53

понеже сме

преди 1 година

в политическия прайд на Путин в ролята на леко наведения пасивен получател

52

Анонимен

преди 1 година

Корупцията си е корупция . Няма нужда от други определения. И да я усещаме, и да не я усещаме, резултатът е виден - от години сме най- бедни в ЕС.

51

Анонимен

преди 1 година

Заради политическата корупция от 9 милиона станахме 6.

50

Дедо Морз

преди 1 година

"Има видим резултат срещу дребната корупция и тази на чиновническо ниво." Точно тъй, ама... СТЪЛБИЩЕ СЕ ЧИСТИ ОТГОРЕ НАДОЛУ. Без тия номера, моля, на тарикати с власт. Не всички жители на тая територия са с едноцифрово IQ.Май съдебната система още не е поняла.

49

Политическа корупция

преди 1 година

Абе какви са тия нови видове корупция дето бликнаха изведнъж? :D Едно време имаше най-обикновена корупция и най-обикновен грип, а сега... какви времена дойдоха само, а?

48

Това не са

преди 1 година

корупционни бомби, а мръсни партенки. Нямат нищо общо с престъплението корупция или със законите, а са по-скоро с амбициозни ***, лапнишарани и традиционното мръсно бельо което политическите партии вадят преди избори.

47

Корупцията

преди 1 година

като всяко престъпление трябва да има три неща - мотив, оръжие и възможност. Да започнем отзад напред. Как да заподозрем корупция - примерно Назначен е министър, който няма българско гражданство в разрез на основния закон - Конституцията. Мажем да потърсим прична това да се случи - ако установим кой е дал парите. От там на сетне остава да намерим конкретната пачка или златно кюлче или банкова транзакция и да докажем чрез маркиране, време и място, че са ползвани конкретно за постигане на целта.

46

Бардак ГЕРБ

преди 1 година

Бойко превърна държавната вила "Секвоя" в кyрвенски бардaк. Нормално Кирил Петков да не иска да спи там - може да хвани гъбички и други и пишкaта му да цъфне като розичка и после да не може да думка жена си и Лена. Киро е мъж с изградени хигиенни навици.

45

Какво да ви кажа

преди 1 година

Емблематичен случай с "шкафчето на Борисов" още виси неразгадан, за какви резултати говорим изобщо???!?!?!?!?!?

44

Вероятно

преди 1 година

кюлчетата пистолета и пачките ги ползват за някаква еротична игра. Само така може да се обясни наличието им на нощното шкафче. Още повече в контекста на розовия презерватив върху шкафчето. Може да имат и белезници. Но в края на краищата това са си лични неща и едва ли могат да минат за корупция, даже не са и достатъчни да минат за перверзия щом се случват между разнополови възрастни хора.

43

Бойко Ескобар

преди 1 година

"Спя с пистолет и пачки на нощното шкафче, защото ако ми се наложи да бягам през нощта, по-бързо ще си събера важните неща."

42

Становище на Лойко

преди 1 година

"Пистолета си го държа на шкафа, спинкам си сладко-сладко, но пачките са монтирани на клипа и снимките."

41

Анонимен

преди 1 година

Прокурорите по делото с шкафа да изпратят запитване до НСО как някаква си там Мата Хари влиза в държавна вила с пачки, злато и пистолет и ги монтира в на Боко Шкафчето.

40

Аха - ясно.

преди 1 година

Бойко е пъхал евраците в шкафчето (а не в сейф), защото му е харесвало чат-пат да "хвърля по едно око" на това колко е работил предната седмица. Ударна доза адреналин и допамин, мотивирало го е да "работи" повече. Това е като наркотика - всеки ден виждаш как се трупат пачките и ти доставя удоволствие, вдига ти самочувствието. Нали се сещате че няма как да си отваряш сейфа по 5 пъти на ден, за да си гледаш пачките - по-лесно е в шкафчето до леглото $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

39

Ако Мата Хари

преди 1 година

имаше снимка на даването на златото и еврото в ръцете на Боко от някой, който съответно получава достъп до някаква привилегия, примерно да стане омбусман или да стане министър в нарушение на Конституцията и съответно тези кюлчета и пари са маркирани със светещ прах, а полицията дебне със специални разузнавателни средства и запише разговора. После тя се яви като свидетел пред съда, заедно със всички събрани веществени доказателства и съдът отсъди - тогава ДА - Видими резултати.

38

В спалнята на Лойко:

преди 1 година

"Отвори чекмеджето и си вземи 2 банкноти от по 500 еврака"

37

Годишнина

преди 1 година

България има спешна нужда от нов Народен съд.

36

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ

преди 1 година

Мата Хари снима спалнята на Боко на видео и показа как в шкафчето му има евро и злато.

35

До 37

преди 1 година

Очевидно снимка на шкафче пълно със златни кюлчета не е доказателство за нищо, а още по-малко за корупция. Със сигурност заплатата на Боко за 12 години е била достатъчно голяма за да инвестира в известно количество злато и не е нужно за е от корупционно плащане, а и човек едва ли ще дължи злато в нощното си шкафче, защото то не може да му служи за нищо - нито да си купи нещо от магазина, нито да го яде, нито да го пие, нито за лекарство, нито дори за секс.

34

Corruption

преди 1 година

Боко го снимаха с шкафче пълно с евро и злато и не го разследваха за корупция.