16

Анонимен

преди 1 година

Държавата в момента се управлява от пРезибента и върви къв пълен крах. Хитлеристка държава няма нормално съществуване!

15

Анонимен

преди 1 година

До бг смешки 2 - Нали ти е ясно, че никой не съди, щото на теб много ти се иска да осъдят някого. Доказателства трябват, а не фейк снимки, колажи и писаници по жълтите медии. Тя и кирова Лена се утрепа да ги събира като информация по жълтите сайтове, ама не ловят дикиш.

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12. ДБ е олицетворение на корупцията и продажността на едно управление.

13

Ха ха ха

преди 1 година

Свършили, не свършили, заплатите си ги взимат без да ги е срам.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 - Ти явно си от кирчовата детска градина. Светът не е само бял и черен, ама ще го научите, като поузреете.

11

до 14

преди 1 година

Това са нещата, които някой ти е казал по чужд преразказ, но изобщо не отговарят на фактите. Хайде по-сериозно. Стига сте кълвали на гола кука.

10

Анонимен

преди 1 година

Парламентът е колективно селфи на хората в страната. Аз може да нямам никакви съмнение, че ПП и ДБ са добрите сили, но веднага скачат някакви недоразумения, които ми обясняват че не съм с всичкия си. Е, няма как да стане, докато хората не си научат урока. И вече 33 години все същата мотика настъпват.. Няма как да си по средата. Или ставаш свободен човек, или си оставаш роб.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12 - По какво се видя? По тяхната корупция ли? Или това добро за България, дето децата ни ще плащат заеми, без да знаем за какво са отишли.

8

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Епиграма : Скандали вихрят се във Парламента и всеки си развява документа . Обичаме си диктатура - такива сме си по натура . Автор: Георги Илиев Митев. 05.02.2019 година. София, България.

7

Анонимен

преди 1 година

Как да ви се обяснои съвсем простичко. Корупцията е огромния проблем за България. От него зависи всичко останало: икономика, заплати, здравеопазване. Докато не се напрвят дълбочинни реформи на правораздаването, НЯМА КА ДА СТАНЕ. Кой е срещу това? Ами ГЕРБ, ДПС, БСП. Възраждане ги забравете. Те са озлобени истерици и некадърници. Копейкин не можа един малък музей да оправи, та ще ви оправя държавата.

6

Милиардер

преди 1 година

Вместо да си правят равносметка, ще е по-добре, ако кажат кои ще връщат облигационните заеми на третото правителство на мутрата от Герб. Между впрочем, аз не съм хвърлял яйца и домати срещу Министерския му съвет или по Народното му събрание. Между другото, те на са му бащиния. Нито на него, нито пък на наследниците на приятеля им от БКП Тодор Живков.

5

Свършиха

преди 1 година

Ядоха кюфтаци и кебапчета на гърба на тоя който гласува за тях.ама ние сме простите и гладни,а те умни и сити.

4

Анонимен

преди 1 година

Докато гласувате за ГЕРБ, ДПС, БСП и Възраждане ще бъде така. Никой не ви е виновен. 33 години не стигнаха да си научите урока.

3

Анонимен

преди 1 година

Хората им пишат 21 политолозите 3, а депутатите се оказва всичкото работа свършили. Направо се озорили гОрките. А в действителност показаха нищоправене за добри пари.

2

Анонимен

преди 1 година

Ясна е тяхната работа директно срещу народа справка :карловските села ,пенсии ниво едно запали същото никакво развитие и слугинаж на чужди

1

баба мара

преди 1 година

нищо не свършиха кръгла нула боикот на изборите