162

BNT

преди 1 година

Защо в централната емисия по БНТ дори не споменаха за това?

161

Анонимен

преди 1 година

Ето заради такива действия БСП залязва. Наследниците на атентаторите от света Неделя и избилите десетки хиляди .

160

Анонимен

преди 1 година

Честит ден на денацификацията в България. Дано пак се повтори този период.

159

Анонимен

преди 1 година

След като не са почели паметта на жертвите на комунизма, значи са съгласни с престъпленията на своите предшественици (БКП) и не признават умишлено причинените от тях страдания на убитите и техните близки, така както днес К.Нинова отказва да признае за реална войната срещу Украйна и изпращане на военна помощ... такава партия има ли изобщо място в парламента ?!

158

Сюлейман паша

преди 1 година

,,Освобождението" ви наподобяваше това на путиновското.Уж щеше да продьлжи 4-5 дена, но Осман паша преполови армията им и над 150 000 крепостни пияни мужики не успяха да прекосят Дунава на обратно!Добре,че им помогнаха украинци,румьнци,фини и вс остальная сво...лочь! Ако си мислиш,че са дошли да ви освобождават,значи си невеж по история...Дошли са да ви заробят!

157

Анонимен

преди 1 година

И Помнете ! Един ден ще има нов Народен съд . За нац. предателство . Много хора ще платят с кръв и имущество.

156

Анонимен

преди 1 година

А тия които почетоха жертвите на комунизма не са ли бивши комунисти ? И откъде се пръкнаха толкова антикомунисти,демократи" ,,евроатлантици"? От Вашингтон ли дойдоха или от Брюксел ?

155

Сюлейман паша

преди 1 година

Голямо ,,освобождение",няма що!На народен език- ,,от трьн та на глог"! Багажа ви е мальк и винаги ще гледате да се адаптирате кьм силните на деня-и ,,така до края на света",както имаше една песен.С удоволствие бих дошьл да те ,,видя",но ти едва ли ще сьбереш пари за билет до София! Пьк и с тия кьрпени *** по Витошка...не ставаш.

154

преди 1 година

ПОСЛЕДНАТА КРЕПОСТ НА КОМУНИЗМА В БГ Е ЕВРОАТЛАНТИЗМА!

153

От хората

преди 1 година

До колкото си спомням от историята,от социализма няма снимки с набучени глави на опозиция,но на снимки от преди 9 септември имаше такива.Хора,с тази злоба и противопоставяне няма да стигнем до никъде.Ще продължаваме да сме бедни и задния двор на ЕС.

152

така де

преди 1 година

е защо другарката Нинова да се извинява и почита жертвите , тя първо беше в СДС , после стана комунистка :)

151

Анонимен

преди 1 година

Путин прави голямо човешко жертвоприношение на неговия еврейски бог Ваал Хамон Човекоядеца! Не е война, голяма еврейска касапница е. Славянски холокост.

150

Анонимен

преди 1 година

В 21 век, това е срамно!Тотална липса на почит към българската история и народ и към принесените огромни човешки загуби (и демографски и политически и културни), които до ден днешен имат своя непоправим отпечатък. Подобен акт трябва да бъде не само морално, но и законово подсъдим!

149

Анонимен

преди 1 година

3 милиона избягаха от капиталистическия рай в България след 1989 година. Преди 1989 стигнахме 9 милиона население, а сега в България са останали 3,5 милиона и още 3 милиона са в чужбина.

148

до 147

преди 1 година

ако беше така соц лагера нямаше да бяга на там !

147

Анонимен

преди 1 година

Тези отдават почит към виновниците за националната катастрофа на България виновни за участието на България на страната на нацизма и фашизма и провеждали такава политика в България. САЩ няма ли да се намесят и да ги вразумят?

146

За мда

преди 1 година

Веднага след като отвориха затвора 1 милион за има няма две години. След това по 100 хил на година. Доволен ли си? Защо не избягаха отЗапада тук а обратно, а?

145

Анонимен

преди 1 година

Присъдите на Народния съд, както и в другите победени държави във ВСВ са по заповед на САЩ, ВЕликобритания, СССП, Франция. Даже Франция е настоявали за повече и по-строги присъди.

144

Анонимен

преди 1 година

Сюлеймане, от такива като тебе се освободихме през 1878 г. Ти май не си го разбрал.А е така защото даже не си турчин , а турчеещ се .ангал. Но ако си толкова ербап, излез в центъра на софия, ама не зад оградата на джамията и го кажи на висок глас. Ние ще сме наблизо.

143

Анонимен

преди 1 година

Филиалите на БКП, да почитата жертвите на комунизма смях. Ми те в тоя парламент са милиционер, комуниС, милиционер, комуниС,.......... Импекса пък излезнал да глътне въздух