47

Анонимен

преди 1 година

Вече 33г. , беднотия до шия , да ви се не видят и ЕС и НАТО , егати ''ценностите '' , ценности ама само за ромите , политиците и бежанците , А ЗА НАРОДА - НИЩО !!

46

Анонимен

преди 1 година

Колко спокойно се живееше до 1989г. , когато ги нямаше герб ,БСП, ДПС , СДС , НДСВ и ДСБ ...Парите ми стигаха за всичко !

45

Анонимен

преди 1 година

Това нищо не променя мизерията. Защото НС си гласуват по 10 средни и отиват на 10 бона а минималката се заковава на 700 лева и средната си остава така или даже ще спадне но те си дигат на 11 средни за тях.

44

Анонимен

преди 1 година

Аз съм за замразяване на минималната заплата и увеличаване на депутатската заплата която да бъде на нивото на колегите им в Брюксел. Един депутат трябва да получава най малко по 25 хиляди Евро за да може да работи и издържа своето семейство. Освен това 240 са крайно недостатъчни и депутатите в българския парламент трябва да бъдат поне 800 души. Увеличаването на разходите за депутати може да се компенсира като се замрази минималната работна заплата на 480 лева или 240 Евро.

43

Анонимен

преди 1 година

Сега голям рев ще падне от червените бичмета като Васил Велев и сие родни"работодатели"гордо накичили се с абвиатури АИКБ,БСК,КРИБ и сие цветущи имена!!!!!!

42

Анонимен

преди 1 година

Поредната гавра ! От 2024 ....

41

Анонимен

преди 1 година

Почвам да гледам пиленца и агънца, кат едно време ...

40

Ще ,ще

преди 1 година

Гледам и не вярвам на ушите си!На първи февруари 2023 ни обещават, че налъмите ще цъфнат кажи речи след една година! Абе , тъпани депутатски ,стига се думкахте в гърдите, ами се гръмнете в главите, че да се отървем от вас!

39

Анонимен

преди 1 година

До Хъш - ее,с тига де. Двонотоо гражданстов е хубаво, ако стане война, мойна и да се изселиш или ако си гражданин и на другата страна, да си запазиш имотите и владенията. Много си гадне! КОМУНИСТ!

38

Анонимен

преди 1 година

Депутатите също трябва да са на минимална, ходят по един път в седмицата на работа и нищо не правят, само се карат. Тия да дадат отчет какво свършиха за тези големи пари които получават.

37

Доцент

преди 1 година

До 38Ами не са доволни в Гърция. 1600 лева е минималната им но всичко е скъпо. При нас всичко е евтино и увеличаването на минималната заплата ще ни докара до фалит. 200 Евро минимална заплата е достатъчна за страна от ранга на България. В Камерун, Гана и Чад получават по 10 долара на месец и хората пак са доволни.

36

Анонимен

преди 1 година

Ама кааак,ама то популизъм, ама това, ама онова ....

35

анонимен

преди 1 година

Вече няма да гласувам, нека ме изтрият от списъците! За едни заплати с пет цифрени суми, а за други половината от жизнения минимум! Жалка държава, жалки управляващи! Да ги избират българите в чужбина!

34

До Доцент

преди 1 година

И какво и е на Гърция бе папардак,МРЗ 780 Евро,плюс 13 и 14-та заплата?

33

Анонимен

преди 1 година

Не ме интересува. Ще задавам един въпрос, като дойдат да ме агитират: Как така решиха да дарят 550 млн лева от нашите данъци на една чужда държава, а нямало пари за отстъпка за горива на ВСИЧКИ бългасрски данъкоплатци?

32

Хъш

преди 1 година

Забрана за гласуване ако нямате уседналост поне една г. в България, премахване на двоинито гражданство, защо в Холандия няма двоино гражданство ААА??? Възраждане ще ви разкаже играта дoлнa атлантическа.

31

Доцент

преди 1 година

480 лева са достатъчни за един човек. 80 лева от тези пари ще отдели за хляб. Един хляб е 1,50, в месеца има по 30 дни. Всеки ден няма да изяжда цял хляб. Солта също е евтина. С хляб и сол може да се изкара месеца. А останалите 400 за ток и вода.

30

33951

преди 1 година

утре си отиват, какви решения вземат за 2024????

29

Радослав

преди 1 година

До 31: от средата на идната година - юни месец 2024. С други думи време бол за да го отменят, затова не се радвайте докато не стане време да ги взимате тези пари.

28

Спас и Наско

преди 1 година

Ще се увелии ,но на 36 януари 2024....Т. Е. то няма така дата, следователно нищо....Едно нищо.