67

Радослав

преди 1 година

До 63: това, че си студент не ти пречи да работиш почасово. А само данъкоплатци да имат право на глас е напълно нормално защото именно те плащат за глупостите на депутатите! Затова е редно само те да определят кой ще става депутат, защото после те ще носят отговорност за последствията от действията на дадения депутат. По твоята логика защо да не теглиш един кредит и да ми купиш каквото поискам? Аз с нищо не допринасям за семейният ти бюджет, но е редно да определям как ще се харчи той!

66

Анонимен

преди 1 година

Всичкото червен робовладелец да се изнася към Русия или към Зимбабве и Уганда,щом не може да осигури 430 Евро минимално заплащане на своите роби!

65

Анонимен

преди 1 година

. . . Ако е 50% от средната на дупедатите, е ОК, но имам силни съмнения! Тези са силно неграмотни и силата им не е математиката, защото 2+2 не е 9! За седем месеца управление показаха, че може да е 9 и повече, но понеже е елементарна математика, българина ги усети и изхвърли! Сега гледат отново да гепят нещо с извинение за каруцарския сленг!

64

Анонимен

преди 1 година

До ДоцентТака са свикнали от времето на комунизма! Без образование,без качества,мързеливи,но за сметка на това нагли и нахални!

63

Анонимен

преди 1 година

Заради тези увелипения, колко ли хора ще минат на под масата и без договор? Колко ли ще бъдат съкратени и заменени с компютър или поръчка на екран? Тотални глупости раждат тия нелигитимни смешници в говорилнята...

62

Анонимен

преди 1 година

И двойна порция кебапчета на изборите! Гласувайте за нашата нова партия Попфолка Продължава!Новите ви депутати Мишо Шамара, Милко Калайджиев и Радка Пиратка ви поздравяват!

61

пари в пликче

преди 1 година

май дупедатите искат да се върнат времената когато получавахме пари в пликче.

60

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 38Заплатата се ЗАРАБОТВА,не се подарява!Пенсията също!!!

59

Анонимен

преди 1 година

След като определихте тая нова формула за изчисление на МРЗ която всъщност е европейска директива,защо тогава приехте тя да влезе в сила чак от 2024 година?По същата логика можеше и да промените вашите заплати-депутатските също от 2024,да ама вие си ги преизчислявате на всеки три месеца на база средната за страната умножена по три!

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60 - Мани го това почасово заплащане. В Англия половината млади са на 0-часа договор, дето все си на разположение, ама те викат, когато те искат, па а си отишал да работиш за друг, дето дава подобна работа, а си умрял от глад, защото никой, кинъде няма да те вземе повече .. не, мерси!

57

Анонимен

преди 1 година

До Радослав "ко не си плащал данъци да нямаш право на глас" - Т.е. ако съм студент и уча, не мога да гласувам 4 до 8 години, в зависимост от нивото ми на образование? Уау! Тая дмеокрация много яка, бе! Дай направо, за всеки 100 лева данък, да има глас-точка. Всяка точка - един глас. Можеш да гласуваш, както си искаш. Като в крипто фондовете ... който има пари, той ще решава .. ВСИЧКО.

56

Анонимен

преди 1 година

А нещо за Депутатските заплати не са ли ви малко множко а другаре *** НС има 8% одобрение от народа или дреме ви на шапката за одобрението от народа

55

Чекай, ся..

преди 1 година

Инфлацията отчита ли се??? А, Регионаа на местожителство и работа??? Щото в някои общини и 800 лева се считат за "висока заплата" или става дума само за Шопландия!?

54

Анонимен

преди 1 година

Твърде лошо и грешен подход за определяне по такъв начин МРЗ.Ще се получи,като при пенсиите-неработилите и с най-малък принос към осигурителната система,получиха най-голямо увеличение за сметка на средните и високите такива. Същото се получава и с МРЗ.Едните ще блъскат и ще изкарват парите на мързеливите и неграмотните! Само почасово заплащане!

53

Анонимен

преди 1 година

Защо ме карате на сила , да гласувам вече за ДПС ???

52

Анонимен

преди 1 година

По-важното е , дали ще стигнат парите за бежанците ?

51

Анонимен

преди 1 година

До Турист--Ами Бате , парите ги изядоха , политиците , бежанците , ромите и самолетите .

50

Радослав

преди 1 година

До Хъш: и избирателните списъците да се подават от НАП, ако не си плащал данъци да нямаш право на глас и 70% от гласовете на *** ще отпаднат заедно с 60% от гласовете на Гроб, ДПС и БСП! Като ще го правим да е като хората!

49

Анонимен

преди 1 година

Резултатите от 34г. , преход : Разцепване на всички партии на парчета , защото ,... ВСЕКИ ИСКА ДА Е ШЕф !

48

Турист

преди 1 година

2024 година - 850 лева ще се усещат като 450 максимум...