258

bongo82

преди 1 година

САЩ за пореден път доказват, че с всички възможни сили се опитват да вкарат Полша, Германия и цялата "натовска армия" във войната срещу Русия. До този момент ПОНЕ изтребители се въздържат за доставка. Франция е готова да съдейства (вероятно с Mirage-2000, защото едва ли Макрон и целия военен френски генералитет ще рискуват да изпратят най-добрите си изтребители в лицето на Rafale), но това безумно действие може да означава война

257

Анонимен

преди 1 година

Е добре бе,проблема бил руското ПВО.Руснаците нямат самолети нали,само САЩ имат.

256

Анонимен

преди 1 година

Дебата вече се върти около изтребители.

255

До 292

преди 1 година

Специалист по отбрана не съм,но съм живял в Норвегия и знам що за Викинги са.Знам,че за нищо на света няма да воюват с Русия имат обща граница,която не се охранява и никой не я нарушава.То няма и кой да я нарушава де.

254

Отговор:

преди 1 година

Ако са като българските хартиени ф16ки, тогава може да ги рециклират и да се напечатат учебници на древен покраински език или на още по-древен мънкидондски език! Ако се окаже трудно,винаги може да се използват за WC хартия,ще е еднакво ценна съизмеримо с гореизброените учебници :)

253

ТЯО

преди 1 година

ще им помогне да постигнат мир и любов. Следвайки демократичните завети от ВСВ, по примера на демократично бомбардираните Хирошима и Нагазаки. След това мир, благоденствие, съюз и приятелство, както между Япония и сащ. Време е за ТЯО на приятелството, по максимален брой окраински градове. За мир, приятелство, благоденствие между Русия и бивша окраина. М да. Не бива да се пренебрегват демократичните принципи. Безценно.

252

ИБН ЕБН АЛ КАМИЛ

преди 1 година

До 179........тебе какво те е.е за другите

251

bongo82

преди 1 година

Що за идиотска статия? Украйна имала малки ''Военно-въздушни сили" (ВВС) и те наброявали около 100-120 самолета? Моля??? F-16 "Fighting Falcon" ("Viper") за първи път (т.нар "бойно кръщение") не е от "USAF" ("ВВС на САЩ"), а от Израел през 1981-ва година, далеч преди "Войната в Персийския залив" от 1991-ва. Друго, обаче е по-интересно!!! На кой *** му дойде на акъла, че изпращането на F-16 на Украйна (независимо от количеството) ще и помогне? Този или е психично болен или слабоумен

250

Анонимен

преди 1 година

200 самолета? Ние дадохме 210 милиона евра на парче. Това са 42 млрд. Как смята, украйна, с БВП в момента по-ниско от нашето, да ги плати?

249

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 272 - Те такива изолираи, имат навика, да бъдат изолирани след време ...

248

285

преди 1 година

Разбра ли, ве! ЧУваш лиии? Чиваш ли разбра ли тииии!

247

Анонимен

преди 1 година

До внимание 277 - Американците приказват, да въоръжават Полша (ок), РОмъния( амм ...) и после България (ахаааа ...).

246

Анонимен

преди 1 година

Както и да го овъртаме това е ТСВ.

245

Анонимен

преди 1 година

До 282 - Викинги няма от поне 900 години, a когато е имало, не е имало точно Германия ...

244

Анонимен

преди 1 година

Първо правило никога не се обяснявай. Дръж си на своето. Това е второто.

243

Анонимен

преди 1 година

От заглавието. Краткия отговор е никак. Сами си простите боя евроатланта.

242

Банкеръ

преди 1 година

До долния разбирач.За какво по дяволите са и на Норвегия танкове,като цялата е само отвесни заснежени чукари,дето и кози трудно минават.Да минеш 100 км там с кола се качваш на два ферибота и минаваш през два три тунела и няколко моста.Ама лаф да става.Купуват ги да ги подарят на Украйна.Когато Немците са отишли там викингите са избягали в горите без жените и децата.Да се знае.

241

Анонимен

преди 1 година

И ти не си И.Христов. Но той че е прав прав е няма съмнение..

240

до до Сата Нато

преди 1 година

Ама ти ме разсмя тя Германия в момента има около 110 нови танка Леопард 2 но Норвегия щяла да купува 50. Абе от къде ги съчинявате тези ние от сащ чакаме 4 години за 6 изтребителя и не се знае кога ще ги произведат ти говориш за 50 броя. То така ставало Ангрия и тя има малко над 100 нови танка Чалънджър. НАТО се оказа един надут балон който скоро ще се спука.

239

Анонимен

преди 1 година

До подолно писание. Къде ги изолират бе. За К,19 ли говориш. Ами че те да не стоят в Латвия. Да се махат. Защо се унижават.