35

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера Копейката какво иска да възроди, България или вечната дружба с Русия. Това че той и партията му навсякъде се поставят в услуга на Русия говори че ще възражда вечната дружба. Който иска вечна дружба и излизане от ЕС и НАТО нека да гласува за майкопродавеца Костадин Костадинов.

34

не съм расист

преди 1 година

Но Копейкин си е чист римлянин, по добре да се занимава с проблемите на ромската общност. Там ще е по полезен за обществото. И все пак, по добре етническите българи да се занимават с българите....А този освен ,че е римлянин се кланя на Цар путин, но не и на българското знаме. За потвърждение---огледайте се на неговите сбирки колко руски имена има и колко български.

33

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Плюете Възраждане и Костадинов били такива и онакива. Искали комунизъм и диктатура. Да приемем, че е така. Правите същото и с другите, но с малко по - различни обвинения. Ок няма проблем, всеки с право на мнение. При това положение обаче, направете нещо и предложете по - добро решение. Хората ще ви изберат и си спазете обещанията обаче. С писане от компа не става.

32

Анонимен

преди 1 година

Аз пък напук ще гласувам за възраждане. И без това парламента е цирк, поне да е с пълна програма.

31

Анонимен

преди 1 година

Нещата са ясни. Има много евроатлантически и една българска партия. Най-логичното е да се гласува за Възраждане! Защото с другите е ясно докъде ще стигнем.

30

Анонимен

преди 1 година

Защо всички толкова много се страхуват от Възраждане?

29

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане на България!

28

Анонимен

преди 1 година

Костадинов за много неща се оказа прав в края на краищата. Затова ще гласувам за Възраждане. Те ми изглеждат най-нормални в сравнение с всички останали партии.

27

до 25

преди 1 година

Прекрасно е за България, да е депутат човек с прякор , неслучайно приет от всички, КОПЕЙКИН....личното ми мнение, е че е обидно и даже гнусно, но за мутрофанова и сие е средство към целта- починена на путин България, задунаская губерния. Товая е не само тъжно , но и много, много унизително за нас , българите.

26

Анонимен

преди 1 година

ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ!

25

негласуващ

преди 1 година

Никой честен човек няма да участва в таз пародия на избори!Докато 3 милиона неграмотни платени чингапуци и 600 000 ,нямащи нищо общо с бългаия,пътурнака в Турция "избират" това не са избори а изкривена действителност!Назначавайте направо следващите "избори"!Хахха!Системата ви е такава!

24

Хахахаха

преди 1 година

Вземи моят глас Копейкин

23

Анонимен

преди 1 година

Цялата евроатлантическа сбирщина започва да вие само като чуе името на Костя. А това е прекрасно, нали:)

22

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво реално би могъл да свърши Костадинов от всичко обещано. Твърде ценни станахме за САЩ покрай войната и няма да ни позволят да рипаме, ако трябва ще свитнат 2-3 или 200-300 души. Но този път ще гласувам за Възраждане, защото и народонаселението и говорящите глави, наречени елит трябва да осъзнаят - има алтернатива. Не е речено все да сме наведени йесмени, че чак и макетата да се бършат с нас. Тридесет и три години стигат.

21

Зозо

преди 1 година

При очакваната висока активност с хартиената бюлетина, руснаците от Вгъzрьждане ще са на кантара 3-4% 200000 гласа макс. Дето преди за Болен гласуваха, други няма.

20

Анонимен

преди 1 година

Грешиш Костадинов. Съдбата ни зависи от западните покровители и местната олигархия.Историята се твори от народа , но се пише от властимащите. Виж новите учебници1

19

тва е

преди 1 година

"цвета" на нацията след като червените избиха де що има някой с малко интелект по земите познати някога като България, сега - Задунайски вилает

18

Анонимен

преди 1 година

До 17 Ще изкопи с 200 000 гласа пред останалите ГЕРБ, Ама Друг път! -:)) ГЕРБ приключи с властта! В поредно НС на Опозицията Не допусна Пак ГЕРБ до властта!-:)))

17

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Новите стари атакисти използват страхът на хората

16

Анонимен

преди 1 година

Не съм гласувал до Ега з Възраждане,но ще го направя на тези избори! Заслужават повече депутати!