5

Анонимен

преди 1 година

Еййй .. жалко. Готивхме фирма, и щяхме да предлагаме на един депутатин уршвет, да направи нов закон, за нашаат ситема - Автоатизирана камера, дето глобява всеки път, като те види без винетка. Имахме мераци, да сложим поне 700 камери между София и Бургас ... ех има време :)

4

Анонимен

преди 1 година

Всички които се вързаха на сикаджийските тъпотии и циркаджилъци,обещания, глашатаи,тупаньи да думкали на площада,че от днес няма винетка,сега са с глоби за по сто хиляди,а банкянския гали евраците в шкафчинциту и им се присмива.

3

Анонимен

преди 1 година

Добре предложение не е нормално като хората от селото, които са подведени да плащат 200 пъти глоби за едно и също нарушение и то защото не са били информирани навреме за първата глоба.

2

Анонимен

преди 1 година

Какво пак недоволствате. Винетката за 1 година е 87 лева, а глобата ако си джиткаш през годината без винетка е 900 лева. 10 Пъти наказание , не е зле

1

Анонимен

преди 1 година

И защо само 3 пъти на година? Каква е тая малоумщина? Където го хванеш без винетка тариката 300 лева 300 лева 300 лева...на месец и 5 пъти може да го хванеш 1500 лева. Нека отиват парите в бюджета от такива тарикати.