38

Blaberus Giganteus

преди 1 година

като видите горното на етикета, по-добре почнете да си ги ловите из къщи и сами да си ги пържите, поне ще са пресни.

37

УУУУ

преди 1 година

Европростаците имат твърдата идея да ни унищожат!Спирайте да им купувате отровните салами!Друго спасение няма!

36

Анонимен

преди 1 година

Поредното безобразие с храната, този път привнесено от вън, оправдано от дъжравните чиновници. Утре може експериментално да сложат някаква друга химия и да следят за реакциите на населението. При положение че преди няколко дни експертът по хранене каза че човешкият организъм няма ензими за разграждане на подобни вещества, и вероятоно това ще доведе до автоимунни болести.

35

Анонимен

преди 1 година

Ще стане като в серията ресторантски вицове за мухи и косми - "просто е кацнала да си почине" и "а вие за толкова пари персийски килим ли искате в супата?" Извън шегата, вече ще купувам с повишено внимание само необработени храни!

34

Анонимен

преди 1 година

БАХБ досега понеже съвестно си върши работата, та съвети за насекоми дава. Сиренето оводнено с над 60% вода, с неизвестно колко сухо мляко и други съставки неспесифични за продукта, месата и те кой знае с какво са третирани, че като почнеш да ги запържваш пускат вода, хлябът - например черният и типовият дали не са оцветени и от фуражно брашно. Та същите тези вместо да си вършат работата успокояват хората и ги призовават да четат на латински и да си превеждат съставките на храната. Нагло!

33

до 30

преди 1 година

Що,на село как го пишете?

32

Хмм

преди 1 година

до IQ -то: Ти понеже си компетентен, явно си убеден, че храните ще се продават с листовка с активни съставки и странични действия :) Прав си - не искам да съм "читател", когато вляза да си пазарувам, пък нека да съм "чукча" :)

31

Анонимен

преди 1 година

Храната не е лекарство, че съставките и да се изписват на латиница! Трябва ясно и точно да бъдат посочени, не сме аптекари да знаем латински. Има и хора с алергии, които трябва да знаят за алерген опасен за тях. Иначе имаме безброй институции които уж следят за храните, а тук ни съветват да сме знаели латински едва ли не. Наглост и безобразие!

30

:::

преди 1 година

Тоя чичка дали знае латинските наименования на всички насекоми.Борбата с мароканските скакалци ще се води, като ги ядем.Но първо ще се третират с инсектициди .

29

Анонимен

преди 1 година

Боже, господи. Сега трябва да проверявам етикета за латински наименования, които да вкарвам в преводача за да не ям noмиите на евромалoyмниците.

28

До Евразин

преди 1 година

Докато дойдат сотаджиите имам 3мин да разбия няколко глави, да обърна всички маси из заведението и да се разкарам оттам.

27

БАЧКАТОР

преди 1 година

Браво! ЕС се изгаври с България за пореден път. Чудя се откъде имат толкова въображение. Да ядем насекоми. Превърнаха ни в Шри Ланка.

26

Анонимен

преди 1 година

"По негови думи вида на насекомото се изписва в състава с латинското му наименование"---------------А защо вместо това не слагате картинка на насекомото? Да видим кой ще ви купува продуктите.

25

Анонимен

преди 1 година

Тв и досега ги слагаха. Кучето ми не отказва саламите дето ни ги продават. А балъчковците си мислят че соя се слагало. Соя от буболечки не въм чувал да се прави.

24

младен

преди 1 година

Сигурен съм че нашите търгаши веднага ще се възползват и ще почнат да ги бутат тия насекоми. Кремвиши и салами и сега не ям, а в месото което се продава няма как да го бутнат. Май само каймата остана и ще я спра и нея или ще искам да я мелят пред мен.

23

Хмм

преди 1 година

Направете си, експеримент - изберете си лекарство и покажете наименованието на основната съставка (написано е с големи буквички) на магистър-фармацевт . Ще ви хъмка, ще ви "да"-ка, ще ви обясни всичките му ползи, ама идея и няма да си има какво всъщност е това... Та за етикетите - ще слагат надписи, защо не. Те са си свършили своето, пък баба ти Пена и с 2 см букви да го напишеш ще си го купи, че е по-евтино. Чисто и честно, нали? Нагляри.

22

Анонимен

преди 1 година

Ако има насекомо в храната ми забивам чинията в главата на този дето ми я е донесъл

21

IQ 3.14

преди 1 година

До Трак в германия вече има хора в панделата за организиране и разпространяване на "антисемитски коментари от случайни посетители" на различни форуми. после да нема "ама разбрали сте ни неправилно" и "аз изразявам личното си мнение", че тия в посолството са бая кибритлии

20

Анонимен

преди 1 година

БАБХ няма ли да организира онлайн безплатен курс за изучаване на латинските имена на буболечките, че да се ориентират потребителите правилно дали да си купят брашно от летяща или от пълзяща гадинка?

19

марги - християнка

преди 1 година

ЕС се подиграва с нас! Какво чакаме? Да ни предложат кости от трупове на прах? Пак гласувайте за "евроатлантиците", за да довършат започнатото!