18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6 Какво? Да го оставят да сгази някой и после да го оставят да се прибере у тях и да му почукат спокойно на вратата и това в случай че колата е негова а не крадена или с фалшиви номера? Я се скрий бе. Щом са могли да го спрат значи са се справили.

17

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно идиотска реакция на полицаите. Човек, който се е заключил в колата си, не може да е опасен. Чупенето на стъкла, соченето на оръжие само утежняват ситуацията. И за какво го сочат това оръжие, като нямат право да стрелят през стъклата?

16

Цирк

преди 1 година

Като ги гледам как се държът и изглеждат,никой с нищо не могат да "респектират"те не знаят какво да правят,ако вътре бяха въоръжени тези палячовци щяха да са мъртви.

15

бачкатор

преди 1 година

В далеч по демократичните общества като Сащ,ако има дори малка заплаха за живота на полицай се открива огън на поражение докато субекта стане неподвижен(т.е. на цедка). Явно при нас живота на такива отпадъци се цени много високо и е много скъп!

14

Анонимен

преди 1 година

Ами те милиционери бе. Какво друго да очакваш от кухи кратуни.

13

Анонимен

преди 1 година

Пълен цирк! Куки се изживяват като екшън герои.

12

Факт

преди 1 година

Не адекватни и не профисионални, испуснаха си нервите.Така става когато липсва обучение.

11

анонимен келеш

преди 1 година

Всичко ОК!Изкараха го този надрусан мишок и сега Гешев го тикне вътре.Само искам утре да обяснят тези полицайчета,защо след цялата акция по арестуването му потрошиха вратите на таралясника:):):)

10

да знаете

преди 1 година

Това като цяло е от ''демокрацията'' която ни споходи преди 33 годинки............

9

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не е трябвало да му позволяват да отива на задната седалка, другия път там може да има оръжие и да ги застреля. Вероятно е изял някоя доза с наркотици. При такива случаи трябва да викат полицай с куче и да търсят следи.

8

БМВ са здрави коли

преди 1 година

Усилията,които направиха полицаите да изкъртят отворените врати от дясната страна на колата бяха напразни.Виж,стъклата на всички коли трудно се справят с удари с метален предмет.Разбирам полицаите,и те са хора,и те имат нерви.Чудя се на нарушителя,на какво е разчитал-да изнерви полицаите,да прекалят с "убеждаването",а после адвокатът му да го изкара жертва на злоупотреба с власт и прекомерна употреба на сила?А приятелката му сякаш бе на кастинг за изпълнителка в з0м,би филм.

7

Анонимен

преди 1 година

Абе каква е тая новина? Вчеа номер 1 по телевизията, що за дебелизам? На кого му дреме, че някакъв не спрял и после го хванали, може ли да ми кажете господа и госпожи журналисти?

6

абе

преди 1 година

да се чуди човек що не са стреляли . в едни държави щяха да му напълнят главата с куршуми .

5

Анонимен

преди 1 година

Всичко това е много добре, че полицаите са имали желание и са се постарали. Обаче....не се гледат толкоз филми. Видели са номера на колата и са могли да го задържат впоследствие. Не се гонят по улиците на град нарушители, защото щетите са станали в пъти повече. Блъснати коли и риск за живота на много хора. Ако тоя ***, който бяга беше насмел други хора или както е случая в Бургас с мигрантите, кое оправдава постъпките. Много екшън взеха да гледат и полицаите. Трябва по-мъдро да мислят.

4

Зозо

преди 1 година

Баси комикса :))))))))))))))) Как ще ги респектираш тези дрогирани до посиняване?!?

3

Анонимен

преди 1 година

Тоя скоро няма да му се затварят вратите на беенвето. Хахаха.

2

dsdsada

преди 1 година

Много кибик-коментатор из интернет, ама ако ги беше сгазил тях, едва ли толкова щяха да са загрижени за на тоя варел вратата...

1

Анонимен

преди 1 година

Ами прав е! Иначе, вземе да запали, да излезе, ще драсне и после ще има "ама той карал братовчед ми, ама тука дадох 3000 лева на двиедетел,да каже, че са гърмели по мене ...."