78

Анонимен

преди 1 година

За да се подобри климата на планетата ЕС обмисля да разреши влагане на храна втора употреба на прах в храните. Така няма да има нужда и от пречиствателни станции.

77

Хихи

преди 1 година

Защо, ще информират за насекоми в храната на латински език а не на български- за да не може да го разбере всеки ли???

76

Питащ

преди 1 година

Кога БАБХ ще се произнесе за продаващите се в големите вериги "ПРЯСНО ОХЛАДЕНО МЕСО" с произход Испания, Франция, Белгия и др от ЕС? Как месото пристига от там като прясно? Как месо след замразяване 15-20 години става прясно на витрината? Какви меса (ако въобще има) се влагат в колбасите? Въпроси и въпроси......,без отговори...!

75

Либерал

преди 1 година

Есента суших ябълки и круши във фурната. Вкусни са. Сега чакам лятото - ще суша мухи. Особено зелените - най-хранителни са. Аз вярвам на нашите западни вождове и учители.

74

Мисля

преди 1 година

В България си ги ядем отдавна. Е 120 е "естествен оцветител" от насекоми. Слага се в саламите и мнооого други храни.Червения оцветител E120 Кармин може да се срещне в състава на много продукти. Малко хора знаят, че това не е синтетична добавка, а натурално вещество, получено по интересен начин.

73

Анонимен

преди 1 година

До 66 Разбира ти главата , колкото *** от кладенчова вода. По времето на Живков колбасите бяха от истинско месо. Само последните години прибавяха по малко соя. А кренвиршите - само от телешко. Няма вече такъв вкус - дори от най-скъпите, които се предлагат сега. За сведение: майка, мир на праха й, работеше в месокомбинат.

72

Кака Мара

преди 1 година

Няма защо да си правим този труд! Просто заведенията да вписват в менюто на латински хвърчащите и лазещи "хранителни добавки".Пък ако може да добавят енергийна стойност и показатели за консуматора.

71

Възмутен

преди 1 година

"Българска агенция по безопасност на храните"-колко хубаво звучи някой да се грижи за това, което ядем! Да, ама не! Кой допусна да ядем млечни и месни продукти съдържащи какво ли не! Сирене и кашкавал без мляко, а с палма, нишесте, вода, сол и какво ли не ! Колбаси, кренвирши и др. със състав всичко друго, но не и месо! Писна ми в България да има толкова агенции, институти, комитети и др. пълни с чиновници на държавна ясла и действащи като странични наблюдатели!

70

Анонимен

преди 1 година

. . . Миналата седмица проверка показа, че брашно от щурци вече се е появило по рафтовете на супермаркетите в Румъния. . . . . . . БИВА ЛИ ДА СТЕ ТОЛКОВА ОПРОСТЯЛИ? НАЛИ ТРЯБВАЦДА СЕ ТЕСТВА НЯКЪДЕ! ПРОСТО СЕ ЧУДЯ, ЧЕ НЕ Е В БЪЛГАРИЯ!

69

Ядрен Вампир Z

преди 1 година

Бе кой чете етикета бе

68

Данисанитарка

преди 1 година

Колко месо изхвърлят от хирургията . Могат да се изкарват по сто кила пастет на ден

67

Работническа закуска

преди 1 година

Месо за бедни отдавна има разработено . Вътре с членестоноги високопротеинни. Много повишавали работоспособността на работниците. Канесеебе препоръчва . Срещу купони. Придобивки социални .

66

Зелен

преди 1 година

Ще започнем постепенно - с 1% сушени скакалци и червеи в хляба, след това - във всяко едно брашно. Имаме 30 годишен план да ви накараме да ядете буболечки.

65

Прозорецът наОвертон

преди 1 година

Еманацията на калинките се изврати в канибализъм

64

Анонимен

преди 1 година

- Бабо мравке, где така- Тичам щурчо към Москва. Във Сибир, Урал и Коми не похапват насекоми.

63

123

преди 1 година

А снимка трябва ли да направя. А трябва ли да спазвам изискванията за хуманно отношение към животните.

62

Анонимен

преди 1 година

Скача на брашното от скакалци, най-много си обича телешкия салам от 4лв./кг и милее за саламите с човешко, копита, клюнове и тоалетна хартия от времето на Живков.

61

Скакалец

преди 1 година

Сега трябва да научим всичко за насекомите ,включително и латинските им имена,та да знаем какво точно ядем! Вие луди ли сте,а по възрастните хора ,как ще сричат на латински дребните буквички ,та да разберат има ли или няма насекоми в храната? Всичката Мара е втасала ,само бубулечките и липсваха в диетата !

60

Какво значи

преди 1 година

"не можем да я спрем?!?!?" Ние суверенна държава ли сме или краварска колония?!?!? Онези чешимадуурковци в парламента що не приемат закон срещу внасяне на храни с насекоми н територията на разграбена и опустошена България!

59

Анонимен

преди 1 година

Бедняци на есср, не си пилейте времето и оскъдната заради санкциите енергия да топлите вода, за да се изкъпете. Вонейки, ще сте атрактивни за вашата бръмчаща храна.