298

Анонимен

преди 1 година

До Антикомунист 341 "...от тогава я ненавиждам и в петък никой не гледаше телевизия...." Дистанционното къде е! Ти да не гледаш телевизия на чернобял телевизор с копчета и един канал и по този канал г.а.д.о.в.е.т.е за майтап да са ти пускали само Первии Канал! Абе ти да не си от 4-тият километър и днес да са ти дали клавиатура в ръцете!?!?

297

Антикомунист

преди 1 година

334 като гледам в русия гледат само американски телевизии.

296

Анонимен

преди 1 година

А бе руснаците пишат че са свалили досега около триста самолета на Украйна и украинците имат още предполагам. Може би са им останали около 150 в момента. Второ освен другото,за ф16 трябват специални писти,а украинците ги нямат.

295

Анонимен

преди 1 година

За какво са ти ф16 като Русия с десетина ракети ще унищожи целия САЩ дори и планената.

294

Анонимен

преди 1 година

Шok 3a джeндъpитe e дa глeдaт тeлeви3ия в koятo ce ka3вa,чe имa двa пoлa-мъж и жeнa!Шok 3a джeндъpa e koгaтo pa3бepe,чe пoлoвитe opгaни нe ca 3a дa ce пpeдocтaвят няkoй oт cъщият пoл дa cи игpae c тяx,a 3a пpoдължaвaнe нa чoвeшkият poд,чpe3 тaka нapeчeният пpoцec pa3мнoжaвaнe,3a koeтo e нeoбxoдимo двaтa индивидa дa ca oт двa(eдинcтвeнo cъщecтвyвaщи пoлa в пpиpoдaтa)pa3лични пoлa,мъж и жeнa.3aтoвa и 3aбpaниxa pyckитe тeлeви3ии,тaм в cъpцeтo нa джeндъpи3мa и съответно тук!

293

Анонимен

преди 1 година

ф16 не може да спре руските сармати. Нишо не може да ги спре.А с ядрени бомби правят ф16 просто смешни и ненужни.

292

Антикомунист

преди 1 година

311 едно време когато започваше телевизията в България всеки петък беше само руска ---- от тогава я ненавиждам и в петък никой не гледаше телевизия. ЯСЕН ЛИ БЯХ?????

291

Анонимен

преди 1 година

Общото събрание на ООН прие внесена от Русия резолюция Борба с прославянето на нацизма, неонацизма и други практики, които допринасят за ескалацията на съвременните форми на расизъм,расова дискриминация, ксенофобия и свързаната с тях нетолерантност.И ако през 2020г.само САЩ и Украйна се противопоставиха(забележителна комбинация)днес има 50 държави, които гласуваха против прославянето на нацизма(т.е. за нацизма и неговото прославяне).Сред тях са Австрия,Белгия,България,Канада,Хърватия,Чехия,

290

Анонимен

преди 1 година

Интересно, пише, че този самолет струва десетки милиони, а ние за осем дадохме милиарди?!

289

Анонимен

преди 1 година

Така нареченият римски папа няма нищо общо с християнството той е подставено лице на ЦРУ и е прикрит сатанист. ето това са демократичните ценности, които така настървено защитават извратеняците у нас в парламента, в президентството и в правителството

288

Анонимен

преди 1 година

фашизмът е видимото проявление на нещо по-страшно нарича се сатанизъм! неслучайно в третия райх всички фашисти на ръководни (СС) постове са били сатанисти отричащи всичко човешко (и божествено) и прекланящи се пред мрака. и в наше време за да бъде приет някой в украински фашистки батальон, условието е той първо да подпише декларация, че се отрича от християнството после следва участието му в сатанински ритуали, убийствa и т.н. неслучайно американската църква на дявола наричаща се храмът на сатаната изрази пълната си подкрепа на укрофашистите.

287

Пак по опорката?

преди 1 година

До Антикомунист: От цензура никой не е спечелил.

286

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 331 Защото той е антикомунист, разбирай пребоядисан комунист, а знаеш какви "демократи" са те! Имаше един такъв Tyлyп от Банкя дето се кълнеше, че бил най-големият демократ в България, а няколкото му дядовци били пострадали от комунистите(поне за трима дядовци знаем от него, че е имал)! Та и тоя е същият антикомунист!

285

Да преговарят за мир

преди 1 година

С никакво западно оръжие Украйна не може да спечели война с Русия. Само преговори за мир могат да им помогнат. И колкото по-рано ги започнат, токлова по-малко ше загубят.

284

Анонимен

преди 1 година

До Антикомунист - Защо не оставиш на хората, да преценят кое да гледат/

283

Антикомунист

преди 1 година

*** руско, руснаците ли ти казаха , че в Украйна има фашисти да има наистина само , че са руски.

282

Трети март

преди 1 година

Кравароробииииииии, не ви ли е срам да изливате злобата и показватe фобията си към руснаците, докато стотици хиляди украински войници загиват заради интересите на САЩ, НАТО, ЕС и дефакто заради ФФФашата ФОБИЯ! Или вас ви топли и радва само факта, че там умират и руски войници, а дефакто и украинските войници са си чисти руснаци? Отговорът го знам, знае го и българският народ в по-голямата си част от който е признателен на Русия и руският народ и ще продължи да му е признателен въпреки Вас!

281

Антикомунист

преди 1 година

Отвратителните и гадни руски телевизии отдавна трябваше да са в помийния канал

280

Антикомунист

преди 1 година

119, от кого протест бе ц.ъ.р.в.у.л една шепа русофилокумундета сте и искате да определяте дневният ред на България.

279

Украинка

преди 1 година

Гадове спряха руска телевизия и това е демократично. Ужас