164

Контраофанзива

преди 1 година

Последни новини - руските сили буксуват в Бахмут, а украинските настъпателно се движат към Киев.

163

Анонимен

преди 1 година

Украйна има ракети на нафта и нафталин с обсег 350 км. Морски дронове от джет и въздушни дронове от Алиекспрес по 5000 долара. На тези играчки монтират боеприпаси от втората световна война. Ей с това бият руската непобедима армия

162

Анонимен

преди 1 година

За себе си аз нямам съмнение че евроатлантическите сили участват със свое население във войната. Защото от гледна точка на запада си е война.

161

Боби

преди 1 година

До Гиб Мелсън ПУМА е БМП с 6 члена десант - пактически не са пострадали само водачите и командирите на бойните машини. А самата ПУМА струва двуцифрено число в милиони евра...

160

смешно

преди 1 година

браво на журналистката даже не си е направила труда да прочете това , което е написала, за информация , в европа използаваме мерна система си , а тук мерните единици са в мили наглосаксонската системя дето мерят в пръсти и лакти и крачки, тая госпожа даже не е прочела това което е превел гугъл ....копи пейст те прави за смях

159

Гиб Мелсън

преди 1 година

Немския министър на отбраната Борис Писториус е пожелал на 12-те ранени немски танкисти от танковете Пума бързо оздравяване и е заявил, че преживява тежко тази злополука с катастрофилирати танкове.

158

Гиб Мелсън

преди 1 година

На Запад ги е страх някоя руска ракета да не долети и до тях и усилено тренират. В Германия в Долна Саксония на военния учебен полигон Гарделеген в град Сакзенахалт два танка Пума са се сблъскали при тренировчно обучение. Танковете са се сблъскали като се движили на заден ход. В резултат има един тежко ранен немски войник откаран с хеликоптер до най-близката болница и още 11 ранени немски войиници от девета танкова бригада.

157

Кос

преди 1 година

До Анонимен Тинтири минтири... Нищо няма да направят рашките. Гола вода са в тактиката и стратегията..." - Краварският оптимизъм е вреден за вашето здраве. Как да е вярвайте си ! :)))

156

Боби

преди 1 година

До Иван Иванов Защо няма партизанско движение(не бъркай с ДРГ) в "окупираните"/"освободени" зони на Украйна от РФ? Защото там няма ТЕРОР(е ако си ДРГ ще опандизят ако не те гръмнат преди това) Говори си на Мова, няма проблем, Говори на Български няма проблем(за нашите сънародници), Хуманитарка има за всеки Издават ти паспорт, преизчисляват ти пенсия и трудов стаж Опростяват ти дълговете към Ъкраинински банки и правителство и започваш на чист лист живота си. А също и не те Мобилизират/Могилизират

155

Боби

преди 1 година

До Ом Сега стандарта на електромобилите е 220В/12В за да се намали диаметъра на хилядите кабели които електифицират съвременните автомобили и за да са по-ефективни самите двигатели скоро Електомобилите и Хибридите се очаквеа да минат на 400В/48В съответно тягови и останала електромрежа. За елетромрежата могат да се намали диаметъра 4 пъти респективно масата на всички кабели ако се премина на 48В стандарт. А 400В е стандарта за трифазен ток в Европата.

154

Иван Иванов

преди 1 година

Насила не може да се създаде мир. Не знам, няма аналог войната, по мое мнение. Пълна Сръбско-българска авантюра.

153

младен

преди 1 година

"...поне може да имате секунда или две да се скриете, след като ги чуете да идват", разказва сержантът." - Я пак??? За толкова не може само да си помислиш на къде да тръгнеш камо ли за нещо друго.

152

Анонимен

преди 1 година

До тинктури-минтири.А ти какво искаш да газят наред и няма значение,че в Бахмут са останали около 10000 цивилни.

151

Боби

преди 1 година

До 150 "за напрежението в електропреносната мрежа, ще кажат утвърдително, че стандартното напрежение е 220 V. За тяхна изненада, въпреки старите и познати стикери, върху които се посочва общоприет стандарт, вече не са от значение. От 2015 г. Руската федерация има нов стандарт- 230 V и 400 V нива, което отговаря на европейските стандарти. Честота на захранващото напрежение - 50 Hz.

150

Анонимен

преди 1 година

До Ха-Ха.Те в Донецк и Луганск са над 70% са украинци,които харесват Русия,не случайно се бият на нейна страна.То от 2014 година си има война там заради това.

149

Трончо

преди 1 година

Само не разбрах, Нелито там ли е била, или си ги изсмуква от някъде тези дълбокомислени заключения...

148

Анонимен

преди 1 година

Ядосаш ли руската мечка няма отърване! Ни НАТО ще ги спаси ни Краваристан!

147

Анонимен

преди 1 година

до 160 Те и през ВСВ се учеха да имират браушките все по-бързо и накрая стигнаха Берлин, кравар! Красота!

146

Анонимен

преди 1 година

Учат се няма спор. Учат се да умират все по-бързо. Те умират за да живе царя-батюшка и си преследва налудничавите си амбиции. Новият Безсмъртен полк стана цяла армия, а след нея още една армия от инвалиди да им носи портретите!

145

Анонимен

преди 1 година

до 157 Мухахахаа....буксуване напредвайки. Муахахахаа..