122

Некъф

преди 1 година

На кратко за комунизма, 1967 година в Енфилд, северен Лондон е поставем първия банкомат в света, а 1969 година в СССР е започнал да функционира първия завод за тоалетна хартия и е издадено ръководство за ползването и от населението на така наречения "хубав" комунизъм!

121

Анонимен

преди 1 година

Докато управляват комунисти и навсякъде е пълно с комунисти в трите власти, медиите, университети, фирми, ще е така.

120

Маргарит

преди 1 година

На всеки комунист бих му разбил главата в стената и в радиатора както на Неризанов!

119

Анонимен

преди 1 година

Агента на ДС Сава каква точно жертва е на комунизма? Те всички от ръководството на ДпС са хора на ДС. За тези изверги гласуват някои от турците в България.

118

Анонимен

преди 1 година

Отвличане на вниманието. Когато кажат "комунистите са виновни" автоматично все едно казват "ние сме невинни, щото не сме от тях". Да, ама вие управлявате държавата от години и става все по-зле. Всички, управлявали България в последните 30 години, са виновни.

117

до 127

преди 1 година

тези неща трябва да се пишат в учебниците за да знаят младите какво зло е комунизма .

116

Анонимен

преди 1 година

Айде стига с тоя комунизъм. Минаха 35 години откакто си отиде комунизма и все още комунистите са виновни. Ще минат още 50 години и пак комунистите ще са ви виновни. Все друг ви е виновен, все си измивате ръцете с другите, за да прикриете колко сте крадливи и некадърни.

115

Анонимен

преди 1 година

до 110 Костадинов не напусна залата с депутатите на БСП, но я напусна когато Цонев каза минута мълчание в памет на жертвите на комунизма. Неговите депутати обаче останаха в залата в тоя момент.

114

Реалист

преди 1 година

До мда. През цялото време. Но те не са избягали, а се възползваха от възможността на демокрацията да пътуват свободно и да учат, работят и живеят и в други страни. Както, междувпрочем, го правят не само българи.

113

До 120

преди 1 година

Вашите приятели съюзниците ни ги взеха.

112

Анонимен

преди 1 година

БКП / БСП - извън закона .Сега е момента ....

111

Анонимен

преди 1 година

Едно време улиците в София се е казваха "Берлин" и "Германия", после ги прекръстиха на "Москва" и "Ленинград", а сега е "Мадрид" и "Брюксел".Тука на тая територия е така. Всички се кланят на силните на деня. Но комунистите поне построиха доста неща. А днешните само крадат и рушат.

110

който ни върна

преди 1 година

и колко време бяха наши, след като ни ги върна?Или това са подробности от незначителен характер?

109

Мда

преди 1 година

А ще уточниш ли тези три милиона кога избягаха от комунизма след 1989г., или след 2000г.

108

До лллл

преди 1 година

Ауууу, този лош Хитлер, който ни върна Беломорието, Македония и Добруджа. Защитил е българския идеал. Истински злодей, според безродната сггган!

107

До 110

преди 1 година

Абе аланкоолу тези три милиона избягаха от цветущия комунизъм след като рухнаха телените огради на рая. И тук останаха техните синчета да ни заблуждават с демокрация като борисов петков ниновА доган и др. Нарочно с малки букви.

106

Анонимен

преди 1 година

Докато в българския парламент има партии, които подкрепят престъпни и антибългарски режими, няма как да се върви напред. БКП защитават престъпленията на шумкарите и на червената армия, ДПС не признават арменския геноцид и са против почитането паметта на жертвите след Априлското въстание, Възраждане подкрепят режима на Путин, който бомби българите в Украйна и затваря училищата им.

105

Лллл

преди 1 година

Комунистите са социалист , а социалното общество е справедливо общество !!!

104

Анонимен

преди 1 година

БСП сигурно се подготвят за въоръжена борба. Отново ще стават шумкари омръзна им да са руски болшевики.

103

лллл

преди 1 година

Ако се говори за жертви , те трябва да са за всички режими . А фашизмът е най-жестокият режим . И ако не е била антифашистката борба поета от комунистите сега да честваме Хитлер и всички негови зверства