58

Deep Zone

преди 1 година

То насекомите са слънце спрямо това, което се влага в храната СЕГА :D Ако нормален човек прекара една седмица поред в модерни месокомбинат, птицеферма и мандра, после не виждам как ще хапва каквото и да било от магазина.Няма да коментирам "сладоледа" и "натурналните сокове". :D Мен друго ме изумява, казваш на уж интелигентен човек да си купи боза за 2.50 лв или сладоледа за 15 лв и той те гледа като извънземен - "аз 4 броя ще си купя за тази цена" :D После "защо ми е толкова зле"...

57

Гадняр

преди 1 година

Едно време не пишеше на етикета, но все пак се срещаха гъгрици в ориза :))

56

Анонимен

преди 1 година

Нещо не схващам. Защо ви трябва да знаете какво точно насекомо има в храната?! За мен е ясно - има насекомо в храната, не я ям, а какво е насекомото изобщо не ме интересува.

55

Анонимен

преди 1 година

И въобще трябва да сте на ти с организмите от всички класове,видове,родове,разновидности по индивидуалности установили се на територии за изхранване с миграционни периоди на пребиваване по имана записани на латински по описание в етикетите за представяне с хранителната верига с разклоненията в нея по класове,видове,родове и индивидуалности на организмите вписани на латински в етикетите представени с последователността на осъществяване в развитието й с развитието на съществуването на организмите.

54

Анонимен

преди 1 година

Ама не разбирате ... Те ше са на латински, шото ше са и гмо-та, смеска от 200 разлипни рода гадинки, манипулирани с незнам си какво и няма даима име за тях, на нито един език :) ...

53

Анонимен

преди 1 година

Всичко на етикета трябва да е изписано на български език. Трябва да се обмислят правни искове на потребителите. Това наистина е някакво безумие. На който му се иска да яде щурци и др. насекоми , да си ги налови , почисти , опече или друга обработка да направи и да си ги изяде. Но да не пробутват на хората собствените си вкусове.

52

Анонимен

преди 1 година

И аз имам мниго бубиниз двора и ми помагат с яденето ... Ама бе така, както тея извpaтеняци искат. Пилците ги ядът и снасят яйчица. 3 кокошчици, по 5-6 ючица на седмица, дорде е топло, зимаска падат на 2-3.

51

До 14

преди 1 година

Ако кацне муха, ще трябва да си доплащане на ресторанта за добавяне на гарнитура с екстрабърза доставка по въздуха. Пристига, още преди да я поръчаш.

50

Анонимен

преди 1 година

На всяка опаковка голям жълт етикет, с перна рамка, с една гадна черсна бубулечка, дето има хлеб в името и се римува с арка. Поне 16 cm2 а за малки опаковки, да е поне 15 от площта на опаковката и ВИНАГИ НА ВИДИМО МЯСТО. Като при цигарите :)

49

Анонимен

преди 1 година

Требе ли да имам 3 висши образования и академични степени, само за да успея да разчета и разбера какво е написано на етикет на уж хранителна стока?

48

Анонимен

преди 1 година

20 години едван накарахме да лепят едно етикетче на български ... Свга на латиснки щяло да пише. Ама направо на кодове ги дайте ...

47

Справедливост

преди 1 година

Защо на латински. В България българския език не е ли официален? И не трябва ли и стоките и техния състав да са обявени на български? Все едно българска стока да се продава в чужбина само на български. А и каква част от населението ни може да чете на латински и длъжни ли сме?

46

Хмм

преди 1 година

Значи разговор с дъщеричката ми би звучал: "Миличко, тати закъснява. Вземи парички и купи един хляб. Ама снимай с телефончето етикета и го прати, че тати да провери на неговото, дали не е от онея, дето с мама не ги ядем, че да не напълнеем".

45

баааа го

преди 1 година

Уникален "съвет"!

44

Възмутен

преди 1 година

Що триешве глucteй?Ша та изям кат евроглистя!)))

43

Анонимен

преди 1 година

380 лева за килограм смлени щурци? Май скоро няма да го влагат по нашите храни :)))

42

Анонимен

преди 1 година

Щастливи крави, кокошки, прасета може , хора не! За тях само фуражи и болести. Щото дишат и отделят СО2 и цапат. И данъци, за подобни чиновници, дето ще ни спасяват от самите нас.

41

Всички сме хлебарки

преди 1 година

В бабахъ !

40

Анонимен

преди 1 година

Ако трябваше да се храним с червеи, ларви, насекоми щяхме да сме птици. Те си имат специфична храносмилателна система съответстваща им на храната.

39

Анонимен

преди 1 година

И сега какво... Ще трябва да ядем депутати и модератори ли...