24

КИРО

преди 1 година

БОЙКО ПОСТРОЙ АУТОБАНИ,ОКОЛОВРЪСТЕН ПЪТ НА СОФИЯ,ТАНГЕНТАТА, ПРЕЧИСВАЩИ СТАНЦИИ, И СТОТИЦИ ДРУГИ НЕЩА, БИЛ КРАДЯЛ, ДОКАЗАТЕЛСТВА НЯМА, НО ПОСТРОЕНОТО СЕ ВИЖДА ,ВИЖДА СЕ И ОТ ВРАГОВЕТЕ МУ

23

Анонимен

преди 1 година

Дана Гарсия е диана в амазонките

22

Анонимен

преди 1 година

Карлос марин е певецьт на амазонките

21

До 25

преди 1 година

Луд е

20

Козя Брадичка

преди 1 година

До Анонимен 24 - ти заплашваш ли ме?!

19

NEXO

преди 1 година

Хайде. Кога ще вкарват Киро, Христо Иванов и Nexo в затвора? Така като гледам даже не могат да докарат обвинението и до най-обикновен съд.

18

:D

преди 1 година

Първанка, я кажи сега как ГЕРБ са фаворит за следващите избори, да таeба в ГЕРБенугата гнyсна.

17

Анонимен

преди 1 година

Тоя откри топлата вода

16

ПП

преди 1 година

По един лев на всеки литър бензин са ни прибирали от джоба измамниците от ПП. След като паднаха от власт, паднаха веднага и горивата.

15

До Nexo

преди 1 година

Ами само за 6 месеца при управлението на харвардските комсомолци и шарлатани, корупционните практики се увеличиха многократно, като се почне от комисионните и офшорките за газта, мине се през военните доставки за Украйна и се стигне до Джемкорп и НЕКСО, ако продължаваме със същите темпове, цялата ни държава ще се превърне в една Криптопирамида и накрая ще бъде закрита ... !!!

14

Анонимен

преди 1 година

Семки от твоя сорт тиква . Сортов.

13

Nexo

преди 1 година

А сега при управлението на Петков България вече напреднала държава без корупция ли стана

12

Иван Иванов

преди 1 година

Какво харчене, като някои нямат доходи, ПП направи нещо разумно - да даде поне надежда у хората. Трябва да има прогрес, ГЕРБ само си приказваха за инвеститори. Не може със застаряло население да искаш супер-резултати.

11

GOGO

преди 1 година

ПЪРВАНЧО, ТОВА И ДЕЦАТА ОТДАВНА ВЕЧЕ ЗНАЯТ.НИЩО НОВА ПОД СЛЪНЦЕТО.

10

Анонимен

преди 1 година

И на предстоящите избори картинката ще е подобна: ГЕРБ към 80 депутата, Коалиция НексоБългария 41; ДПС 40; възраждащитеСССР 33; позитанците 29; чалгаджиите 17. И ако сте внимавали в казаното от Борисов, че ще иска вето на забраната за коалиране с БСП то вече трябва да сте наясно с бъдещата тройна коалиция, макар и подкрепата от позитанци да не е официална - а задкулисна :-))))

9

До Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ беше до тук!-:)) ... това го слушаме откак фигуранта вдигна юмрук, изредиха се няколко парламента и провалени правителства, тези дето изчегъртваха ГЕРБ един по един се отекоха в канализацията, а на последните избори ГЕРБ пак бяха 1-ва политиска сила ... така че подобни твърдения и констатации, само говорят за състоянието на тези които ги изричат, както и за епикризите и диагнозите им ... !!!

8

Анонимен

преди 1 година

Бойко - управлява 12 години България - най-корумпираната и изостанала държава.Бг избирателя - ПП и ДБ са виновни.

7

Анонимен

преди 1 година

Особено ГЕРБ! Вечерта на изборите,не вярваха че са 1 ви с малка преднина! Нямаше радост,защото знаеха,че няма да могат пак да " управляват" защото Никой няма да ги подкрепи! Така и стана! ГЕРБ беше до тук!-:))

6

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами каквито са ни политиците в България, такива са ни и социолозите и политолозите, превърнали се в обслужващ персонаж на определи лобита и политически сили ... откак фигуранта вдигна юмрук и държавата се разтури, се появиха в насипно състояние всякакви човечета завеяни от вятъра на Подмяната, които се опитват да ни убедят кои са "добрите" и кои са "Ангелите на Сатаната" според примитивния дуализъм на "Кирчо и кокорчо" и трагикомедията което разиграват от сцената на Българския парламент ... !!!

5

Протестър

преди 1 година

Едно е да се търкаляш по кръстовищата, друго е да управляваш държава. Нали?