38

Анонимен

преди 1 година

Почти в цялата история на Русия, обикновения руснак е бил мачкан и потискан като роб. Татарското робство, после всички руски царе са мачкали крепостните селяни, а като идват болшевиките на власт и терора придобива най големи размери. Как искате от такъв народ да се разбунтува и да свали дитатора си? Ще умират в Украйна и ще си траят.

37

Анонимен

преди 1 година

Демократът Хилари Клинтън обяви президента на Русия за "новия Хитлер". Републиканският сенатор Линдзи Греъм призова за убийството на президента Путин. Вместо да се придържа към Минското споразумение на президента Путин за поддържане на мира в Украйна, Вашингтон го използва, за да подмами президента Путин да създаде украинска армия, която да атакува републиките в Донбас.

36

Русия

преди 1 година

Щеше да е прекрасна страна, ако имаше само жени!

35

Анонимен

преди 1 година

Да се чете: фалирахме.

34

До Щерю

преди 1 година

Колко килограма си?

33

Русия е Велика

преди 1 година

Нигерия със сняг.И сибирски ПростиЖужета в Кремъл.Останалите сърбат борша и не смеят да гъкнат.

32

Анонимен

преди 1 година

За такива като Медведев и Путин криза никога няма да настъпи, ама питайте ги бедните руснаци как живеят и дали не усещат санкциите?

31

Анонимен

преди 1 година

"Хората си живеят екстра в Русия,евтини парно,ток,храна" - Всички, които мсилите така, заминавайте в Русия да живеете, та дано се отървем от вас. Какво правите в скъпия и прогнил запад?

30

Анонимен

преди 1 година

Тука коментират много хора,които не стъпили в Русия ,ама са корифееи в руската икономика.хХахха

29

Анонимен

преди 1 година

Да не би вместо нефт и газ да сте започнали да изнасяте водка и квас, че не ви е разклатена икономиката? Май в момента живеете на банковите ви резерви.

28

Анонимен

преди 1 година

Ами не могат, да я разклатят с евтини ресурси .Тука нямаме и икономика,кво произвеждаме?Разни чужди фирми,които плащат като са бог да прости на работниците.

27

Читател

преди 1 година

И книгите много поскъпнаха...

26

Факт

преди 1 година

Русия от 25 години се готви за тези събития.

25

Щерю

преди 1 година

Да, ама за сметка на това, у нас всичко за ядене драстично поскъпна...

24

Анонимен

преди 1 година

Хората си живеят екстра в Русия,евтини парно,ток,храна.А не говорим за Турция ,50на 100,цените надолу от тука.Ама нали сме евроГгейци,и ни е баш хубаво.

23

Gorskio

преди 1 година

21 Руснаците когато бяха СССР можеха да откраднат и да произведат сами. Сега са РФ и не могат да произведат сами...

22

Зозо

преди 1 година

Абе защо в "бедна" България в ЕС, БВП на глава е по-голям от "великата" Блатна империя? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

21

Кан

преди 1 година

Слилът на русата пропаганда: нищо ни няма, всичко ни е наред, нищо не можете да ни направите. Вие сте виновни, защото ни се разката руското маичино мляко.

20

Руснаците

преди 1 година

просто направиха това, което направиха и Китайците - откраднаха на западняците, дизайните, технологиите, софтуерите и започнаха да си ги правят сами. Никой не може да ги упреква за авторски права, защото сам се е изнесъл от руския пазар. На времето си като разните западни компании строяха заводи в Китай да им бачкат за без пари, китайците отсреща строяха същия завод, който да е китайски и да прави същите неща. И така рязко напреднаха.

19

?!?

преди 1 година

Живеите си живота тогава. Ко си се захвалил. Тук не съм забелязъл голям апокалипсис, след като така доллно спряхте газа за България. Така че всичко е наред.