма да се учудя да играят заедно/винаги гледай паричните потоци и кой печели от цялата работа/.

23

Истината

преди 1 година

Илън Мъск отдавна им го каза. Украйна може да се надява максимум на общопризнати референдуми под егидата на ООН в ЛНР и ДНР след няколко години, а Крим е загубен. Това при положение, че НАТО не се включи пряко със сила във войната, разбира се, но това би означавало заплаха за целия свят и е малко вероятно, освен ако поляците и балтийците не направят някоя глупост.