171

Лаврентий Берия

преди 1 година

Спрете да давате думата на КГБ-иста четирихилядник Чуков! Тоя освен да ни внушава "неизбежността" на руската победа, друго не прави.

170

kolio

преди 1 година

До Анонименами тогава всички ще бъдат избити

169

На путка и турчин

преди 1 година

Вяра да нямаш, турчин вяра няма!

168

Май , май

преди 1 година

тоя Чуков е толкова к.У.х, че няма накъде. Достатъчно ми бе да прочета заглавието и ми стана ясен ... Дава ли си сметка изобщо какво е ядрен удар и последващ ядерн конфликт??? КРАЯ НА СВЕТА БЕ Г/Л/У/П.АК!!! Как с лека ръка може човек да ръси т..Ъ.п-отиите си , и да не се усеща??? Май нито е наясно какво е атомна бомба нито какви поражения нанася, явно някой му е платил да бр..що.л.еви , а па и кой умник качи тази плоска статия с още по плоското си име ???

167

Анонимен

преди 1 година

Русия ще воюва до последния бурят,чеченец и пандизчия.

166

Анонимен

преди 1 година

САЩ какви бяха във Виетнам..Агресор зад цял един океан ! Ами боже господи именно те хвърлиха ядрените бомби над Хирошима и Нагазаки !!!

165

Анонимен

преди 1 година

Никой не вярваше че зад гърба на народа и против неговата воля ще се изпращат оръжия за украйна нещо което е против всяка логика за спиране на конфликта изобщо не се говори само се налива масло в огъня. Арабист пък не му ежал за арабските народи на Сирия на Ирак на Либия те с какво са по различни и защо САЩ не ги обявяват за агресор и никой не ги съди ?!?

164

Как да няма

преди 1 година

Какво да губи?Ако Русия направи тази глупост да извърши ядрен удар,то тя ще бъде заличена от лицето на Земята от останалите след удара,защото никой няма да прости непростимото.Да не говорим,че жив руснак няма да остане никъде по света,а самото "Русия" и "Руснак" ще бъде забранено!Надали Русия иска точно това!Това е игра по острието на бръснача и може да го причини само душевно болен човек!

163

ля ля

преди 1 година

колко ли парички е взел този "професор"! защо не споменава закритите над 60 училища в Украйна!? без причина! нашето население в Украйна? много питания имам за този допедавец! жалко че продължават да наливат оръжия за да спрат войната! що за тактика! а Израел !!!! тези които отглеждат палестинци в аквариум за експерименти!!! за какъв свят бленува този изтъкнат "професор"!!!

162

Анонимен

преди 1 година

Нейно превъзходителство посланикът на РФ отивала във външно министерство без преводач, говорила с журналисти без преводач. Не е чудно. Най-вероятно говори български,а който има зор да разбере какво казва на руски, да си осигури преводач.

161

Идеалист

преди 1 година

Това е един англосаксонски сайт и бълва само лъжи. В. Чуков за колко се е продал? Помним как САЩ 1 месец всекидневно напомняха, че войната започва след ден! Т

160

Хохохо

преди 1 година

Мутрафонката говори диалектен български...та за това е без преводач

159

Българин

преди 1 година

България никога не е била и няма да бъде част от Блатная!!!!! За това че сме им дали писменост и вяра само могат да ни се поклонят!!!

158

Иван

преди 1 година

Те руснаците по принцип няма къде да отстъпват и то стана така, както стана. Били ватенки, ***, ***, комунисти. Обиждай някого и все ще ти върне по някакъв начин. Както и да е - няма дипломация и това си е.

157

Анонимен

преди 1 година

Какво значи "в 24 февруари"?

156

Зоро

преди 1 година

Защо пускате явно фалшиви рекламки, като тая за плешови?Трябва закон за това е явна измама и някои глуппаци могат да се хванат.

155

Анонимен

преди 1 година

Гответе се за най-лошия сценарий. За Америка и Англия по някой и друг Посейдон, а за нас един нюк по столицата. За всеки ще има подарък от сърце, за нас - два

154

Анонимен

преди 1 година

На този вече гарнитурите му леко изпускат. Меша маслото с антифриза. Никой няма да остави Русия да си прави каквото иска. Дори и Вовата да натисне прословутото копче, половината му ракети изобщо няма да излетят, защото вероятно са дефектни. Огромна част от останалите ще ги прихванат във въздуха. И после на Русия меко казано ще й се стъжни, когато поне 50 държави и скочат трупешката и я върнат в родовообщинния строй.

153

Анонимен

преди 1 година

Путин прави масово жертвоприношение. Занулява славяните. Не че ми пука, де. Щом са прocти, нека се избиват.

152

Киро Канадеца

преди 1 година

Професорчето е превъртяло и губи реална представа за света. Пари ли е взел от фондация?