38

Анонимен

преди 1 година

вярно е щом е влязъл в парламента не може да се оспори.

37

абревиации

преди 1 година

Това законно ли е подобна абревиация, която изпуска А-то от АБВ да е абревиация, която да се употребява в политическия език на България, или дори да се отнася до политическа формация. Не може ли ЦИК да сезира the supreme court за такива езикови "употреби", които някои се опитват да правят дори в НС, понеже българските селяни като си вървят из държавата и дочуват абв и казват Ок, обаче това в НС не е точно абв

36

абревиации

преди 1 година

А това даже не е АБВ, а само БВ? То на тебе азбуката ти е в криза, за политиката да не говорим

35

Анонимен

преди 1 година

Възход няма да влезе в следващото НС! Отива при ИТН!

34

Анонимен

преди 1 година

И тоя стаНА лъжец , като събратята си от Парламента-мента !

33

Анонимен

преди 1 година

Янев е един от най-новите циреи на политическата ни система. Само един Господ знае как извади пари и направи партия този неизвестен фат маг...

32

ОФчу

преди 1 година

Еволюция г-н Янев, 33 години псевдо Демокрация с невиждана по размери Корупция от "обръчи, чадъри и кръгове", некомпетентност и некадърност, предателство и продажничество, грабеж и разсипничество!!!! Ей, го, резултата!!! Еволюцията е дълъг и бавен процес, и не винаги завършва с положителен резултат, в процеса на Еволюция някои "Видове" изчезват!!!!!

31

Дами и Господа,

преди 1 година

Индивидът, въвел фашистките зелени сертификати. Предстои трибунал.

30

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Сбогом Янев! Сбогом патерица! Толкова народ излъга, не знам как ще ходиш по улицата..

29

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами срина я един вдигнат юмрук и пУмията която се изля целенасочено след това за фотошопове на кулажни кюлчета и чекмиджета, мистериозни чували с пари товарени в тирове, вили в Баселона и острови в Гърция и так далее ... след всичко това нямаме, Парламент, нямамаме правителство, нямаме и държава, а само шарлатани и мошенници които ни вкараха като актив м схемите за комисионни и в Криптопирамидите си ... !!!

28

патладжан комерс

преди 1 година

Писна ми да ме клати Борисов, искам да ме клати Кирето

27

Решетников

преди 1 година

Какво го отразявате изобщо този политически труп?

26

Анонимен

преди 1 година

След като ти влезе със свирен мач,какво се възмущаваш?

25

баба Пена

преди 1 година

До 28 А то тука е голям ред и не е хаос, Защо не прескочиш до Германия, Франция Австрия да зърнеш там как е и да разбереш че ние никога няма да живеем като тях защото ред няма и е хаос

24

До 26

преди 1 година

Баба Пенка ли си,дедо Пенчо ли си не знам,ама пишеш глупости на търкалета.Не може без правителство и без парламент.Такава е системата по целия свят.Другото е анархия и хаос.Въпросът е да мислим,когато избираме,а не да се държим като овце за когото ни кажат,за тоя да пускаме.

23

Имало

преди 1 година

едно време страна в която живеели, горди, смели и достойни хора, но настанал потоп и страната се превърнала в блато с червен тиня и от тогава там виреят единствено влечуги, земноводни и по някоя попова лъжичка.

22

баба Пена

преди 1 година

Трябват генерални промени тука, а не избори след избори. Трябва както се е намалило населението на България от 9млн на 6млн така и депутатите да им се намалят бройките. Трябва % за влизане в парламента от 4 да стане 8%. Трябват активни и истински промени а не поредните бла бла.

21

До 23

преди 1 година

Щом ти и още двама като тебе са ми сложили минуси,значи сте от оная етническа партия.Така си и мислех.

20

Избирател

преди 1 година

Така си е г-н Стефане. Чак сега ли ги разбра тези неща ? Министър председател беше, депутат беше, генерал беше. Сигурно си като албанските реотани. Все пак, не си само ти такъв. Такива са и другите български военни и генерали. Загряват бавно. Като албанските реотани. ХУБАВООТ СТОЙНЕ.

19

Анонимен

преди 1 година

До До 10......Онзи когато гласуваш за едни същи не можеш да очакваш различен резултат колкото и да ти е тъжно това е истината.