451

али

преди 1 година

Моето мнение е че Путин загуби, Русия също....

450

Анонимен

преди 1 година

Кафе? Навън е слънчево.

449

638

преди 1 година

След като ти и себеподобните ти господа и госпожи Никои станахте експерти, защо тя не може? Тук всеки коментиращ разбира от политика, икономика, медицина, финанси, ВСИЧКО разбира и най-много знае (е, малко е беден, защото нищо не става от него, но това е друга тема, там другите са виновни), та къде е проблемът точно с тази жена?

448

Анонимен

преди 1 година

хахаха не мога името на атворката на статията е цензурирано в коментарите, видна евродемократичност хаха

447

Анонимен

преди 1 година

Нелито х ристова стана от виден вирусолог миналата зима, виден геополитик тази зима! Браво ***, само така, грантове му е майката!

446

Анонимен

преди 1 година

Путин още не е започнал войната в Украина, вие обсъждате какво ще стане ако я загуби. Много весело )))))

445

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Това обаче няма как да стане. Щатите си въобразяват, че "ЗЕЛЕНОТО ЗОМБИ" ще им свърши мръсната работа, а Европа е длъжна да хрантути нелегалните му емигранти. "БАЙ ДРЪНЧО" ако можеше да направи нещо да го е направил. Когато тази по***на яма воюва с някого, не предупреждава и не говори, а директно бомбардира и избива всичко на ред. Барабар с невинните.

444

Анонимен

преди 1 година

Това , което ще се случи е апокалипсис.Но не се притеснявайте, ние няма да го видим...

443

Анонимен

преди 1 година

Какво ще се случи? Ще изчезне империята на злото.

442

Селянин

преди 1 година

Мечтите на евроатлантическите ***

441

Анонимен

преди 1 година

А дано ама надали !

440

Анонимен

преди 1 година

Интересно защо този род хипотетични статии се пускат в края на съответното денонощие, а не сутрин или следобедно време?!

439

Анонимен

преди 1 година

"Проблема си е във вас , във вашите бащи , дядовци , прадядовци."--------------- Наивник. Пак повтаряш мантрите на запада в стил "заслужавате си го, некадърни сте и за това ще сте ни роби". Даваш ли си сметка, че на същите признаци отговарят 90% от държавите в любимата ти бледолика мекокиткова Ивропъ? Или някак си целия свят са уунтерменши с изключение на най-злобния милитарист-главорез?

438

Анонимен

преди 1 година

Ядрена държава неможе да загуби война срешу не ядрена таква

437

До 633

преди 1 година

Да и всички ядрени сили са подписали такъв пакт. Това означава , че ако сега САЩ нападне Русия с ядрени оръжия (следиш ли ми мисълта) , то всички останали ядрени сили (Китай, Индия , Великобритания, Франция) са задължени съгласно това което са подписали да се намесят на страната на Русия. Подчертавам отново - на страната на Русия. Същото , обаче важи в пълна сила и за обратния случай или за какъвто и да било случай от този род.

436

Анонимен

преди 1 година

Какво ще се случи - евроатлантиците ще се събудят от алкохолен нарко делириум след поредното жедър събиране и с ужас ще осъзнаят, че е било само част от шизофренично бълнуване.

435

Анонимен

преди 1 година

няма начин - да притежаваш най страшното оръжие на света и да загубиш - такъв случай в историята не е имало- още повече че имат примера на краварите дето метнаха 2 атомни в япония без да има нужда- и бомбиха сърбия с обеднен уран - та още има пострадали и в българия и войници на нато дето съдят щатите - точно за това

434

До 635

преди 1 година

То това е вече факт. Точно такава България ще оставите на децата си. И не търсете проблема в Путин , Байдън, ЕС , Русия , САЩ или НАТО. Проблема си е във вас , във вашите бащи , дядовци , прадядовци. Три загубени войни и три национални катастрофи , после сателити на СССР , сега сателити на Запада, винаги некадърни , пък и отгоре на всичко- вечно мрънкащи и несгодни човечета , на които всички останали са им виновни. Разбери едно - на света не му е нужна нито въшливата БГ нито въшките в нея.

433

Павел

преди 1 година

Ако Оланд беше по-умен щеше да остане президент! Той не пожела да подаде ръка на Путин на международна среща преди Украйна. После се хвърли в обятията на второстепенна актриса. Не се ожени за жената която го вкара в голямата политика и от която има 3 деца!

432

До 638

преди 1 година

За да се случи това което казваш би трябвало първо да се върнат на власт истинските фашисти. Ако си мислиш , че ковид истерията, която се вихреше до преди началото на войната е организирана от фашисти - то ти си в заблуда. Фашистите няма да се занимават с ковидарщини. Фашизма защитава обикновените хора от народа точно от такива мошенници или пък от терористи и сатрапи, като теб и твоите идоли. Така , че се моли да не се върнат фашистите , защото Аушвиц ще ви се стори като детска занималня.