50

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са пряко отговорни и за ГЕНОЦИД над волжските българи, проведен през 16 век от Иван Гpoзни! Според научните изследвания, ако не е бил този ГЕНОЦИД, днес край Волга щеше да има българско население, по-голямо дори от това тук! Жалко е че заради русоробството от 1944г. историографията почти не говори за този ГЕНОЦИД

49

Говедо

преди 1 година

За България нищо не можаха да свършат,ама за Украина си счупиха ръцете да гласуват!Като ще е така,да ходят в Радата и да .......

48

Анонимен

преди 1 година

Нашите *** да приемат и решение в подкрепа на Коломойски, че нещо май са го погнали.

47

Анонимен

преди 1 година

А демократичния гладомор, от който починаха всички деца от дом за сираци през 90-те кога ще осъдите... гн.усна смраТ!!!

46

До до 43

преди 1 година

В София ще дойдем както писах в първия коментар. Отсега почвай да се мажеш с вазелин

45

Карлуково

преди 1 година

Поредното разделяне на обществото с пушилки. Обсъждат се събития станали преди 100 години далече от България, а Бъглария е без бюджет, в последните години вземаме всяка година по 18 милиарда външен дълг за изплащане на заплати и пенсии, ГЕРБ, ПП, ДБ и ДПС искат да изпратят обикновени българи да гинат във войната срещу Русия. Платени тpoлове отклоняват вниманието в този форум. Тотална деградация, КАТ хващат всеки ден дрогирани шофьори, дрогата е станала част от обществото.

44

мак

преди 1 година

Сега им трепнаха сърцата, за да могат още повече да подкрепят Украйна. Защо не го направиха преди години? Защо същевременно така лесно обявяваха османско присъствие, вместо робство? Време е и за обявяване за геноцид укр. зверства отпреди години. Или това няма да стане, за да не обидят световния лидер зеления?

43

Анонимен

преди 1 година

Това парламент на Украйна ли е? Кой в България сега се интересува от Голодомора? Тези т.н. депутати кого си мислят, че ще впечатлят с подобни безумия? Нямам думи и немам нерви вече от неадекватни хора

42

хаха

преди 1 година

Краварофилите в политиката ни станаха много и ще се избият кой по-голям краварофил ще е. Смееееешни и жаааалки мекотели, които знаят само да се кланят и роболепничат. Преди на СССР, сега на наглосаксите. Вярно си заслужаваме управителите, но кога ли ще дойде време за нов Народен съд и някой ден след години да отбелязват и него.

41

Анонимен

преди 1 година

А ГЛАДОМОРА 1944 - 2023 В БЪЛГАРИЯ КОГА ЩЕ ГО ОСЪДИМ

40

До 43

преди 1 година

Къде ще дойдеш бе? Вие една година не можете да стигнете до Киев??

39

Анонимен

преди 1 година

Не само Англия. Искаме от тия клоуни и декларации осъждащи избиването на над 15 мил. Северно американски индианци. Анихилацията на аборигените от Австралия. Извръщенията на французите и англичаните след първата световна война с немците. Геноцида на Белгия в Африка, Леополд избива над 10 мил. души.

38

До 23

преди 1 година

Точно на днешната дата ли искаш да дойда :) Да не плачкаш после

37

До 34

преди 1 година

За българите гладоморър е важен, защото в него са загинали много българи. За руските *** не е важно. Тях ги вълнува единствено русията.

36

До 35

преди 1 година

Не бе, той вярва. В БКП си го карат на вяра в Кремъл и Петолъчката. :Д

35

Анонимен

преди 1 година

явно тази тема е повдигната с някаква цел, иначе не виждам смисъла да се обсъждат събътия от 100г давност

34

Анонимен

преди 1 година

Забелязвам, че всички русофили са гроззни и уродливи. И външно, и вътрешно.

33

Kostas Linke

преди 1 година

ЕИ ПЛЕМЕ ОТ ВОЛГА, АИДЕЕ ГЛАСУВАЙТЕ И ЗА БРИТАНСКИЯ (АНГЛИИСКИЯ) ГЛАДЕН ГЕНОЦИД НАД ИРЛАНДЦИТЕ ОТ 18 И 19 ВЕК--КЪДЕТО СА ИЗТРЕБЕНИ ОТ ГЛАД--НАД 30 МИЛИОНА ИРЛАНДЦИ .

32

Анонимен

преди 1 година

Има множество научни изследвания по темата, от които става ясно че все пак Голодомора не е бил умишлен, а в следствие на тотално сбърканите представи на Сталин, и върхушката около него... Докато днешната откровена агресия на Путин срещу една суверенна страна, може съвсем точно да бъде определена като ГЕНОЦИД

31

Анонимен

преди 1 година

Вярвам, че БСП не е наследник на комунистическата партия, добави той.--------------------Този майтап ли си прави?!? А чий наследник да е БСП??