127

Анонимен

преди 2 месеца

До 78 - със СРЕДНАТА статистическа е обвързана депутатската заплата. Минималната заплата за най-бедните не е се подновява автоматично акто депутатската и не е обвързана ъс средната статистическа като депутатската, а с друфа простотия. Която нито е автоматична, нито се обновява през три месеца.

126

Селянин, но богат

преди 1 година

Ще си призная нещо много важно. Г-жа Надя Ботева пее дори и по-добре от сестра си. Но не и от мен. Особено като запея втория глас. Завършили сме си средните образования в Ломеч кат ошофьори и шофьорки. За разлиак от българските депутати, които разчитат на тези от НСО-то.

125

Милиардер

преди 1 година

Хей, Надьо, ще те изкажа на класния ни г-н ТОШКО Димитров. Лека му пръст на добрия човек. Преди много години си ги завършихме средните образования в Ловеч. Поздарив за РУМЯНА И ВИКТОР. Българи сме си.

124

Певец, от народните

преди 1 година

Ще си я слушам тази за СТОЙНЕТО. Но пък за Василката, ще я пея заедно с г-жа БОТЕВА. Със сестра й бяхме съученици в Ловеч. Но не и в музикалното училище. Така че, да ме прощанат тези, които са завършили консерваториите. Както и българските политически лидери като тези от Герб, ИТН и ДПС-то.

123

Милионер

преди 1 година

Когато г-жа БОТЕВА я ЗАПЕЕ тази за ВАСИЛКАТА, аз ще си я слушам. Но пък, ще пея заедно с нея за Василката. Втнори глас съм. Такса ми казаха тези от тайните служби на комунистическата България. Може и да съм първи, но ЩЕ СИ ГИ РАЗДЕЛИМ парите. С тях съм ОТКЪРМЕН. БЪЛГАРСКИТЕ. НАРОДНИТЕ. ПЕСНИТЕ. А, не с политиците и тенти еНС. ЧЕСТИТА ДА ТИ Е василке. СТОЙНЕ бре. Новата 2023 г. ! Знаем си ги ПЕСНИТЕ. ХУБАВИТЕ. БЪЛГАРСКИТЕ. НАРОДНИТЕ.

122

Обикновен Данъкоплат

преди 1 година

Т.е. вдигаме данъците. Дотук добре. Питането е кой ги УСВОЯВА после и какво получаваме ние данъкоплатците за това? Защото към момента освен скъпото шоу в парламента и таксите спокойствие към големият брат, друго много не се вижда.

121

2023 г.

преди 1 година

Изобщо не смея да се сравнявам с нея. Г-жа БОТЕВА ИМАМ ПРЕДВИД. За СТОЙНЕТО. Но пък, за ВАСИЛКАТА ще си си ги мерим ПЕВЧЕСКИТЕ СПОСОБНОСТИ. НАЗДРАВЕ на обикновените българи и българки. Честита да ни е.

120

Милионер

преди 1 година

Нека г-жа БОТЕВА им я изпее тази за СТОЙНЕТО. Като за изпроводяк на депутатите от поредното българско НС. А пък, аз ще я пея тази за Василката заедон с нея.. Но пък, искам да ни свирят г-н ТОШЕВ И ВИРТУОЗНИТЕ МУ. АКОРДЕОНИСТИТЕ. ЩЕ ГИ ПОЗЛАТИМ. МУЗИКАНТИТЕ И ПЕВЦИТЕ. БЪЛГАРСКИТЕ.

119

до 122

преди 1 година

До Анонимен,а до кога целият свят ще търпи българската наглост да живеете на гърба на цялото човечество,не ви стигна не само планетата,ами и галактиката ви е малка да побере безграничната ви алчност,не се наядохте и не се накрадохте,па.ра.зи.ти

118

skk

преди 1 година

Кой от вас тука работи за минимална заплата?

117

Българин

преди 1 година

Безработните депутати да се сърдят на Румен Радев. Той ги уволни. Щом са приели такъв закон за минималните работни заплати, значи че те ти изплащат. Демек, ще станат работодатели. Ако пък не искат, безработицата в България ще се увеличи поне с 240 човека, които се мислят за политици.

116

Анонимен

преди 1 година

90% от депутатите не вършат никаква работа, освен да гласуват по нареждане, както и когато трябва! Техните заплати трябва да бъдат намалени поне с 50%, а голяма част от тях да бъдат съдени и осъдени за кражбите и присвояванията, в които участват!

115

Иван

преди 1 година

Има евтини пазари, няма да ходиш в бутици. Дори и да си богат - трябва да спестяваш. Похвално е да вдигнат заплатите, защото хората са притиснати със сметките. А не всеки има фабрика, един вид.

114

Анонимен

преди 1 година

" ...промени в закона, според които минималната работна заплата ще се изчислява за период от 12 месеца, които включват последните две тримесечия на предходната и първите две тримесечия на текущата година... " - Това е безмислица - минималната заплата щяла да се изчислява за вече отминал период.

113

Анонимен

преди 1 година

Минималната за 2024 трябва да не е по-ниска от средната за същата 2024 година, а не от 2022 година. Не по-ниска означава, че може и да е по-висока, а не точно 50%.

112

Анонимен

преди 1 година

Така намаляват минималната заплата.

111

Анонимен

преди 1 година

С гласовете на кои партии е прието тоеа антинародно решение?

110

Анонимен

преди 1 година

По-добре изобщо да не влиза в сила, че така ще намалят минималната заплата. Това, което са приели няма нищо общо с директивата на ЕК.

109

Анонимен

преди 1 година

Мижитурки ниедни,приехте нещо ами то щяло да влезе в сила чааак през 2024 година,ама виж да да субсидираме червените робовладелци с цената на тока това го приехте на мига без отлагане!

108

Анонимен

преди 1 година

Намериха начин да не увеличават минималната заплата оправдавайки се, че така изпълняват директивата на ЕК, което разбира се не е вярно. Минималната за 2024 трябва да не е по-ниска от средната за 2024, а не от средната години преди 2024.