71

Хитър Путин

преди 1 година

вместо да продава оръжие и газ, той изпуска газа у въздуха а оружието по блока на съседите..еми умен е Вопвата, няма що

70

Боби

преди 1 година

До ПЛАГИАТИ - Хуго Шмайзер изобщо няма нищо общо(освен като генерална концепция) с АК-47 Калашников. Шмайзер и Калашников никога не са се виждали Очи в Очи. Шмайзер е "работил" в Тула Калашников в ИЖЕВСК на над 1000км разстояние или си мислиш че уикендите са си ходили на гости на риба

69

Анонимен

преди 1 година

Чакайте сега - кое е вярното ?! Нали боеприпасите на Русия свършваха , карат с танкове от ВСВ и от Студената война ?!Какъв оръжеен пазар , какъв износител на оръжия , какви пет лева ?! Разберете се сами със себе си вие (дез)информаторите , ние сме лесни ...

68

Анонимен

преди 1 година

Аман от тая западна пропаганда и статистика за хора без сиво мзъчно вещество. Нещо като бг министерство на туризма - имало 150% ръст на датските туристи, а то били дошли 48 датчани за годината. Що не пишат как на запад нямат на склад и нямат производствен капацитет за нови оръжия.

67

ХА ХА ХА!

преди 1 година

намериха за какво да се хванат :) А като цяло пропускат да споменат че руската икономика издържа че и даже отбелязва растеж! ХА ХА !

66

СПОКО!

преди 1 година

След войната бързо ще наваксат - и то със обновени версии, а и количествата ще са добри, нали заводите са разконсервирани!

65

българин

преди 1 година

До АнонименUS 8,133.5 tons.Germany 3,355.1 tons.Italy 2,451.8 tons.France 2436.6 tons.Russia 2298.5 tons.China 1948.3 tons.Switzerland 1040.0 tons.Japan 846.0 tons.Италия и Франция имат повече от ***! Хахаха

64

Анонимен

преди 1 година

Мислещи Роботи ще им трябват в Русия скоро. От 1991, в 2000, в 2014, след 24 февруари 2022 и след 21 септември 2022 над 10 милиона руски специалисти напуснаха Руската Федерация. Нация не се поддържа от роби, а от свободомислещи личности.

63

до 79

преди 1 година

от Московски Партиен РабФак ли получаваш задълбочените си познания по физика ? Ядрените технологии са съвместна разработка на немски и извънземни учени, конфискувани от Съюзниците в края на Втората Световна.

62

Ехаа

преди 1 година

Добре е родният кравофил да знае, че руснаците завършиха изпитанието на реакторите Брест 300, които работят с безотпадъчно ядрено гориво и го въвеждат в експлоатация. Интересно какво ще измучите за това.

61

АГРЕСОРЪТ

преди 1 година

ИЗТОЩАВА ПСИХИЧЕСКИ ЧОВЕШКИТЕ си РЕСУРСИ ! КОРУПЦИЯТА и РАЗНОГЛАСИЯТА в КРЕМЪЛ НАРАСТВАТ, ДОКАТО КИЕВ СЕ ОЧИСТВА от корупция ! РУСИЯ ГУБИ ВОЙНАТА !

60

Така е ..

преди 1 година

Москва загуби и ролята си на нормална държава. Света се отнасяше с уважение към Русия и ги приемаше като равни. Но те си ***-ха на сурата. Изритана от всякъде, с разбита икономика , Русия никога няма да бъде същата.

59

Ха ха ха

преди 1 година

До ПЛАГИАТИ 78. Те затова американците не могат да направят ядрено гориво от 1991 та до сега, макар и да имат всички чертежи на ядрените реактори от чехите. Истината е, че ядрените технологии тръгват от Русия.

58

ПЛАГИАТИ

преди 1 година

Немският инженер Хуго Шмайзер заедно с целия си екип и немския завод бяха отвлечени в Русия и създадоха Автоматичната Карабина 47, погрешно наречена Калашников. Същото е и с немската реактивна ракетна технология ФАУ, атомна технология и други въоръжения, цели заводи заедно със инженерите отвлечени в Русия. И така още от времето на Петър Първи.

57

Анонимен

преди 1 година

Знете ли златният резерв на Русия е таткъв че може да купи и продаде Полша два пъти

56

Анонимен

преди 1 година

до 72 ЯМБОЛИЯ - в момента Русия има 3000 т злато, пък ти чакай да се рападне и то скоро, плюнчо. Оръжейната търговия не е като да продаваш краставици и марули. Миналата година Русия продаде оръжие за 8 млрд долара. В момента има поръчка от Алжир за 19 млрд долара. Иран ще купи 24 изтребители СУ-35, ракети и др. русия й отпусна 2, 9 млрд долара, за да започне сделката. договарят се още много други сделки

55

Анонимен

преди 1 година

"Ежедневният доклад на британското разузнаване"--------------Бях се отегчил и вместо да чета вицове реших да прегледам доклада на магаданското разузнаване.

54

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Анонимен 71. Здравейте. За какво руско оръжие на световните оръжейни пазари говорите? Русия ще се разпадне и то скоро.

53

Анонимен

преди 1 година

Едва ли някой е толко луТ, че да смени руските танкове и вертолети за хамерикански или немски - дето са десет пъти по-скъпи и пет пъти по-капризни. Ще чакат пак руското оръжие и това си е.

52

Анонимен

преди 1 година

Разбирайте обратното. Не сюогват да произвеждат достатъчно.