110

Анонимен

преди 1 година

Вече ще наричаме политиката на депутатите по доходите - "Гладомор".

109

анонимен

преди 1 година

Значи първо, отложиха повишаването на МРЗ, съотносно средната за 2024 г. и утвърждават Гладомора на българските граждани, а след това признават Гладомора в Украйна през 1932 и 1933 г. за геноцид! И това в последния ден! Тия несретници в НС имат ли капка човещина?!

108

Един

преди 1 година

А трябваше на един път да осъдят всички голадомори по света и у нас от Адам и *** насам че да няма пренебрегнати...а не утре пак да им плащам заплати за измисляне на други безсмислени декларации вместо да вършат нещата за които са там!

107

Анонимен

преди 1 година

Друга работа нямате ли си ?

106

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че след това гласуване срещу глада, трябва наистина да се изчисли сумата за издръжка на човешко същество в България, и да се коригират всички доходи по тази антигладна сума. Депутатите сами си забиха колл в задникка. Сами се разкриха, какво правят с българския народ и в чия полза - на тях и в полза на бизнеса. Те ли имат претенции за голодомори? Разкриха се и ще има последствия за техните престъпления по пропаганда на бедност в България, в полза на бизнеса и политкласата.

105

Анонимен

преди 1 година

Тия симпатяги от БСП са най-лицемерната партия. Опитват се да се харесат на старците, носталгични към СССР, но и искат да са във властта на всяка цена. Та хем пращат оръжия за Украйна, хем подкрепят СССР. На следващите избори едва-едва ще влязат в парламента.

104

баси глупостите

преди 1 година

Май ще излезе прав оня,дето предлагаше да се закрият форумите!?

103

Анонимен

преди 1 година

Кога ще осъдим Дянков Пицата, Лили Чантата, Гешо Каскета и Боко Гладомора - Бегейски

102

Анонимен

преди 1 година

Братя, как сме живели до сега с неосъден Гладомор!!! Как??? Ума ми не го побира!

101

Анонимен

преди 1 година

А гладомора който Чърчил предизвиква, не е ли геноцид. Или те индийците не са хора, може би? А заличаването на цивилизации като Инките и Маите от Испанци и Портогалци не е ли геноцид? А избиването на коренните жители на Северна Америка не е ли геноцид? Истината е, че просто времената са били такива, и всичко това е една пунтамара

100

Анонимен

преди 1 година

Грузия е виновна за Голодомора в Украйна, защото Сталин е грузинец. Това е истината. Осъждаме грузинците за геноцида върху украинците.

99

Случаен

преди 1 година

Вероятно депутатите ни не знаят, че гладоморът изобщо не е само на територията на днешна Украйна, а на голяма част от територията на тогавашния СССР. И всъщност от него измират много повече руснаци, отколкото украинци, ама... карай да върви... това са маловажни подробности.

98

Анонимен

преди 1 година

хората са изправени пред 26% инфлация, а вие си гласувате глупави декларации.Ми то в България вече вие скапаняци ни доведохте до Голодомор.Гласувайте декларация че сте престъпници и упражнявате геноцид над българският народ!

97

Искам

преди 1 година

най-сетне в НС да се заемат с Баташкото клане! Това са факти от българската история!

96

Анонимен

преди 1 година

Тези няма ли да се разпускат вече? Само вредят. През останалото време само разтягат локуми. Има членове на КС, ВСС, председателя на КЕВР, на БНБ и още куп други важни за държавата длъжности, които са с изтекли мандати и трябва да се изберат от НС. Защо не ги избраха? Не могат да се разберат кой да вкара свои хора ли?

95

Анонимен

преди 1 година

И кой изяжда зърното на украинците? Западна Европа и САЩ го изяждат, срещу доставки на машини и западни технологии за производство, за заплащане на американски и германски инженери, които строят в Съветския съюз заводи.

94

София

преди 1 година

Това народното събрание на украйна ли е, на България ли е, питам и отговор не искам.

93

Анонимен

преди 1 година

3 милиона жертви на геноцидните български десни правителства от 1989 до 2023 година. Умрели и прогонени от геноцидната дясна политика на десните български правителства.

92

Анонимен

преди 1 година

А защо не споменавате ролята на " демократичният" запад в тия събития? Който поставя условие за плащането на външният дълг със зърно !!!

91

Анонимен

преди 1 година

Обявяваме 33 години на геноцид върху българския народ, който ни направи най-бедни в Европа и от 9 милиона, българският народ намаля до 6 милиона. 3 милиона жертви на геноцидните правителства от 1989 до 2023 година. Голодоморът в България предизвика вълни от бежанци към Западна Европа и САЩ. По същия начин ирландците стават бежанци към САЩ.