82

Анонимен

преди 1 година

БСП е терористична организация. Същества без съвест и морал. Ако могат, биха повторили кланетата, защото са извееерги, подобни на червената армия и шефовете си в Кремъл.

81

Едно

преди 1 година

Свястно действие от БСП!

80

Анонимен

преди 1 година

Народният съд е бил натиск отвън. След войната се подписва договор и България се задължава да направи народен съд. Така е било в цяла Европа. Е, да, нашите са се престарали в слагачеството си към силните на деня и са пресолили манджата. Но нима и днес не е така? Нашите управници са си такива. Чупят си гръбнака пред всички силни на деня.

79

До историк

преди 1 година

Паллячо, в България този трибунал се изражда в клане. Избити са всички несъгласни с властта на шумкарите. Ходи разправяй болшевишките си тъпотии някъде другаде.

78

Анонимен

преди 1 година

А болшевика тиквен дали е почел жертвите.

77

Историк

преди 1 година

След края на Втората световна война, победителите ( така наречените велики сили ) задължават всяка страна да създаде трибунал. Задачата на тези трибунали е била да бъдат съдени всичи поддърници на немските фашисти. Това се е случило в цяла Европа. В България този трибунал е наречен Народен съд. Били са осъдени на смърт около 3000 човека. Главните виновници от Германия са съдени от международен трибунал в Нюрнберг.

76

Анонимен

преди 1 година

Всяка година психо десните показват, че са фашисти и не са съюзници на САЩ и Англия.Явно си мечтаят за четвъртия райх на Борман.В България няма истински демократи, а пребоядисани фашисти.

75

Анонимен

преди 1 година

Народният съд е учреден с подписаното примирие със САЩ и Великобритания, на които България бе обявила война и която бе победена като съюзник на Хитлер. Създаден е от правителството на Отечествения фронт, в което БКП е имала само 4 министри, които не могат да наложат мнението си. Съденето на виновниците за въвличане на България във световна война и престъпниците от другите европейски страни е потвърдено със споразумение в Лондон на 4-те Велики сили победителки.

74

Анонимен

преди 1 година

Явно комунистите малко са трепали, щом още има хора, които плюят по комунизма. Избили 5000 човека и вече народен съд. Във Франция избиват стотици хиляди и никой не реве.

73

до

преди 1 година

Костадинов драги е фашист, и то от най -отявлените.

72

Софиянец

преди 1 година

до 77 А не беше ли това хубаво, че имаше софийско жителство, А? Сега ревете че София се напълни с всякакви селянджъри.

71

Анонимен

преди 1 година

Айде, да сме обективни. В периода от 1923 до 1944 са избити десетки хиляди противници на правителството. Гео Милев е извикан за справка в полицията и не се връща повече. Когато комунистите взимат властта един партизанин казва: "досега плакаха нашите майки, сега ще плачат вашите майки". Било е време на отмъщение и реваншизъм. Крушката си има опашка.

70

Анонимен

преди 1 година

Да не си на мястото на БСП.Навсякъде фашисти и депесари.Няма с кой да влезеш в нормална коалиция.Е затова Радев да си управлява.Благодарим на ДПС , че напомниха колко много от тази опустошена България е дело на Ахмет Доган.

69

До 70

преди 1 година

Глупости.Бяхме спокойни,за всеки имаше работа,храната ни беше истинска,ходехме по 2 пъти в годината на море и планина по две седмици.95 % от хората имаха собствени жилища,тока беше 8 ст.билетчето за трамвай 6 ст.,бензина 30 ст.Е,не можехме да ходим на запад.Е,и?Сега като ходим,та голем келепир.Фойдоха тук с хипермаркетите да си пробутват *** и банките да ни ограбват.

68

Хахо

преди 1 година

Костадинов да изгони всички от групата му които станаха на крака.Иначе рискува да не влезе в парламента.

67

Адмирации

преди 1 година

Русия има от Иво визията да върне СССР, под формата на подобрена Руска Федерация, съвсем различна политика от запада! Политика към човека, към народа, социална! Дано Русия стигне далеч в Европа и станем република в състава и!

66

Анонимен

преди 1 година

До 56 При Живков..... Но имаше вечна дружба с КПСС, Ленински съботници, нямаше стоки по магазините, но пък имаше огромни опашки, имаше дефицит, имаше софийско жителство, за панел чакаш 20 години /ако го дочакаш/, за Лада 15 години и т.н. Имаше само първа програма докъм 12 вечерта, имаше партийни/комсомолски събрания. До ГДР само с разрешение от милицията. Не беше живот това. Държава-затвор.

65

мдаа

преди 1 година

В периода 1940-1944 г. у нас са арестувани от властта 64 345 души, участници в Съпротивата, от които на смърт са осъдени и разстреляни 12 461 човека (сравнете с присъдите на Нар. съд), другите са пратени в затвори и лагери. Убити са без съд и присъда 20 000 ятаци и са изгорени 2 139 къщи. Доживотна присъда са получили 1 933 и са интернирани 31 250 души. Правителствата на цар Борис и на малолетния Симеон са раздали близо 200 млн. лв. за партизански и яташки глави.

64

Предположение

преди 1 година

За БСП - те са ясни! А комунистическите Faтмаци ОТ ИZZPAЖДАНЕ почетоха ли жертвите на престъпния комунистически режим? Някой ако знае, да каже! Мисля си, че това е голяма ТАЙНА!

63

Лаврентий Берия

преди 1 година

Всичките които отричате комунистическите зверства, сте и фенове на Путин. Което ви причислява към оная група която нарича себе си "русофили", но всъщност сте "путинофили". Кланяте се на едно Гей Джудже, което сънува Императорска корона. Кланяте се на масов убиец. А това не е странно - все пак тея дето възхвалявате са наследниците на комунистите които извършиха през 1925 кървавия атентат в "Света Неделя" убивайки 160 човека. Няма да се учудя ако и него оправдавате - човешкото при вас липсва.