471

Анонимен

преди 1 година

Той вече я загуби... Седнал да докарва автобуси в Москва да се радват от провинциите дивни как ДНР и ЛНР били вече част от РФ (нищо, че Русия владее 20% от тях и партизаните са навсякъде там и населението не желае и да чуе за част от РФ), защото нормалните заможни граждани на Москва умират от срам че са руснаци. Абе, всеки който има приятели образовани заможни руснаци, знае какво мислят за "специалната операция". Който можа, избяга от Русия. Някои паднаха по стълбите и загинаха, други са в клетк

470

Анонимен

преди 1 година

До хм - Като чета разбирам че обичаш да смучеш , внимавай палците ти ще почервенеят.

469

Анонимен

преди 1 година

Ккаво ще се случо, ако спечели ...

468

Анонимен

преди 1 година

Ако зависи от поляците, ще раздробят Русия на малки държавици, а най-готините парчета от операцията, ще запазят за себе си.

467

Анонимен

преди 1 година

По-вероятно е Слънцето да угасне и Земята да спре да се върти. Русия НЕ МОЖЕ И НЯМА да загуби тази битка - Специалната военна операция в Украйна!

466

хм

преди 1 година

До ъхъъ Как си ги вярвате тези неща? Така ли не виждате, че Русия 10 години е водена и напътствана чрез косвени действия накъде да поеме и какво да направи. СаЩ си спретната майдана в Украйна, провокираха проблемите в Донбас, предизвикаха Русия и накрая: кой ги карал да навлязат в чужда страна? Ами то и за *** е ясно кой ги накара. САЮ си преследват техните интереси и само си търсят аватари. Те винаги са в ролята на добрия, а всъщност са вълк в овча кожа.

465

Анонимен

преди 1 година

Прокси война, използват украинците да платят цената. 100 год. ще са задлъжнели. ФАЩ се опитва да изтощи Русия, сами признават, че не са преценили добре и не се получава.

464

Анонимен

преди 1 година

Русия е много голяма държава - един миг невнимание и изскачат зайчета.

463

sev

преди 1 година

Въпросът е не ако, а когато загуби войната. Руснаците пак ги чака глад, мизерия, престъпност, дива азиатщина с която за закърмени.

462

хм

преди 1 година

Каква статия само!!! Явно изключваща всякакви варианти за преговори и разбиране на дипломатическия фронт. Стана вече съвсем ясно, че целта на запада ще е война до дупка, без оглед на жертвите и разрушенията на Украйна и украинците. На запада всъщност изобщо не им пука за тях. За тяхната свобода и справедливост. Намериха си аватар, чрез който да се бият с Русия и само осигуряват оръжията. Жертвите и разрушенията са за сметка на Украйна.

461

Ако Русия загуби

преди 1 година

Отпада възможността отново да гледам всеки петък руски новини и тъпите им филми ! Да си пият каналин и да маршируват със ордените !

460

Гер, себеотциние и -

преди 1 година

-- мъжество ! Така иска да го играе Путин, но ще играе това което му позволи нато ! Кефят ме как за финал винаги представят апокалипсиса след третата световна при който целия свят е унищожен но не цяла Русия !Момчета на Украйна и една кутия цигари нямаше да дадат ако ги беше стърх от трета световна -- да не я искат но са години преди вас и даже ви го ,казват че дори вие да започнете със атом те ще ви ударят конвенциално .Ако русия унищожи Ню Йорк -просто не искам да знам отговора !

459

Анонимен

преди 1 година

Ако загуби цялото човечество губи това ще стане. Ако спечели целия свят също печели , но за сега не виждам изгледи за това ако сме обективни.

458

Анонимен

преди 1 година

Герб и ДБ и ПП да не се скатават немедлено на фронта да заминават.

457

Анонимен

преди 1 година

Този Невзоров след като вече е украински гражданин да не се стакава ами на фронта да заминава и жена му лидия и тя. Стига скатавки. Всички украински граждани на фронта.

456

Анонимен

преди 1 година

Ако спечели - печели за себе си, ако загуби - губи човечеството.

455

Анонимен

преди 1 година

До Хмкопейка, няма сценарии за ядрена война... освена ако късия не е решил окончателно да тури хикса на пропадналата държава!

454

Анонимен

преди 1 година

"Моето мнение е че Путин загуби, Русия също...."-----------------Твоето мнение е като глутеуса - всеки си го има. Айшето от Столипиново също.

453

Anonymous

преди 1 година

Какво ще се случи след като и този съветски сатрап пукне ли? Много просто - руснаците ще продължат да гризат секвоята откъм дебелия край още десетилетия, ако не и столетия напред. Което напълно са заслужили. Че и отгоре.

452

Всеки ден

преди 1 година

Е една малка победа