144

Укро пропаганда

преди 1 година

Редакцията, моля уточнете последно кой буксува че се объркахме вече.

143

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Къде е усмивката за добрата новина? :)

142

До руский

преди 1 година

С Боби може да сте се срещали на касата в посольството?

141

Ом

преди 1 година

До До Боби до 138..В грешка си,в Русия си е европейският стандарт 220-240волта/50 Hz,американският стандарт 110-127 волта/60 Hz e Щатите,Канада,Тайван,Филипини и др.Американският стандарт е въведен от Тесла и защитен с патенти.

140

До до 152

преди 1 година

190-250 може да е високото напрежение!?

139

Анонимен

преди 1 година

А бе нали украинците прочиствали населените места в Донбас? Що стана? Муахахахаха...ще ядете много бооой укриии и накрая Дзиленски ще вее бялото знаме.

138

Анонимен

преди 1 година

Слава на братска Русия! Бой по Западния империализъм и шовинизъм Вова!!!-:)))

137

До Боби до 138

преди 1 година

Спри с енергии ните глупости! В САЩ напрежението е 220в.,честотата е 60 нерца! В Русия напрежението е 127 в.

136

антиджуджак

преди 1 година

То е ясно че се търси синхрон във нападението -. НО- талибаните караха руските пилоти да летят на 10 000 метра и да изсипват ей така бомбите ... явно запада гледа сейра на украйнците къде са стингърите и др средства за борба със самолетите , щом на самолетите е дадена възможност да си вършат работата , то няма спиране ! то така и танковете ще им бъдат унищожени ! Първо трябва да се реши въпроса със руската въздушна подръжка - руски самолети не трябва да има иначе край !

135

Ехаа

преди 1 година

Така ми липсват селфитата с украинския байряк пред всяка керемида и дирек. Никой не отразява вече победите на героите, що тъй? Чете и гледайте ще разберете защо има го и в западната преса - единственият път за Бахмут е отрязан остават 10км до пълната обсада. 17-18г мобилизирани укри минават на страната на РФ...а и какво да правят пишлеметата, напълно разбираемо е.

134

Киро Канадеца

преди 1 година

ДВ с патос, но далеч от истината. Украйна отдавна е разгромена и е въпрос на месеци за тотален крах. Крепят а още инжекциите от Запад, но до време.ПРОПАГАНДА!

133

Чичи

преди 1 година

Демек, човека каза : " Скоро Бахмут ще е руски "

132

Мда

преди 1 година

Прочета ли напоследък как нещо е без значение, щото били само две къщи и плевня, пък после за смелата отбрана - вече е ясно, че за ВСУ нещата са се сговнили поне преди седмица.

131

литературовед

преди 1 година

лично мен винаги ме кефи как разните "медии" - ббц, дойче зеле и прочие експресионистично и художествено описват "героичните, неустрашими, зачервени от адреналин, тактически готови и взиращи се в картата готови до последна капка кръв, патриотично и всеотдайно" украинци да се опълчат на "озверелите, долни, мръсни, неуки, неграмотни, агресивно-олигогфренизирани, демонични" руснаци, които все пак нали някак успяват да им дръпнат кафявото... бива пропаганда, бива, ама айде стига....

130

Боби

преди 1 година

До 138 Защо практически само в САЩ напрежението е 110в ? Защото 220В е по-икономично и защот енерго ситемите в СССР и Еврпа през ВСВ са разрушени всички минават на новия по-добър стандарт. Но в САЩ за да минат на 220 ще трябват зверски инвестиции а сега още по-големи. Седят си на 110В и генерират загуби по дължината на всеки кабел. С други думи казано И преди и след ВСВ енергосистемите се контролират по един и същ начин - Включително и за ВЕИ. ВЕЦ - Водно електрическа централа предхожда ТЕЦ

129

До руский

преди 1 година

Знаеш ли че руския има падежи? Много ти е развален руския!

128

Анонимен

преди 1 година

До Дон Балон "Добре де , нас ако ни нападнат, питам се - струва ли си да умирам заради Боко , Доган, Пеевски и цялата крадлива политическа *** и свързаните с тях бизнесмени?" -------------- ще миргаш за евро-атлантическите ценности хахахаахах... Е точно вчера гледах интервю с некав краварски пагон с много звезди, който пряко заяви, че се подготвя разрастването на "силите на нато" и в България! Миналата седмица от гроб заявиха, че се обмисля законен начин за мобилизиране и на неслужилите. 1+1=???

127

"РейнМетал"

преди 1 година

Въх, Германия ли се явява тила на Украйна, не знаех...

126

До до Боби 110

преди 1 година

Сигурно говориш за енергосистеми преди ВСВ?

125

Дон Балон

преди 1 година

Добре де , нас ако ни нападнат, питам се - струва ли си да умирам заради Боко , Доган, Пеевски и цялата крадлива политическа *** и свързаните с тях бизнесмени?