10

Възмутен

преди 1 година

Извинете!Става въпрос за бащата на момчето!

9

Възмутен

преди 1 година

Възмутен съм от нахалното държание с журналистката при взетото му интервю по една от телевизиите! Господине никой не е длъжен да участва в търсене на пияния и евентуално употребил и наркотици син. Хората участват от човечност в търсенето. Дано не си се държал със сина си,така както с журналистката. Какви бяха тези поставени ноти към държавата?

8

Анонимен

преди 1 година

Пак ще кажат, че е отишъл на по-добро място.

7

Анонимен

преди 1 година

За съжаление е взел наркотици, държал се е неадекватно и след това изчезва. Много е вероятно да е пострадал и да има нужда от помощ. Дано да го намерят живо и здраво момчето. На 20 години всеки прави грешки, не съдете толкова строго, грозно е да злорадствате :(

6

Алекс

преди 1 година

Случаят със Сашко го разбирам.Детето е болно.Но да се напиеш/напукаш с дрога и да те търсят,това вече е трудно за възприемане.

5

Анонимен

преди 1 година

Проверихте ли да не е в Пещерата на Сашко.

4

Ужаси

преди 1 година

Перник ми е като Погрешен завой вече.....

3

tot

преди 1 година

Нияо не трябва да се изключва и това че поредния случаи с Мартин от Варна ,който бе намерен мъртав/не се разбра защо от какво/а сестра му казва от депресия,други от безисходица.../??..но никой не е чул лекар да се изкаже за това има ли аутопция и каво се е открило....как тъка след ПАНДЕМИЯТА тръгнаха тези изчезвания...кой ще КАЖЕ !!???

2

toti

преди 1 година

В тая държава МВР спи и,а виждаме всеки ден изчезват незнайно хора и то млади и дори деца...каде отиват,кой ги отвлича и ЗАЩО...не се знае,но това не е случайно и има причина!!! Почвам да мисля,че пак е някакъв вид НОВ БИЗНЕС /незнам/но има такива,било за секс/робини/ но има и мъже,може да е за органи/но никой не е върнат/...??всичко трябва да се ВЗЕМЕ ПОД ВНИМАНИЕ от МВР и да се счита като КРИМИНАЛЕН СЛУЧАЙ !!! Защо не се уведомява ИНТЕРПОЛ ???

1

Ядрен Вампир Z

преди 1 година

Кой го знае къде се е надрусал и е паднал в някоя дупка