91

Анонимен

преди 1 година

Националните ни интереси е народът да е сит, на топло, да му върви бизнеса и възможностите на българската държава да се разширяват. Отнесено към диванните джендърчета мамини, това означава да има какво да рупат на дивана, краката им да не са на студено, никой да не ги праща на фронта, че може и да ги убият.

90

анонимен

преди 1 година

Чуков, страхливец , пъзльо, скрий се в миша дупка . И не подкокоросвай другите да треперят. ***. Ти мъж ли си .

89

АнонимеН

преди 1 година

ТОЛКОВА Е ПРОЗРАЧЕН, ЧЕ НЯМА НА КЪДЕ!!! :D ТРЕПЕРИ ЗА ИРАН АРАБИСТЪТ, ЧЕ ПАДНЕ ЛИ РЕЖИМА В КОМУНДЕЛИСТАН ТУКУ И РЕЖИМА В ИРАН ПАДНЕ И ТОЙ :D ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИМАМЕ САМО МНЕНИЯ НА ПРЕДУБЕДЕНИ ХОРА! И НЕ Е ВЯРНО , ЧЕ НИКОЙ НЕ Е ВЯРВАЛ, ЧЕ КОМУНДЕЛИСТАН ЩЕ НАПАДНЕ УКРАЙНА НА 24 ФЕВРУАРИ , ЗАЩОТО ТОЙ ВЕЧЕ БЕШЕ НАПАДАЛ УКРАЙНА И НОВО НАПАДЕНИЕ НЕ Е НОВОСТ!

88

птица

преди 1 година

До КУРтевкакто днес, ставам и си пускам НТВ МиР, изключен, следобед на екрана някакво неясно обяснение касаещо членове, европейски решения. Т е гинеколожката с 6 деца тропнала с краче, и на мене ми изключиха информациятя. Уж знам бг език, а нищо не разбирам от написаното на екрана, освен закани и куп "забранени" програми, които гинеколожката е забранила.

87

Анонимен

преди 1 година

А този няма ли да каже нещо за Хари Труман и заХирошима и Нагасаки.Няма ли да каже,че Хари Труман е масов убиецБългария е малка държава и нищо не може да предотврати или да помогнеЗатова трябва да обяви пълен неутралитет за да не изчезнем отСветаБлажени ще са тези които първи ще умрат, защото мъките следАрмагедона ще са нечовешки и неописуемиА Чукундуров е на 180 градуса в посокатаЖалка история и *** статия без всякакво покритиеА войната е само жестокост и смъртИ нищо не може да се промени

86

Анонимен

преди 1 година

И тоя е един станал , за ядрено оръжие говорят само САЩ никои друг.

85

мдааа...

преди 1 година

На тоя му липсва Херо Мустакатата...

84

Анонимен

преди 1 година

Браво на Путин!

83

777

преди 1 година

Дъра-бърааааа.....

82

Хлебарков

преди 1 година

Болшевиките са готови на всичко.Но може и да се намери кой да спре Путин....Иначе загива планетата.

81

Четем отново

преди 1 година

"180 000 души просто ги няма - или са убити, или са ранени. Това е тотална касапница и това, което се готви през пролетта може би е удвоено по две." Най лошото е че Русия рискува Крим.

80

стига рева бе

преди 1 година

не вярвахте вие русофилистите, НATO алармира отдавна че. путттлер ще нападне украйна всеки момент всички се присмивахте, сега ти казват че няма да ползва ядрени поръжия понеже ще бъде унищожен в рамките на минути, нахлу в укрйна понеже беше. заблуден от чекситите си че украинците ще плеснат с ръце и ще прегурнат руските бандити, което не стана затова сега трепе руснаци. наред като ги праща голи и боси на фронта, какво толкова има да ревете незнам, русия е към залеза си като държава това е

79

Анонимен

преди 1 година

И тоя го купиха. Затова все грешни анализи прави на последък.

78

българина

преди 1 година

До Анонимен, ами то нищо не разбира вече като компас в космоса е ... идея си няма вече за какво става въпрос

77

КУРтев

преди 1 година

Една сутрин ще се чудите защо вият сирените и банкоматите не работят и няма ток и магазините са затворени и света не е същия! Нищо страшно не се е случило! Просто е започнала третата световна ЯДРЕНА война!

76

птица

преди 1 година

Естествено, ядрени удари ще има, но не от Русия. Не е ли затова, да подготвят информационното затъмнене,, изключването на много руски тв канала днес? Гинеколожката с 6 деца тропна с краче, и настъпи информационно затъмнение. След това гинеколожката ще каже да мобилизират мъжете ни, и ще бъде обещаното. След това ще каже, че Русия ни е бомбардирала с нюкс и ние ще и вярваме.

75

Анонимен

преди 1 година

До 79Що в България няма ли външни нужници?По селата 99% са външни.

74

Христо

преди 1 година

Със сигурност тоя е доста добре платен.Позицията му е отлично съгласувана с новата американска ресурсно завоевателна демокрация

73

Pappi Hanns

преди 1 година

Този Чук-ОВ Е про-американец и ислямист..за разлика от доведения му полу-брат Боян Чуков, който е стар съветски агент и кадър, още от Атина..(там е живял като малък и му е преподавала Руска учителка в Лицея и Акадимията на Платон в Атина през 1970-тте години) , а ПОСЛЕ ЖИВЯЛ и в ПАРИЖ 5-6 години . Боян знае перфектно ГРЪЦКИ, ФРЕНСКИ И РУСКИ ЕЗИЦИ !!!

72

пришълеца

преди 1 година

Старият е нещо много лошо, глупава жено:))))по шломо....:)))