90

Анонимен

преди 1 година

Геноцидното българско правителство използва Голодомор, за да сме конкурентоспособни и да бъдем най-евтини за геноцидните работонаематели. Обявявам българските работонаематели и българските правителства, че умишлено държат гладен българският работник и пенсионер, за да използват най-евтината работна ръка в Европа, за постигане на свръхпечалби и купуване на поршета и трупане на стотици милиони в офшорки.

89

Анонимен

преди 1 година

Бреййй, не е за вЕрване, че са сколасали нещо да гласуват! Що не си осъдят поведението и нищоправенето, ама всички да го признаят и гласуват? Присетили се за 32-33 година. Да приемам ли, че хората, дето ровят в кофите, не са гладни и го правят ей така, за разнообразие и удоволствие. Че сега на прибиране вкъщи 3 жени и двама дядовци видях. И не са клошари, направо нещо ме стяга за гърлото.

88

Това е най важното

преди 1 година

Всичко друго в България оправихме и само това остана, да признаем някакъв си (според укрите) голодомор ?! А иначе не е геноцид да избиваш хора само защото говорили на руски език, да ги изгаряш живи (включително и българи) в Одеса, даже дечица в Донецк....Господи прости им. Те не знаят какво правят !

87

Анонимен

преди 1 година

Какво общо има това с приемането на бюджета на България? Ако МС не успеят да вземат поредния държавен заем повечето драскащи тpoлове тук ще осъмнете без пенсии и без заплати в бюджетната сфера!

86

Анонимен

преди 1 година

Да осъдим големия Галадамор в Ирландия, причинен от Англия и Великобритания. И 33 гошишния Галадамор върху пенсионерите след 1989 година от геноцидните правителства на България. Всяко отричане да се наказва.

85

мдаа

преди 1 година

"Украинските служби обвиниха олигарха Коломойски, близък до Зеленски, за присвояване на над 1 млрд. долара" - Започна се, гущерът ще се опита да се раздели с опашката си, за да спаси кожата. Но май и Наркомански ще го последва

84

Чичо

преди 1 година

НС реши проблемите на българите и се захвана с проблеми на други държави от преди 100г.За мен като гражданин на България е много важно това решение на НС.Тази вечер ще си легна без притеснение от покачващи се цени,задаваща се рецесия и опасност от въвличането ни пряко във войната.

83

До До 81

преди 1 година

Украйна съществува като държава от две десетилетия, неукий. Сигурно пак си слушало някоя пропагандна ТВ, то у нас друга и няма. Или си чело нещо из нета, писано от подобни на теб тр .олове. Но това няма никакво значение! От значение е само това, че продажните пл.азмодии в българската рада дори бюджет не могат да приемат, обаче да губят време с безсмислени декларации и да даряват нашите пари на Украйна и САЩ - виж, за това време имат. Понеже от САЩ са им сложили зад. ниците на депутатските места.

82

Чува се

преди 1 година

че и в Ирландия доста хора умрели по време на Големия картофен глад. Населението на острова намаляло с 25-30 процента!!! За там няма ли да гласуват нещо в НС!

81

Анонимен

преди 1 година

В Украйна са обръщали на хората джобовете да не би да са сложили една шепа пшеница .

80

Анонимен

преди 1 година

Как изведнъж се разтревожихте за гладомора в Украйна, точно преди изборите. Набирате гласове. Всичко това е пропаганда, не ви пука за Украйна днес, но с акция, която не ви струва нищо, искате да печелите.

79

птица

преди 1 година

А това да ни се спрат от днес НТВ Мир, Русия 1, Рен тв Первй не е морален геноцид и чист фашизъм, нали?

78

Хитлер

преди 1 година

е използвал гладомор за да нахлуе в СССР и да "освободи" украинците. Има и един друг - инцидент от Винча - където Сталин избил доста голямо количество хора / дали украинци, дали руснаци не е ясно/ и там дори била събрана международна комисия в която разбира се участвал и българин, италианец и т.н. от всички съюзници на Германия. Въобще възраждането на тези случаи като че показва възраждане на хитлеризма и не е много разумно да пеем в този хор.

77

Anonymous

преди 1 година

До Анонимен Демократичния гладомор е пряко следствие от комундрелския гладомор. Комундретата са искали от вола теле. въпросът е що не са си направили?

76

Анонимен

преди 1 година

Toтално сбърканата политика на Сталин и режима му, довела до Голодомора и смъpтта на милиони и украинци, и руснаци, е осъдена дори от самите руски управленци след идването на Хрушчов на власт! За нашите промити копейковскии мозъци обаче, това не било вярно, нямало Голодомор... По- католици от папата, дето се вика

75

Анонимен

преди 1 година

бг парламент се занимава с нещо случило се преди 90 г на чужда територия/планета, докато народа му гладува и мизерува

74

Хемус

преди 1 година

А 'ГОЛОДОМОР'-а го предизвикаха юдео-хазари и американските банкери!Жертвите са правосалвни християни!Все още не съм виждал юдео-хазар,да върши земеделска работа!

73

анонимен

преди 1 година

А, вас български депутати, ще ви съдим през април! Днес обявиха Гладомор на собствения си народ, а се занимават с историята на Украйна!

72

Pen

преди 1 година

Тия мизерници се занимават със всичко друго но не ис България !

71

бг парламент = фейк

преди 1 година

македония = фейк, украйна = фейк, тайван = фейк, 33 г демокрация = фейк